SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Anadolu Medical Center este un centru de sănătate renumit din Turcia, situat în “Top 10 Spitale Globale”. El ocupă locul patru la nivel mondial în clasamentul spitalelor care folosesc cea mai avansată tehnologie în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor medicale.

  Centrul Medical Anadolu se află sub aripa Fundaţiei Anadolu şi este caracterizat de faptul că are un statut non-profit şi este afiliat la instituția medicală Johns Hopkins Medicine.

  Centrul Medical Anadolu a primit următoarele certificări: Acreditarea Internaţională a Comisiei Comune (JCI), certificare pentru Sistemul de Management Integrat, certificare de la Societatea Europeană pentru Oncologie Medicală – ESMO şi certificarea Inițiativei Spitalul Prieten cu Bebelușii.

  Anadolu Medical Center tratează pacienți din 30 de țări. În 2014, peste 2.000 de pacienți romani au ajuns la spitalul din Istanbul, 60% dintre aceștia pentru afecțiuni oncologice.

  SPITALE ECHIPATE CU APARATURĂ ȘI TEHNOLOGIE AVANSATĂ
  DE DIAGNOSTICARE ȘI TRATAMENT

  Anadolu Medical Center din Istanbul este situat în partea asiatica a Istanbulului. La Spitalul Anadolu lucrează 1.075 de angajați, dintre care 140 sunt medici și specialiști. Spitalul este dotat cu peste 210 paturi.

  Centrul Medical Anadolu din Turcia este renumit pentru rezultatele sale excelente și tehnologia inovatoare folosită. Un alt aspect important este faptul că spitalul oferă gratuit o a doua opinie medicală pacienților care s-au adresat altor spitale. Este vorba despre cei care doresc să consulte alți specialiști, înainte să accepte o intervenție chirurgicală sau un tratament.

  ameliyathane
  Anadolu Medical Center

  ANADOLU MEDICAL CENTER - SPECIALIZĂRI ȘI DOTĂRI

  • Spitale proiectate cu clădiri inteligente;

  • Nivele speciale de tratament pentru fiecare dintre afecţiunile;

  • Încăperi speciale destinate chirurgiei;

  • Cameră de spitalizare monitorizate 24 din 24;

  • Hotel cu 75 de paturi, unde sunt cazați si aparținătorii pacienților;

  • Serviciu de traducere și interpretare 24 de ore, 7 zile din 7;

  • Transport asigurat de la și spre aeroport.

  Anadolu folosește tehnologie avansată în tratamentul oncologic (PET-CT, CyberKnife, TrueBeam, Transplant de măduvă osoasă). Aceste programe de top, conduse de o echipă de medici cu experienţă internaţională sunt recunoscute atât în Turcia, cât şi în afara granițelor sale.

  Anadolu Medical Center

  PROGRAMĂRI DIN ROMÂNIA PENTRU OPERAȚII ȘI EVALUĂRI, ÎN TURCIA

  Pacienții care doresc să ajungă la Spitalele Anadolu Medical Center din Turcia se vor adresa clinicii Ensar Duman, din București.

  Consilierea și analizarea dosarului medical va fi realizată de specialiștii Spitalului Memorial, din Turcia, prin intermediul Clinica Ensar Duman.

  După obținerea celei de-a două opinii medicale sau a recomandărilor de specialitate, îndrumat și ajutat de echipa clinicii Ensar Duman, pacientul va pleca în Turcia. După caz, el va realiza investigații amănunțite, intervenții chirurgicale sau va primi un tratament.

  Oncologie;
  Cardiologie;
  Transplant de măduvă osoasă;

  Neurochirurgie și Neurologie;
  Urologie;
  Ginecologie;

  Fertilizare In Vitro;
  Ortopedie;
  Chirurgie Plastică și Reconstructivă;

  Servicii de diagnostică și imagistică;
  Programe de control a sănătății (Check-Up).

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient