Ensar Duman

15+
ANI EXPERIENȚĂ

10.000+
PACIENȚI TRATAȚI

100+
MEDICI SPECIALIȘTI

Sunt Ensar Duman, cetățean de origine turcă, om de afaceri și reprezentant unic al spitalului Esteworld din Turcia, în România, țara care mi-a devenit „acasa” în urmă cu 16 ani.

Lucrez în domeniul medical din 2011. Nu sunt medic, sunt consilier medical. Practic, eu sunt acel om la care vii când ai primit un diagnostic sever sau ai o problemă medicală pe care nu reușești să o rezolvi, deși ai apelat la toți medicii din țară. Cu dosarul tău medical în față, încep să fac conexiuni.
Eu caut, cercetez și discut despre cazul tău cu cei mai renumiți specialiști din Turcia, profesori universitari și medici recunoscuți la nivel mondial, care să te ajute în drumul tău spre regăsirea sănătății.

Colaborez cu 14 spitale și clinici din Turcia, pentru unele dintre ele sunt unic reprezentant în România, iar numărul medicilor unde am trimis pacienți români depășește cu mult cifra de 10.000.

NOU la Clinica Ensar Duman
PLATĂ ÎN RATE

OBȚINE A DOUA OPINIE
GRATUIT

  PACIENȚI TRATAȚI LA
  CLINICA ENSAR DUMAN

  DIABETUL POATE FI TRATAT

  Diabetul Zaharat de Tip II se poate vindeca prin operație. Denumirea medicală a procedurii este Intervenție de Interpoziție/ Transpoziție Ileală, procedură care se realizează la nivelul tractului gastrointestinal și aparține chirurgiei metabolice. După Operația de Diabet Zaharat de TIP II, pacienții au sesizat normalizarea valorilor glicemiei, au renunțat la medicație (inclusiv insulina) și la regimul alimentar strict..

  Chirurgia metabolică, prin operația sa de Interpoziție/ Transpoziție Ileală, a înregistrat rezultate excelente la 90% dintre pacienții care au apelat la ea. Datorită operației, nivelul glicemiei se reduce până ajunge să se normalizeze.

  Implant de păr

  Metodă modernă de reconstrucție capilară.

  button-service

  Transplant de celule stem

  Celulele stem sunt transferate din măduva osoasă în sânge prin utilizarea unei medicaţii speciale.

  button-service

  Oncologie

  Depistarea și tratarea afecțiunilor oncologice.

  button-service

  Implant mamar

  Implantul mamar se adresează femeilor care doresc să obțină volum și o formă frumoasă a bustului.

  button-service

  FACEM TOTUL SIMPLU PENTRU
  TINE

  Descoperiți în „Ghidul pacientului” etapele și pașii pe care îi vom urma împreună pe drumul recâștigării sănătății dumneavoastră. Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  FACEM LUCRURI BUNE
  ÎMPREUNĂ

  Asociatia Ensar Duman

  ASOCIAȚIA ENSAR DUMAN

  Asociația Ensar Duman este o organizație umanitară, non-guvernamentală, care se implică în rezolvarea cazurilor medicale deosebit de grave a căror șansă de vindecare se află în spitalele din Istanbul.

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient

  Am contactat clinica Esterworld pentru un implant dentar. Mai întâi mi s-a recomandat să trimit radiografia dentară și poze cu dinții. Ulterior, mi s-a comunicat prețul. Am ajuns în Istanbul, unde am fost așteptată la aeroport și transferată la hotel. Mi s-a pus mașina la dispoziție pe toată perioada șederii mele în Istanbul. Am fost transferată la clinica pentru implantul de os și am fost așteptată, pe toată perioada operației, pentru a fi transferată înapoi la hotel. Fata care însoțește pacienții la clinica este de nota 10. Tot timpul șederii mele am fost contactată de personalul echipei pentru a afla care îmi este starea de sănătate. Recomand cu căldură toți doctorii clinicii, pentru că nu am avut nici un fel de durere în timpul și după operație. Mi s-a explicat cu lux de amănunte toată procedura la care voi fi supusă. Recomand această clinică pentru calitatea superioară de care a dat dovadă.

  Cătălina J

  Cătălina J

  Implant dentar

  Bună ziua! Mă numesc Iuliana N. și prin intermediul domnului Ensar am ajuns la clinica Dunyagoz din Turcia. Noi ne-am confruntat foarte mulți ani cu problema fiicei mele la ochii (miopie +astigmatism). A trebuit să facem implant de lentile pentru că nu s-a putut opera prin laser, dioptriile fiind foarte mari. Prin această metodă pot spune că sunt foarte mulțumită deoarece ea purtând ochelarii de la vârsta de 7 ani, acum nu mai este nevoie deloc de ei. Pentru noi este ca și cum s-ar fi petrecut o minune, dioptriile au scăzut instantaneu. Mulțumim personalului pentru ospitalitate, au fost niște oameni de nota 1000 la fel și domnul doctor de la care am obținut toate răspunsurile de care aveam nevoie.

