OFERTĂ
TRATAMENT ACCENT PRIME

Accent Prime este cea mai avansată tehnologie non-invazivă, care urmărește conturarea facială și corporală și întinderea pielii. Este destinat persoanelor care doresc să-și remodeleze formele corpului și aspectul facial.

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Accent Prime este cea mai avansată tehnologie non-invazivă, care urmărește conturarea facială și corporală și întinderea pielii. 

  Accent Prime de la Alma Laser oferă soluții personalizate pentru toate tipurile de piele (I-IV) și afecțiunile lor. Aparatura a fost prevăzut cu două tehnologii de ultimă generație: ultrasunete și radiofrecvență. 

  Prin îmbinarea lor, acestea acționează rapid asupra țesutului adipos pe care îl reduce fără a agresa sau afecta stratul superior al pielii. Timpul de tratament este de 50 de minute/zonă.

  CUI SE ADRESEAZĂ TRATAMENTUL ACCENT PRIME

  Accent Prime și-a dovedit eficiența în:

  • rejuvenarea și revitalizarea facială; 
  • conturare și remodelarea corporală de mare viteză; 
  • estomparea celulitei;
  • drenaj limfatic;
  • liftingul facial și corporal; 
  • laxitatea și reducerea în centimetri a coapselor, liniei taliei,  abdomenului, brațelor, spatelui, gâtului și a feței.

  TRATAMENTUL NR. 1 ANTI-CELULITĂ

  Persoana care dorește să-și remodeleze formele corpului și aspectul facial cu tratamentul Accent Prime se va programa la o ședință de evaluare gratuită la Clinica Ensar Duman. În urma consultului, specialistul va recomanda o schema personalizată de tratament pentru atingerea obiectivelor.

  Pașii și etapele tratamentului de remodelare facială și corporală Accent Prime

  CUM ACȚIONEAZĂ TRATAMENTUL ACCENT PRIME

  DESPRE TRATAMENT

  Accent Prime este un nou tip de tehnologie cu ultrasunete combinată format din două mecanisme care acționează diferit – undă transversal rece și ultrasunete fierbinți. 

  PASUL 1-Ultrasunete (US) Aplicator UltraSpeed

  Energia ultrasunetelor este distribuită în mod omogen pe întreaga zonă de tratare. Prin acțiunea realizată asupra celulelor adipoase, acestea ajung să se diminueze și conturul și aspectul pielii să se îmbunătățească. 

  PASUL 2-Radio-frecvență (RF)

  Undele electromagnetice produc o căldură puternică și eficientă. Aceasta declanșează procesul de rotație a moleculelor de apă din țesut și încălzirea țesutului gras. Procedeul stimulează formarea de colagen nou și îmbunătățirea grosimii acestuia. 

  Datorită multitudinii de aplicatoare cu care este prevăzută și posibilitatea combinării tehnologiilor, Accent Prime permite realizarea tratamentelor personalizate. De la caz la caz, specialistul va folosi aplicatoarele speciale în anumite zone de lucru pentru a atinge rezultatele dorite în cel mai scurt timp. 

  Performanțe Accent Prime

  Tratament Accent Prime Corporal 2

  TRATAMENTUL ACCENT PRIME ESTE:

  • Confortabil – Aparatura are funcția de încălzire treptată și sistemul de răcire integrat. Undă transversală rece cu ultrasunete fierbinți.
  • Sigur – Tratamentul Accent Prime este potrivit pentru toate tipurile de piele, pentru zonele sensibile ale gâtului, feței și decolteului.
  • Precis – Tehnologia are controlul focalizat la adâncime. Tehnologia lucrează țintit fără a afecta țesutul din jurul zonei de lucru.
  • Rapid – Rezultate rapide și de lungă durată, obținute într-un timp scurt.
  • Performant – Distruge în mod selectiv celulele adipoase fără a afecta derma și microderma.
  • Fără durere – Tratamentul este blând și lipsit de durere și nu implică recuperare după realizarea ședințelor
  • Inteligent – Eliberează acumularea de lichid intra celular, îmbunătățește circulației sanguină și limfatică.

  CAZURI

  Tratament Accent Prime 1
  Pacient rezultat Tratament Accent Prime slabire
  Pacient Tratament Accent Prime slabire
  Tratament Accent Prime Corporal

  PE CE ZONE SE ACȚIONEAZĂ CU ACCENT PRIME

  • Abdomen – se vor realiza proceduri etapizate cu scopul diminuării țesutului adipos și stratul rezistent de grăsime format în zona taliei și abdomenului. Se va obține un abdomen plat, cu circumferință redusă. Laxitatea se îmbunătățește, pielea va fi întinsă și va avea un aspect neted și tânăr. 
  • Coapse, fese, genunchi și interior coapse – se va lucra pe zonele care prezintă țesut gras, gros, cu celulită și vergeturi, cât și pe porțiunile cu piele flască din interiorul coapselor și zona de deasupra genunchilor. Prin combinarea ultrasunetelor cu radiofrecvență, fibrele vor fi stimulate ceea ce va duce la reluarea producerii de colagen. Pielea va deveni fermă, suplă cu aspect sănătos și lipsit de imperfecțiuni inestetice. 
  • Brațe, spate, decolteu – se va acționa în aceste zone în cazul persoanelor care prezintă exces de grăsime subcutanată, o piele lipsită de fermitate și cu aspect îmbătrânit. Prin utilizarea ultrasunetelor și a radiofrecvenței stratul subțire de grăsime va fi diminuat și conturul rescris. Brațele, umerii și spatele vor fi tonifiate și vor avea un aspect tonifiat, suplu și mult mai tânăr.  
  • Față și gât – Accent Prime lucrează zona feței și a gâtului, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Tratamentul stimulează formarea colagenului nou, îmbunătățește grosimea acestuia și îl distribuie în mod uniform, linear și orizontal.
  • Drenaj Limfatic –Accent Prime realizează drenaj limfatic. Prin eliminarea acumulării de lichid intra celular se îmbunătățește circulația sanguină și limfatică. Procesul natural de curățare a toxinelor din organism se va relua în mod natural. Beneficiile se vor observa la nivelul greutății corporale și aspectului pielii.