Noutăți Slider

A trăit cu spaima că are cancer!

19/05/2016

Chinuită de dureri și de noduli, Anamaria Prodan și-a schimbat silicoanele la Esteworld

Pe Anamaria Prodan și Ensar Duman îi leagă o prietenie ce durează de câțiva ani, așa că, în momentul în care s-a confruntat cu probleme de sănătate, sexy-impresara i-a cerut ajutorul. Așa se face că, la sfârșitul anului trecut, Ana a făcut două intervenții la Esteworld.

Mereu preocupată atât de aspectul ei fizic, dar mai ales de sănătate, Anamria Prodan n-a avut o problemă în a apela la chirurgia estetică. Din păcate, însă, anul trecut sexy-impresa a avut de furcă din cauza unor probleme localizate la nivelul sânilor, probleme ce au măcinat-o foarte tare. Astfel, durerile și cei câțiva noduli depistați de către medic au făcut-o pe Ana să-i încolțească în minte gânduri negre, respectiv că ar putea avea cancer. Nu de alta, dar având câteva astfel de cazuri în familie, era și normal să înceapă să se teamă. Din dorința de a se lăsa pe mâinile celor mai buni specialiști în domeniu, Prodanca a apelat cu maximă încredere la Ensar Duman, reprezentantul oficial al Spitalului Esteworld în România, iar cei doi au mers împreună în Turcia pentru ca vedeta să se opereze.

Totul s-a întâmplat în octombrie anul trecut, iar intervenția nu a fost nici pe departe floare la ureche. Astfel, Ana a stat pe masa de operație mai bine de șapte ore, timp în care medicii i-au extirpat nodulii, i-au reconstruit sânii și i-au înlocuit implanturile cu unele mai mici și de ultimă generație, pentru ca vedeta să se poată bucura din plin de rezultat. Ceea ce se și întâmplă, întrucât Ana (43 de ani) arată și se simte extraordinar.

Și-a făcut vaccin împotriva căderii părului
Mereu receptivă la nou și preocupată de aspectul ei fizic, sexy-impresara a spus “da” și ideii de a-și regenera podoaba capilară, mai ales că stresul, factorii de mediu și cei genetici pot pregăti surprize dintre cele mai neplăcute. Astfel, Ana și-a făcut un vaccin împotriva căderii părului, pe care l-a recomandat cu maximă căldură: „Și dacă tot sunt în Turcia, de ce să nu încerc ceva revoluționar? Asta pentru că niciodată în viața asta nu am crezut în miracole. Dr. MEHMET FARUK mi-a explicat și am înțeles exact despre ce este vorba. Hai să vă povestesc și vouă, poate vreodată aveți nevoie. Vaccinul FDA mărește densitatea părului, oprește căderea, îl face sănătos și rezistent la factorii nocivi ai mediului. În urma unui transplant de păr, la fel este foarte indicat de a se administra vaccinul, efectul fiind vindecarea rapidă și creșterea accelerată a părului”, a declarat vedeta când s-a întors în țară, după vizita din Turcia.

V-ar putea plăcea și