Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Anadolu Medical Center

Elena R

Romania

Numele meu este Elena si in luna octombrie 2018 am facut un tratament la o clinica din Turcia. Pot spune ca am numai cuvinte de lauda pentru intreaga echipa caci ei au facut ca totul sa fie o experienta frumoasa. De la transport, cazare, translator, clinica moderna, personal zambitor, o vorba buna, toate astea te fac sa zambesti si sa privesti inainte. Recomand cu mare drag tuturor, sa nu ezite niciodata sa faca o astfel de alegere. Sanatatea este cel mai de pret lucru pe aceasta lume!

Despre spital

Anadolu Medical Center este centru de sanatate renumit in Turcia, situat in “Top 10 Spitale Globale”, ocupand locul 4 la nivel mondial in clasamentul spitalelor care folosesc cea mai avansata tehnologie in diagnosticarea si tratarea afectiunilor medicale.

Centrul Medical Anadolu din Turcia este renumit in primul rand pentru rezultate si servicii, tehnologie inovatoare, dar mai ales pentru ca ofera gratuit o a doua opinie medicala pacientilor care s-au adresat altor spitale, dar doresc sa consulte alti specialisti inainte sa accepte o interventie chirurgicala sau de a incepe un anumit tratament.

Anadolu Medical Center din Istanbul este situat in partea asiatica a Istanbulului, intr-o zona retrasa de pe tarmul marii si este dotat cu un peste 210 paturi. Anual, la Anadolu, centrul medical unde lucreaza 1.075 de angajati, dintre care 140 sunt medici si specialisti, ajung pacienti din peste 30 de tari si toti beneficiaza de servicii medicale la standarde internationale.

Din acest motiv, la Anadolu Medical Center exista un serviciu de traducere si interpretare cu program 24 de ore, 7 zile din 7, precum si transport asigurat de la si spre aeroport.

Operatorul privat de servicii medicale, Anadolu Medical Center a tratat in anul 2014, peste 2.000 de pacienti romani la spitalul din Istanbul, 60% dintre acestia pentru afectiuni oncologice. Centrul detine un hotel, unde sunt cazati si apartinatorii pacientilor.

Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia este un centru medical cu programe de excelenta in:

– Oncologie
– Cardiologie
– Stiinte neurologice
– Ginecologie
– Fertilizare In Vitro
– Ortopedie
– Chirurgie plastica si reconstructiva
– Programe de control a sanatatii (Check-Up)

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)