Acibadem Healthcare Group

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

Despre spital


Acibadem Healthcare Group este unul dintre cele mai importante centre de asistenta medicala ca importanta din Turcia, centru care ofera servicii medicale de calitate si de excelenta, prin tehnologie de ultima generatie. Acibadem Group din Turcia este renumit in primul rand pentru rezultate si servicii, tehnica inovatoare, dar si pentru reteaua dezvoltata pe teritoriul Turciei, cu 16 spitale generale, 11 centre medicale si laboratoare centrale, 12.000 de angajati dintre care 2.200 sunt medici si specialisti.

Acibadem este un grup de ingrijire a sanatatii acreditat international, situat in zona centrala a Turciei, in Istanbul.
In total, in toate centrele Acibadem exista 85 de sali de operatie si o capacitate de 2200 de paturi de spital.
La Acibadem, fiecare camera de spitalizare este prevazuta cu un pat pentru insotitorul. Exista si camere VIP pentru insotitori, iar acestea sunt prevazute la randul lor cu o camera separata pentru vizitatori.

Acıbadem Hospitals Group pune la dispozitia pacientilor sai internationali servicii de traducere si translator pentru urmatoarele limbi straine: albaneza, araba, bosniaca, bulgara, engleza, macedona, romana, rusa, sarba. Traducatorul medical va fi ghidul dumneavoastra pe tot parcusul sederii in spitalele Acibadem.Acibadem

Acibadem Healthcare Group si-a intarit pozitia in domeniul ingrijirii sanatatii, serviciilor medicale premium si de expertiza profesionala in urmatoarele ramuri ale medicinei generaliste:
– Oncologie
– Cardiologie
– Neurologie- Neurochirurgie
– Ginecologie
– Fertilizare In Vitro
– Ortopedie Medicina Sportiva
– Pediatrie
– Oftalmologie
– Transplant de par
– Chirurgie toracica
– Chirurgie estetica
– Programe de control a sanatatii (Check-Up)
– Implant Cohlear