Anadolu Medical Center

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

Despre spital


Anadolu Medical Center este centru de sanatate renumit in Turcia, situat in “Top 10 Spitale Globale”, ocupand locul 4 la nivel mondial in clasamentul spitalelor care folosesc cea mai avansata tehnologie in diagnosticarea si tratarea afectiunilor medicale.
Centrul Medical Anadolu din Turcia este renumit in primul rand pentru rezultate si servicii, tehnologie inovatoare, dar mai ales pentru ca ofera gratuit o a doua opinie medicala pacientilor care s-au adresat altor spitale, dar doresc sa consulte alti specialisti inainte sa accepte o interventie chirurgicala sau de a incepe un anumit tratament.
Anadolu Medical Center din Istanbul este situat in partea asiatica a Istanbulului, intr-o zona retrasa de pe tarmul marii si este dotat cu un peste 210 paturi. Anual, la Anadolu, centrul medical unde lucreaza 1.075 de angajati, dintre care 140 sunt medici si specialisti, ajung pacienti din peste 30 de tari si toti beneficiaza de servicii medicale la standarde internationale.
Din acest motiv, la Anadolu Medical Center exista un serviciu de traducere si interpretare cu program 24 de ore, 7 zile din 7, precum si transport asigurat de la si spre aeroport.
Operatorul privat de servicii medicale, Anadolu Medical Center a tratat in anul 2014, peste 2.000 de pacienti romani la spitalul din Istanbul, 60% dintre acestia pentru afectiuni oncologice. Centrul detine un hotel, unde sunt cazati si apartinatorii pacientilor.
Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia este un centru medical cu programe de excelenta in:

– Oncologie
– Cardiologie
– Stiinte neurologice
– Ginecologie
– Fertilizare In Vitro
– Ortopedie
– Chirurgie plastica si reconstructiva
– Programe de control a sanatatii (Check-Up)