  Iuliana N

  Iuliana N

  Implant de lentile

  În luna octombrie, soțul meu a suferit o operație urologică. A fost destul de dificil, dar condițiile în care aceasta a fost efectuată au fost la superlativ. A fost o operație robotizată, după care soțul meu a putut să se deplaseze singur la nici 24 de ore de la realizarea ei. O operație despre care, la o lună distanță, aproape uitasem că a avut loc. Și asta datorită acestei clinici (n.r. Clinica Ensar Duman din București) și a Profesorului Dr, șef al secției Urologie, specializat în Chirurgie Robotică. Dânsul a fost nu doar un medic foarte bun, ci și un om care ne-a dat încredere. Iar asta ne-a convins să ne decidem repede și să realizăm această intervenție salvatoare. Operația a avut loc în Turcia, iar echipa medicală a fost condusă de către șeful secției Urologie. Am rămas impresionați de personalul din Turcia, foarte bine pregătit, oameni inimoși, dar și de aparatură și condițiile lor de spitalizare excelente!Am aflat despre această locație (n.r. Clinica Ensar Duman din București) întâmplător, iar doamna Ioana a fost cea care ne-a consiliat și îndreptat pașii spre clinica din Turcia. Personalul clinicii de aici a fost nemaipomenit, îi simțeam pe toți alături de noi și vedeam că își dau interesul. Totul s-a întâmplat într-un timp foarte scurt. Nouă ne trebuia o a doua opinie medicală și așa am aflat că, de fapt, aveam nevoie de o intervenție urgentă. Da, puteam să realizăm operația și în România însă, rapiditatea cu care trebuia să acționăm presupunea niște programări, iar aici am găsit înțelegere și suport. Fusesem anunțați că există o perioadă critică și că într-o lună trebuie să ne operăm, iar într-o lună noi am rezolvat totul. În România, nu știu dacă am fi reușit… Când soțul meu a realizat noile analize i s-a descoperit o altă infecție urologică, care a trebuit tratată în zece zile, adică înainte de operația propriu zisă. Tratamentul l-am făcut acasă (n.r. în Galați), cu indicații primite din Turcia și analizele medicale urologice realizate rapid tot la ei. După 10-12 zile ne întorceam în Turcia și efectuam intervenția aceasta care ne-a adus sănătate și un suflu nou în viață. Următorul control medical este programat la împlinirea unui an de la operație, când probabil că o să ne întoarcem în Turcia.

  Titi G

  Titi G

  Pacient

  Sunt foarte încântată de rezultatul rinoplastiei. Nu sunt genul de om care își arată emoțiile, dar m-am uitat în oglindă, am zâmbit și asta pentru că am văzut ceea ce îmi doream. Asta contează cel mai mult, să fiu și eu multumită. Am avut și probleme de respirație, iar asta nu era deloc ok pentru cariera mea muzicală.

  Nicoleta Nucă

  Nicoleta Nucă

  Rinoplastie

  Scriu aceste rânduri pentru că vreau să vă împărtășesc părerea și experiența mea cu cu cei de la Clinica Ensar Duman. Din prima clipă colaborarea cu ei a decurs perfect. Profesionalismul lor este excepțional mai ales că au dat dovadă de înțelegere și căldură umană. Orice pacient are nevoie de ele, iar eu cu atât mai mult pentru că m-am ales cu o traumă, în urma unei operații realizate într-un spital privat din țară. În România, nu mi s-au dat șanse de a scăpa de problema care mă chinuia și nu-mi dădea pace. În schimb, odată ajunsă în Istanbul, la clinica partenera, totul a început să reintre în normal. Doamna Ioana, coordonatoarea pentru România de la Clinica Ensar Duman, mi-a fost sprijin real pe tot parcursul investigațiilor. Ea mi-a fost aproape cu toate informațiile necesare: medicale, financiare și turistice. Cred că întotdeauna se găsește o soluție în special în momentele dificile, dacă ai o atitudine bună, pozitivă și mai ales CREDINȚĂ!

