Andreea Tonciu – Rinoplastie/operație la nas în Turcia, prin intermediul E.D.Wellness & Health

Andreea Tonciu este persoană publică, prezență constantă în platourile de televiziune.

În aprilie 2014, Andreea Tonciu a realizat operația de rinoplastie care i-a schimbat total înfățișarea și a scăpat-o de complexul nasului mare.

Operația Andreei a fost încununată cu succes. Ttransformarea spectaculoasă a propulsat-o pe brunetă direct în topul celor mai frumoase femei din România. Prin această operație, Andreea Tonciu și-a rezolvat problemele respiratorii și cele estetice atât de deranjante.

La câțiva ani, Andreea Tonciu a revenit în Turcia, la același spital, pentru a realiza o intervenție de augmentare mamară cu proteze de silicon și o mărire de buze.
Mai mult de atât, în 2018, sora Andreei Tonciu a realizat o rinoplastie la același medic.

„Am avut propuneri de la patru medici din România să mă opereze la nas, dar am refuzat de fiecare dată. Înainte să optez pentru Turcia, medicul estetician mi-a făcut o simulare și am văzut exact cum va arăta nasul meu după intervenție. Sunt atât de încântată de forma actuală încât, acum, regret că am amânat atât de mult să fac această intervenție, care, în cazul meu, era absolut necesară. Am numai cuvinte de mulțumire la adresa medicului, a personalului medical și pentru Ensar Duman, reprezentantul spitalului în România. El m-a îndrumat, a ales medicul potrivit, m-a însoțit și sprijinit în zilele pre și post-operatorii”, a declarat vedeta TV.

Pentru programări și alte informații despre Rinoplastie sau Augmentare Mamară, operații realizate în spitalele din Turcia prin intermediul Clinicii E. D Wellness & Health, vă rugăm să ne contactați la 0725252525 ȘI 0740151515

x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!