Noutăți Slider

Andreea Tonciu, protagonista celei mai reușite operații la nas realizate în Turcia de către o vedetă din România

28/04/2016

Andreea Tonciu și-a dorit dintotdeauna să atingă perfecțiunea cu trăsăturile chipului și corpului ei. Astăzi, după trei intervenții estetice și chirurgicale realizate la Spitalul Esteworld, din Turcia, la nas, buze și sâni, bruneta poate spune că a atins idealul feminin.

În primăvara lui 2014, la sugestia lui Ensar Duman, Andreea Tonciu trecea pentru prima oară pragul unui spital turcesc și realiza o operație de rinoplastie, respectiv de micșorare de nas. Forma fetei sale era perfectă, cu ochi mari, pomeți bine conturați și trăsături proporționate. Din nefericire, nasul său era deranjant de mare și strica toată geometria existentă. Operația Andreei a fost încununată cu succes, transformarea spectaculoasă propulsând-o pe brunetă direct în topul celor mai frumoase femei din România. Practic, prin operația suferită la nas, Andreea Tonciu își rezolvă problemele respiratorii, cele estetice și evidente și o scapă de marele său complex – nasul mare pe seama căruia se făcuseră atâtea glume.

„Am avut oferte de la patru medici din România să mă opereze la nas, dar am refuzat de fiecare dată. Înainte să mă decid și să optez pentru Esteworld, medicul Hakan Gence mi-a făcut o simulare și am văzut exact cum va arăta nasul meu după intervenție. Sunt atât de încântată de forma actuală a nasului meu încât acum regret că am amânat atât de mult să fac această intervenție, care, în cazul meu, era absolut necesară. Am numai cuvinte de mulțumire la adresa medicului meu, a personalului medical și pentru Ensar Duman, reprezentantul spitalului în România. El m-a îndrumat, a ales medicul potrivit, m-a însoțit și sprijinit în zilele pre și post-operatorii”, a declarat vedeta TV.

Câteva luni mai târziu, în timpul unei vizite efectuate la Esteworld, spitalul său preferat din Turcia, unde a ajuns datorită lui Ensar Duman, Andreea își mărea volumul buzelor și părea pe deplin mulțumită de felul în care arată.

Numai că, la începutul anului următor, Andreea făcea o serie de dezvăluiri și vorbea, în premieră, despre o operație nereușită suferită la sâni. Procedura medicală avusese loc în urmă cu 5 ani la un spital din Olanda, iar ca să dovedească cele spuse, Andreea a dat publicității câteva fotografii cu sânii săi operați de medicii olandezi. Dezvăluirile sale au făcut vâlvă în țară, dar și în străinătate, ziarele britanice „Daily Mail” și „Mirror” preluând informațiile – mărturie făcută de către românca noastră.

În primăvara lui 2015, Andreea Tonciu l-a rugat pe Ensar Duman să îi recomande un medic pentru problemele inestetice existente la nivelul bustului său și, la scurt timp, a plecat din nou la Istanbul, însoțită de reprezentantul spitalului turcesc. Inițial se credea că silicoanele sale trebuie repoziționate, însă, după consult, medicul a decis că vechile implanturi trebuie schimbate cu unele noi și de ultimă generație. Lucru care s-a și întâmplat!
Astăzi, însărcinată în ultimul trimestru, clienta noastră fidelă se pregătește pentru nașterea primului său copil și recunoaște că, dacă va fi nevoie, după perioada maternității va apela din nou la esteticienii turci, prietenii săi.

V-ar putea plăcea și