Completează formularul

și Noi te vom contacta!

Acibadem Healthcare Group

Ion L.

Romania

Despre experiența, drumul și tot parcursul investigațiilor medicale în clinica Acibadem din Turcia, doar cuvinte de laudă, am rămas profund impresionați! Incă de la primul telefon la dl Ensar am fost ajutați cu documentele, consilierea în ceea ce privește demersul spre clinică, cazare, transport, translator și mașina cu șofer la dispoziție pentru fiecare drum parcurs acolo. Iar toate astea, GRATUIT!! …Nu există termen de comparație cu ceea ce se întâmplă în țară; de la aparatură, punctualitate, proceduri si cum ești tratat când ajungi acolo, în România suntem cu 100 de ani în urmă. Noi personal, familia noastră, suntem oameni cu o situație financiară decentă, nu a fost un efort financiar extraordinar pentru a merge acolo însă cu aproape aceeași suma de bani daca mergi la noi în țară, nu se vor apropia niciodată standardele de acolo cu cele de aici. Cu aceeași căldură și încredere cu care am fost primiți, va transmitem vouă, cei care poate nu știți încotro sa o apucați la aflarea unui diagnostic greu, mergeți cu credință și încredere ca acolo, va așteaptă o echipa întreagă pentru a salva vieți.

Mădălina A.

Romania

Bună ziua! Mă numesc Mădălina, iar în luna ianuarie 2018 am mers la spitalul Acibadem din Turcia, prin intermediul d-lui Ensar Duman, pentru efectuarea unei analize care stabilea rezultatul autotransplanturilor de celule stem a băiețelul meu de 2 ani, în urma diagnosticului de neuroblastom cu metastaze osoase. Datorită acestor oameni absolut minunați am beneficiat de cea mai caldă și bună primire de până acum. Am avut la dispoziție translator, mașina care ne transporta de cate ori era nevoie de la hotel la spital ăi invers, și răspunsuri la toate întrebarile noastre. Acești oameni chiar pun suflet în ceea ce fac! Recomand cu mare drag si încredere! Mii de mulțumiri!

Gigi M.

Romania

Scriu aceste rânduri pentru cei care au o problema medicală fie ea mică sau mare și încă se întreabă dacă e bine sau rău sa aleagă o varianta de tratament in afara țării, respectiv in Turcia; și le spun sa nu stea o clipa pe gânduri sa meargă cu încredere. Când ai mers din doctor in doctor, din spital in spital și îți mai fac încă o analiza dar nu ai un diagnostic clar și când un raport RMN te trimite la biopsie, când simți ca tot pământul îți cade in cap și ca dintr-o data te cuprinde disperarea și frica , ideea de a pleca în străinătate pentru unii poate fi o gură de aer, deși în jur veți auzi idei de genul “și la noi se tratează”,”ce-ți facă ei ?,” te duci la ăia?”. Nu-i luați în seamă, dacă aveți posibilitatea tratării în Turcia – MERGEȚI! Prin intermediul unor prieteni cu suflet mare am obținut nr. de tel al dl Ensar Duman. Colaborarea cu dl Ensar Duman și cu reprezentanța medicală Ensar Duman ED&MED Tour a decurs cât se poate de bine , am găsit profesioniști cărora le PĂSA de oameni și de problemele lor. Punctualitate, organizare, monitorizare, ajutor plus un gând bun și pozitiv le-am găsit aici, și nu sunt vorbe goale. Munca acestei echipe nu se terminase în momentul în care au găsit o clinica și un medic pentru noi. Odată ajuniși în Turcia, au ținut legătura zilnic cu noi, s-au bucurat alături de noi când diagnosticul dat in țara a fost infirmat de clinica medicală Acibadem, ne-au încurajat.

Acibadem Healthcare Group – cel mai renumit spital pentru tratarea cancerului, din Turcia

Acibadem Healthcare Group este unul dintre cele mai importante centre de asistență medicală din Turcia. Spitalele Acibadem oferă servicii medicale de excelență, prin aparatură și tehnologii de ultimă generație.

Acibadem a fost acreditat în 1991 și este primul Grup medical pentru îngrijirea sănătății, care a primit aprobarea de a-și deschide propria universitate academică.

La Acibadem Group au luat naștere proiecte inovatoare și proceduri de pionierat care au transformat spitalul într-un centru medical premium. Acreditat internațional, spitalul Acibadem este situat în zona centrala a Turciei, în Istanbul.

Acibadem Healthcare Group – Specializări

Acibadem Healthcare Group și-a întărit poziția în domeniul îngrijirii sănătății prin serviciilor sale medicale premium și a expertizei realizate în următoarele ramuri ale medicinei generaliste:

• Oncologie,
• Cardiologie,
• Neurologie- Neurochirurgie,
• Ginecologie,
• Fertilizare In Vitro,
• Ortopedie Medicină Sportivă,
• Pediatrie,
• Oftalmologie,
• Transplant de păr,
• Chirurgie toracică,
• Chirurgie estetică,
• Programe de control a sănătății (Check-Up),
• Implant Cohlear.

Acibadem Healthcare Group – Dotări

Acibadem Group deține 16 spitale generale, 11 centre medicale și laboratoare centrale și are o echipă formată din 12.000 de angajați dintre care 2.200 sunt medici și specialiști.

În total, în toate centrele Acibadem există 85 de săli de operație și o capacitate de 2.200 de paturi de spital. La Acibadem fiecare cameră de spitalizare este prevăzută cu un pat pentru însoțitor. Există și camere VIP pentru însoțitori, iar acestea dețin la rândul lor o cameră separată pentru vizitatori.

Acibadem Healthcare Group Infrastructură

• Spitale proiectate cu clădiri inteligente,
• Nivele speciale de tratament pentru fiecare dintre afecţiunile,
• Încăperi speciale destinate chirurgiei,
• Săli de conferinţă pentru simpozioane internaţionale şi conferinţe,
• Camera de spitalizare prevăzute cu un pat pentru însoțitor.
• Camere VIP pentru însoțitori, prevăzute la rândul lor cu o camera separată pentru vizitatori.
• Servicii de traducere și translator pentru următoarele limbi: albaneză, arabă, bosniacă, bulgară, engleză, macedonă, română, rusă, sârbă. Traducătorul medical va fi ghidul dumneavoastră pe tot parcusul șederii în spitalele Acibadem.

Acibadem Healthcare Group – Programări din România pentru operații și evaluări, în Turcia

Pacienții care doresc să ajungă la Spitalele Acibadem Healthcare Group, din Turcia, în vederea realizării unei intervenții sau a unei evaluări medicale, se vor adresa Clinicii E. D Wellness & Health, din București.

Consilierea și analizarea GRATUITĂ a dosarului medical va fi realizată de specialiștii Acibadem Healthcare Group, din Turcia, prin intermediul E. D Wellness & Health. Pentru alte detalii vă rugăm să ne contactați la 0725252525 și 0740151515.14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)