Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Acibadem Healthcare Group

Ion L.

Romania

Despre experiența, drumul și tot parcursul investigațiilor medicale în clinica Acibadem din Turcia, doar cuvinte de laudă, am rămas profund impresionați! Incă de la primul telefon la dl Ensar am fost ajutați cu documentele, consilierea în ceea ce privește demersul spre clinică, cazare, transport, translator și mașina cu șofer la dispoziție pentru fiecare drum parcurs acolo. Iar toate astea, GRATUIT!! …Nu există termen de comparație cu ceea ce se întâmplă în țară; de la aparatură, punctualitate, proceduri si cum ești tratat când ajungi acolo, în România suntem cu 100 de ani în urmă. Noi personal, familia noastră, suntem oameni cu o situație financiară decentă, nu a fost un efort financiar extraordinar pentru a merge acolo însă cu aproape aceeași suma de bani daca mergi la noi în țară, nu se vor apropia niciodată standardele de acolo cu cele de aici. Cu aceeași căldură și încredere cu care am fost primiți, va transmitem vouă, cei care poate nu știți încotro sa o apucați la aflarea unui diagnostic greu, mergeți cu credință și încredere ca acolo, va așteaptă o echipa întreagă pentru a salva vieți.

Mădălina A.

Romania

Bună ziua! Mă numesc Mădălina, iar în luna ianuarie 2018 am mers la spitalul Acibadem din Turcia, prin intermediul d-lui Ensar Duman, pentru efectuarea unei analize care stabilea rezultatul autotransplanturilor de celule stem a băiețelul meu de 2 ani, în urma diagnosticului de neuroblastom cu metastaze osoase. Datorită acestor oameni absolut minunați am beneficiat de cea mai caldă și bună primire de până acum. Am avut la dispoziție translator, mașina care ne transporta de cate ori era nevoie de la hotel la spital ăi invers, și răspunsuri la toate întrebarile noastre. Acești oameni chiar pun suflet în ceea ce fac! Recomand cu mare drag si încredere! Mii de mulțumiri!

Gigi M.

Romania

Scriu aceste rânduri pentru cei care au o problema medicală fie ea mică sau mare și încă se întreabă dacă e bine sau rău sa aleagă o varianta de tratament in afara țării, respectiv in Turcia; și le spun sa nu stea o clipa pe gânduri sa meargă cu încredere. Când ai mers din doctor in doctor, din spital in spital și îți mai fac încă o analiza dar nu ai un diagnostic clar și când un raport RMN te trimite la biopsie, când simți ca tot pământul îți cade in cap și ca dintr-o data te cuprinde disperarea și frica , ideea de a pleca în străinătate pentru unii poate fi o gură de aer, deși în jur veți auzi idei de genul “și la noi se tratează”,”ce-ți facă ei ?,” te duci la ăia?”. Nu-i luați în seamă, dacă aveți posibilitatea tratării în Turcia – MERGEȚI! Prin intermediul unor prieteni cu suflet mare am obținut nr. de tel al dl Ensar Duman. Colaborarea cu dl Ensar Duman și cu reprezentanța medicală Ensar Duman ED&MED Tour a decurs cât se poate de bine , am găsit profesioniști cărora le PĂSA de oameni și de problemele lor. Punctualitate, organizare, monitorizare, ajutor plus un gând bun și pozitiv le-am găsit aici, și nu sunt vorbe goale. Munca acestei echipe nu se terminase în momentul în care au găsit o clinica și un medic pentru noi. Odată ajuniși în Turcia, au ținut legătura zilnic cu noi, s-au bucurat alături de noi când diagnosticul dat in țara a fost infirmat de clinica medicală Acibadem, ne-au încurajat.

Despre spital

Acibadem Healthcare Group este unul dintre cele mai importante centre de asistenta medicala ca importanta din Turcia, centru care ofera servicii medicale de calitate si de excelenta, prin tehnologie de ultima generatie. Acibadem Group din Turcia este renumit in primul rand pentru rezultate si servicii, tehnica inovatoare, dar si pentru reteaua dezvoltata pe teritoriul Turciei, cu 16 spitale generale, 11 centre medicale si laboratoare centrale, 12.000 de angajati dintre care 2.200 sunt medici si specialisti.

Acibadem este un grup de ingrijire a sanatatii acreditat international, situat in zona centrala a Turciei, in Istanbul.
In total, in toate centrele Acibadem exista 85 de sali de operatie si o capacitate de 2200 de paturi de spital. La Acibadem, fiecare camera de spitalizare este prevazuta cu un pat pentru insotitorul. Exista si camere VIP pentru insotitori, iar acestea sunt prevazute la randul lor cu o camera separata pentru vizitatori.

Acıbadem Hospitals Group pune la dispozitia pacientilor sai internationali servicii de traducere si translator pentru urmatoarele limbi straine: albaneza, araba, bosniaca, bulgara, engleza, macedona, romana, rusa, sarba. Traducatorul medical va fi ghidul dumneavoastra pe tot parcusul sederii in spitalele Acibadem.

Acibadem Healthcare Group si-a intarit pozitia in domeniul ingrijirii sanatatii, serviciilor medicale premium si de expertiza profesionala in urmatoarele ramuri ale medicinei generaliste:

– Oncologie
– Cardiologie
– Neurologie- Neurochirurgie
– Ginecologie
– Fertilizare In Vitro
– Ortopedie Medicina Sportiva
– Pediatrie
– Oftalmologie
– Transplant de par
– Chirurgie toracica
– Chirurgie estetica
– Programe de control a sanatatii (Check-Up)
– Implant Cohlear

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)