  Mihaela A

  Mihaela A

  Pacient

  În luna iulie 2018, mi-a scăzut brusc vederea. Am stat o lună, crezând că totul este de la stres. Am fost la un consult și m-au depistat cu glaucom. Am luat picăturile recomandate, iar între timp am aflat de o variantă foarte eficientă la Istanbul, astfel nu am mai căutat o a doua părere în România și am purtat discuții cu doamna Ioana de la Clinica Ensar Duman și Ensar Duman. Am plecat la spital, în Turcia. Mi s-au făcut toate investigațiile în maximum 3 ore. Nu aveam glaucom sau cel puțin nu mai avea. Așa că am comandat lentilele în America și m-au contactat când le-au primit. M-am reîntors în sptal foarte speriat, mă gândeam că îmi pierd vederea dacă umblă la ochii mei. S-a produs o luptă foarte mare în interiorul meu, însă mobilizarea, profesionalismul, relaxarea și siguranța profesorului doctor mi-au dat încredere. Personal, am făcut greșeala să mă uit la filmulețe de prezentare a acestui gen de intervenție, fapt pentru care mi se părea groaznică intervenția în sine. Vă mărturisesc sincer că nu am simțit nimic, nici în timpul intervenției și nici după intervenție. Personalul nu mă lăsa să-mi pun singur picăturile, din oră în oră veneau ei și se ocupau de mine. Totul impecabil! Și uite că acum, după o lună de la intervenție, m-am revazut cu doctorul și asistenții la control și am simțit că fac parte din personalul clinicii.

  Horațiu K

  Horațiu K

  Implant de lentile

  Am avut complexe fizice și niciun pic de curaj să mă operez, până nu i-am întâlnit pe Ensar Duman și pe medicii de la Esteworld. Am făcut intervenția la nas întrucât aveam și probeme de respirație, iar acum sunt perfect mulțumită de rezultat.

  Ana Maria Mocanu

  Ana Maria Mocanu

  Rinoplastie

  În total am stat în spital 11 ore. Transplantul meu se realiza în două zile, mie mi-a fost făcut doar într-o zi. Nu m-a durut și am trecut peste prima noapte fără să iau calmante. Vă spun sincer, nu doare! Durerile transplantului de păr nu au nicio legătura cu ceea ce știm noi despre durere. Operația propriu zisă a durat 9 ore, cum aș fi putut să rezist dacă ar fi durut?! Părul implantat mi-a căzut cam după două săptămâni de la transplant, urmând ca el să se regenereze natural.

  Morar Mihai

  Morar Mihai

  Transplant de păr

  Nu pot decât să-mi exprim mulțmirea pentru profesionalismul întregii echipe. Totul a decurs în mod normal, fără grijile care de obicei obosesc. Cu respect, încredere și multă grijă.

  Elena C.

  Elena C.

  Pacient

  Aș vrea să vă împărtășesc părerea mea în urma intervenției chirurgicale pentru corectarea dioptriilor, chirurgia refractivă Laser. Fiecare individ are libertatea de a alege spitalul și medicul. Pe mine mă interesa în primul rând să fie un doctor foarte bun și cu experiență în ceea ce face și în al doilea rând aparatura să fie cea mai bună. În urma unei conversații cu o cunostință, tot medic, care s-a operat la ochi aici, și a informațiilor oferite de echipa Ensar Duman, m-am decis și am ales spitalul din Istanbul, medic – șeful clinicii, cu o experiență de peste 20 000 de cazuri, în cei 19 ani de activitate.Totul a fost foarte organizat, rapid și eficient. Odată ajunsă în clinică, au urmat examinările preoperatorii, apoi am intrat la doctor unde mi-a spus că sunt aptă pentru operația cu Laser. Medicul mi-a răspuns la toate întrebările legate de această intervenție, iar în urma discuției mi-am dat seama că sunt pe mâini bune.Operația a durat 15 minute și nu a durut absolut deloc. După operație timp de câteva ore, ochii mi-au lăcrimat, aveam senzația de nisip în ochi, nu suportam lumina, efecte perfect normale. Am luat un calmant, am adormit și când m-am trezit totul era mult mai bine. Începând cu a doua zi vedeam din ce în ce mai clar, iar acum, la o săptămână după operație, văd foarte bine. Le mulțumesc tuturor pentru profesionalism și amabilitate. Recomand cu încredere.

  Cristina T

  Cristina T

  Implant de Lentile

  Am realizat un dublu implant de păr și barbă la Esteworld, una dintre puținele clinici din Europa unde se fac și intervenții în zona bărbii. Întotdeauna mi-am dorit să am o barbă mai deasă și am zis că dacă tot am fost anesteziat, să rezolvam și barba. Totul a durat cam 7 ore. A fost vorba de implantarea a 5.000 de fire pe față și aproape 3000 pe scalp. E mult mai dureros în obraji comparativ cu zona scalpului, dar reziști dacă îți dorești un look modern. Rezultatul este uluitor. Inițial, mi se spusese că rezultatul final va fi vizibil în totalitate undeva la 1 an după realizarea intervenției însă, în cazul meu, schimbarea a fost vizibilă în doar câteva săptămâni.

  Bogdan Vlădău

  Bogdan Vlădău

  Implant de barbă

  APARIȚII MEDIA

  SPITALE PARTENERE

  client
  client
  client
  client
  client
  client
  client
  client
  client
  client
  client
  client

  CONTACT

  • phone 0219056
  • pin Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • email office@ensarduman.ro