Am ajutat paciente mutilate să își salveze sâni!

Am ajutat paciente mutilate să își salveze sânii! Zi de zi, la biroul meu vin paciente care își doresc o schimbare.

Am ajutat paciente mutilate să își salveze sânii
Am ajutat paciente muutilate să își salveze sânii
Unele vor o operație la nas, altele o liposucție și aproape toate își doresc o intervenție la sâni. Am remarcat că un bust frumos dă încredere oricărei femei. Fie că au sânii prea mici sau prea mari, inegali sau lăsați în urma nașterilor și a curelor de slăbire, majoritatea femeilor care îmi calcă pragul își doresc o operație de augmentară mamară. Există și o altă categorie, cea a femeilor care au fost victimele unui malpraxis și doresc o reconstrucție de sân.
Am ajutat paciente mutilate să își salveze sânii
Am ajutat paciente mutilate să își salveze sânii

Mai are rost să vă spun cum se schimbă radical starea de spirit a unei femei atunci când primește ok-ul pentru o astfel de operație?! Nu vă mai zic nici cât de fericite sunt acestea când se privesc pentru prima oară în oglindă, după o reconstruția mamară.

Am ajutat paciente mutilate să își salveze sâni. Două cazuri celebre

Dar aceasta este partea frumoasă a experienței. Pentru că, firește, există și o parte mai puțin știută. De exemplu, faptul că mi s-a întâmplat să joc rolul psihologului în întâlnirile mele cu pacientele. Și, n-a fost deloc ușor. Când simți că soarta unei femei poate să fie influențată de decizia luată în acel moment, lucrurile se schimbă.

Am ajutat paciente mutilate să își salveze sânii și să depășească momentele delicate

anamaria prodan-spitalul esteworld-prin-e.d.wellness&health (2)Da, am avut de-a face cu multe paciente pe care a trebuit să le conving, alături de medici, de faptul că nu este cazul să exagereze și să își pună implanturi-gigant. La polul opus se află cazurile pacientelor care au ajuns la mine după experiențe nefericite petrecute în alte spitale.

ensar-duman-am-ajutat-paciente-mutilate
ensar-duman-am-ajutat-paciente-mutilate

Este vorba despre pacientele cu operații nereușite, care s-au prezentat la mine cu complicații și o stare psihică slăbită, speriate și temându-se că vor rămâne fără sâni. Trauma lor era atât de mare încât nu se mai puteau privi în oglindă.

Ei bine, faptul că am ajutat paciente mutilate să își salveze sânii, acestea sunt adevăratele mele reușite! Sunt cel mai fericit când o pacientă de a mea ajunge pe mâna celor mai buni specialiști și aflu că situația lor medicală și estetică poate fi rezolvată.

ensar duman-blog-nicoleta luciu-implant mamarDintre persoanele cunoscute care au acceptat să vorbeasca public despre chinurile prin care au trecut, în alte spitale, le menționez pe Nicoleta Luciu și pe Anamaria Prodan. Ulterior, ambele au fost supuse operațiilor de corecție la spitalele din Turcia, iar intervențiile lor au fost 100% reușite.

Cum vă spunem, în cazul meu, mulțumirea sufletească vine odată cu implinirea profesională! Am ajutat și voi ajuta și pe viitor paciente muutilate să își salveze sânii.

x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!