AVEAM CUPA F LA SUTIEN SI ACUM AM AJUNS LA B

ASTEPT REZULTATUL BIOPSIEI. SUNT PREGATITA SA TRAIESC SI FARA SANI

Ag-8iTE_E2mAQVI-2Vvk39be_jCIDKqJKzR_Vgguk_l--1024x768Problemele Nicoletei Luciu cu spatele, cauzate de marimea sanilor, sunt arhicunoscute, de mai bine de un an. Totusi, desi vedeta a spus ca-si doreste sa se opereze, nu s-a incumetat sa faca acest pas pana saptamana trecuta. Asta, pentru ca nu a avut curaj sa se lase pe mana oricui, doar medicii de la spitalul Esteworld, din Turcia, reusind sa ii castige increderea.

“Nicoleta a ajuns la noi intr-un stadiu critic, cu dureri ingrozitoare de spate. Nu mai putea sa doarma noaptea pe spate, nu se mai putea misca, nu se putea apleca, nu putea sa care nimic”, a declarat Ensar Duman, reprezentantul clinicii Esteworld, in Romania.

ApYDQIeUMfMzgmRkbGn3vsiEL4rJKFvdFVVNzLJYqmBI-1024x767Astfel, Nicoleta Luciu a plecat in Turcia, la jumatatea saptamanii trecute, iar joi dupa-amiaza a suferit o interventie chirurgicala complexa la sani, ce a durat nu mai putin de trei ore. Asta, pentru ca medicii au fost nevoiti sa ii scoata vechile implanturi, sa ii faca o reconstructie si o micsorare mamara, dar si sa ii puna implanturi noi: ”Ea avea implanturi de 570 de mililitri, ceea ce era foarte mult. Dupa ce au scos vechile implanturi, medicii au mai scos 210 grame de piele si de grasime din sanul stang si 260 de grame de piele si de grasime din sanul drept.

Ulterior, s-au pus implanturi mai mici, de 370 de mililitri. Cand a ajuns in Turcia, medicii au descoprit si ca protezele ei vechi erau intoarse. Din cauza greutatii prea mari a bustului, sanii s-au lasat foarte mult, iar buzunarele ce gazduiau implanturile s-au largit, iar protezele s-au intors”, a precizat Ensar Duman.

An0QC1Fp3T1FIrUO6_xwnlzU4CznPnaVps1stEuQYo23-1024x768Pentru a-si lua absolut toate masurile de siguranta si pentru ca obisnuiesc sa aiba grija de toti pacientii lor de la A la Z, medicii de la Esteworld i-au prelevat tesut Nicoletei Luciu si pentru investigatii amanuntite: “Nu a fost gasit ceva suspect, dar am preferat sa i se faca biopsia. 90% este totul curat, dar rezultatul final va veni peste o saptamana. Nicoleta si-a revenit foarte bine dupa interventia chirurgicala si este foarte multumita de rezultat”.

Aozfr3zLRTD0rAfokLN1znhAdEEZNE-YwiFg0tRqelRS-768x1024Nicoleta se mandreste acum cu sanii ei si asteapta nerabdatoare, dar si emotionata, rezultatul biopsiei: “Am apelat la medicii de la Esteworld tocmai pentru ca stiam ca sunt specializati in astfel de interventii, de reconstructie. Eu aveam dureri foarte mari de spate din cauza greutatii sanilor. Mai grav a fost ca, in Turcia, mi-au scos 2 kilograme de implanturi, piele, grasime si tesut cu probleme. Acum astept rezultatul biopsiei, eu sper sa nu fie probleme. Dar m-am pregatit psihic si mi-am pregatit si familia. Important este ca am facut aceasta operatie si mi-am salvat viata, fara sani, in caz ca vor fi probleme, pot sa traiesc. Acum platesc pentru greseala mea ca mi-am dorit foarte mult si ca mi-am pus sani mult prea mari. Daca, inainte de interventia din Turcia, aveam cupa F la sutien, acum am ajuns la cupa B, practic am scazut cu patru numere. Cel mai important este sa fiu sanatoasa, oricum”, a declarat Nicoleta.

 AnlblbJSFUOpukdlrg82kSB2k_pxhhpx2XevPpEI8eqN-1024x678    As_aTXpaD22_E4DPCJyZrADs7UfrXM_w48cxsPzSky1l AqoKMxt8C1N_rahMpXjEBJwXzVvEFNu-pAjWRWcRcdWe-768x1024 Ag506Tk6mWWPx2V0Z4Xot81UYTs63KshJZdxcbzrv_xw-1024x678

x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!