SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Acibadem Healthcare Group este unul dintre cele mai importante centre de asistență medicală din Turcia. Spitalele Acibadem oferă servicii medicale de excelență, prin aparatură și tehnologii de ultimă generație.

  Acibadem a fost acreditat în 1991 și este primul grup medical pentru îngrijirea sănătății care a primit aprobarea de a deschide propria universitate academică.

  La Acibadem Group au luat naștere proiecte inovatoare și proceduri de pionierat care au transformat spitalul într-un centru medical premium. Acreditat internațional, spitalul Acibadem este situat în zona centrala a Turciei, în Istanbul.

  SPITALE ECHIPATE CU APARATURĂ ȘI TEHNOLOGIE AVANSATĂ
  DE DIAGNOSTICARE ȘI TRATAMENT

  Acibadem Group deține 16 spitale generale, 11 centre medicale și laboratoare centrale și are o echipă formată din 12.000 de angajați dintre care 2.200 sunt medici și specialiști.

  La secțiunea „Centrul de tratare a cancerului” descoperi cu ce tehnologii medicale ultra moderne sunt echipate spitalele din Turcia

  În total, în toate centrele Acibadem există 85 de săli de operație și o capacitate de 2.200 de paturi de spital. La Acibadem fiecare cameră de spitalizare este prevăzută cu un pat pentru însoțitor. Există și camere VIP pentru însoțitori, iar acestea dețin la rândul lor o cameră separată pentru vizitatori.

  acibadem altunizade hastanesi
  acibadem altunizade hastanesi 2

  ACIBADEM HEALTHCARE GROUP - SPECIALIZĂRI ȘI DOTĂRI

  Acibadem Healthcare Group și-a întărit poziția în domeniul îngrijirii sănătății prin serviciile sale medicale premium și a expertizei realizate în următoarele ramuri ale medicinei generaliste:

  Nivele speciale de tratament pentru fiecare dintre afecţiunile;

  Încăperi speciale destinate chirurgiei;

  Săli de conferinţă pentru simpozioane internaţionale şi conferinţe;

  Cameră de spitalizare prevăzute cu un pat pentru însoțitor;

  Camere VIP pentru însoțitori, prevăzute la rândul lor cu o camera separată pentru vizitatori;

  Servicii de traducere și translator pentru următoarele limbi: albaneză, arabă, bosniacă, bulgară, engleză, macedonă, română, rusă, sârbă. Traducătorul medical va fi ghidul dumneavoastră pe tot parcusul șederii în spitalele Acibadem.

  Acibadem Healthcare Group

  PROGRAMĂRI DIN ROMÂNIA PENTRU OPERAȚII ȘI EVALUĂRI, ÎN TURCIA

  Pacienții care doresc să ajungă la Spitalele ACIBADEM Healthcare Group din Turcia se vor adresa clinicii Ensar Duman, din București.

  Consilierea și analizarea dosarului medical va fi realizată de specialiștii Spitalului Memorial, din Turcia, prin intermediul Clinica Ensar Duman.

  După obținerea celei de-a două opinii medicale sau a recomandărilor de specialitate, îndrumat și ajutat de echipa clinicii Ensar Duman, pacientul va pleca în Turcia. După caz, el va realiza investigații amănunțite, intervenții chirurgicale sau va primi un tratament.

  Oncologie;
  Cardiologie;
  Neurologie- Neurochirurgie;

  Ginecologie;
  Fertilizare in vitro;
  Ortopedie – Medicină sportivă;

  Pediatrie;
  Oftalmologie;
  Transplant de păr;

  Chirurgie toracică;
  Chirurgie estetică;
  Programe de control a sănătății (Check-Up);
  Implant Cohlear.

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient