Nas perfect, cinste celui care te-a operat!

Nas perfect, cinste celui care te-a operat! Cea mai mare reușită personală, operație de rinoplastie realizată de Andreea Tonciu.

14 septembrie, 2017

Am ajutat paciente mutilate, care credeau că vor rămâne fără sâni!

Am ajutat paciente mutilate, care credeau că vor rămâne fără sâni! Două persoane publice au vorbit despre problemele lor din trecut.

18 august, 2017

L-am convins pe Mihai Morar să își facă transplant de păr!

L-am convins pe Mihai Morar să își facă transplant de păr! Decizia finală a fost luată după o discuție sinceră cu tatăl său.

19 iulie, 2017

Cum să menții sănătatea creierului în cinci pași! Respectă regulile și mintea ta va merge ceas!

Cinci reguli despre cum să menții sănătatea creierului. Respectă regulile și mintea ta va merge ceas!

4 iulie, 2017

Despre vacanțe și destinații turistice. Cum am descoperit ce admir la români

Am vorbit cu câțiva prieteni români despre vacanțe și destinații turistice. Am descoperit că ei știau mai multe despre Turcia decât știu eu.

28 iunie, 2017

Stiu ce simti, sunt unul de-al tau! Si eu sufar de calvitie!

Am fost intrebat de nenumarate ori cum pot fi promotorul transplantului de par, cum pot sa imi ajut prietenii sa isi rezolve problemele de cadere a parului, atat timp cat eu nu fac nimic pentru mine.
Sa va fac o marturisire. Sufar de calvitie si mi-as fi dorit sa pot fi supus unui transplant de par!

15 martie, 2017

Liposuctie

Te-ai intrebat vreodata de ce opteaza unele persoane pentru o liposuctie?
Bun! Hai sa procedam altfel si sa incercam un exercitiu de imaginatie. Gandeste-te cate diete ai tinut pana acum si de cate ori ti-ai permis doar sa ciugulesti din lucruri care iti plac cu adevarat. Teama confruntarii de a doua zi cu cantarul ti-a schimbat modul de gandire.

15 martie, 2017

Cat costa?

Trebuie sa recunosc, sunt fascinat de romani si Romania si felul vostru direct de a actiona.
In calitate de consilier medical in clinicile din Turcia – Anadolu, Dunyagoz, Fatih University, Acibadem si Medipol – am avut ocazia, de-a lungul vremii, sa discut cu foarte multi pacienti. Ulterior, parte din ei au fost indrumati spre clinicile din Turcia, unde problemele lor si-au gasit rezolvarea.

14 martie, 2017

Despre „pachetelele de pe abdomen” !

Despre „pachetelele de pe abdomen” sau cum poti sa te transformi in Ahile cu ajutorul liposculpturii. Am doi prieteni apropiati. Primul locuieste in vestul Africii, are un corp atletic, o fire sportiva si duce un stil de viata sanatos, iar…

14 septembrie, 2016

Cancerul poate sa fie invins!

2000 de pacienti din Romania vin anual in Turcia pentru a obtine a doua opinie medicala! Desi este un subiect delicat si multi sunt tentati sa il ocoleasca, astazi m-am decis sa va vorbesc despre cancer. Adevarul este ca tuturor…

14 septembrie, 2016