Blog

Am ajutat paciente mutilate, care credeau ca vor ramane fara sani!

18/08/2017

N-as fi crezut niciodata ca voi ajunge sa lucrez cu femeile atat de mult. Interventiile estetice au capatat o amploare la care nimeni nu s-ar fi asteptat, in urma cu cativa ani, astfel ca, acum, nu mai reprezinta un act de curaj sa apelezi la o operatie de acest fel.

Zi de zi, la biroul meu vin femei nemultumite de aspectul sanilor lor. Da, am spus despre sani, intrucat marirea bustului cu implanturi de silicon sau reconstructia mamara reprezinta cele mai cerute interventii chirurgicale. Stim ca un bust frumos va da incredere oricarei femei si, sincer vorbind, cate dintre voi sunt cu adevarat multmite de forma si marimea sanilor naturali? Fie ca au sanii prea mici sau prea mari, inegali sau lasati in urma nasterilor si a curelor de slabire, majoritatea femeilor isi doresc sa recurga la chirurgia estetica pentru a-si imbunatati aspectul. Mai are rost sa va spun cum se schimba radical starea de spirit a unei femei atunci cand primeste ok-ul pentru o astfel de operatie?! Nu va mai zic cat de fericite sunt acestea in momentul in care se privesc pentru prima oara in oglinda, dupa marirea de bust sau reconstructia mamara.

Recunsc faptul ca, de multe ori, am jucat si rolul psihologului in intalnirile mele cu pacientele. Si nu e deloc usor, mai ales cand simti ca soarta unei femei poate sa fie influentat de decizia luata de ea in acel moment. Da, am avut in fata multe paciente pe care a trebuit sa le conving, alaturi de medici, de faptul ca nu este cazul sa exagereze si sa isi puna implanturi-gigant. La polul opus se afla insa cele care au ajuns la noi dupa ce au avut alte experiente nefericite. Este vorba despre pacientele maltratate, care s-au prezentat cu probleme mari de sanatate, complicatii si cu o stare psihica slabita, speriate si temandu-se ca nu mai este nimic de facut si vor ramane fara sani. Trauma era atat de mare incat, acestea nu se mai puteau privi in oglinda, cu atat mai putin sa se dezbrace in fata partenerului. Ei bine, pentru mine aceste cazuri sunt adevaratele mele reusite! Cand ajut o pacienta sa ajunga pe mana celor mai buni specialisti esteticieni din Turcia, la operatie, si toate fricile si problemele ei iau sfarsit dupa realizarea operatiei salvatoare! Nu voi declina niciodata numele lor, insa, dintre persoanele publice care au acceptat sa vorbeasca public despre cazul lor si chinurile prin care au trecut, le mentionez pe Nicoleta Luciu si pe Anamaria Prodan. Ambele au fost operate la Spitalul Esteworld, interventiile lor fiind 100% reusite.

Cum va spunem, in cazul meu, multumirea sufleteasca vine odata cu implinirea profesionala!

V-ar putea plăcea și