Completează formularul

și Noi te vom contacta!

Cancer

Lora

Romania

Mamei mele i-a fost taiat sanul! I s-a facut o operatie de mastectomie totala la sanul stang. Operatia a durat 3 ore. Exista posibilitatea aceasta, mama era oarecum pregatita pentru ea. I-am vorbit despre cazul Angelinei Jolie, care si-a facut operatia de mastectomie doar pentru ca avea rude care au suferit de cancer la san si de alternativa reconstructiei sanului. Mama este de profesie farmacist si cunostea toate aceste lucruri, insa, atunci cand ti se intampla tie socul este prea mare ca sa nu te afecteze pe tine sau pe cei din jur. Pentru mine a fost cumplit. In cele trei ore am zis ca au trecut 3 ani. Am fost ajutata de un psiholog ca sa depasesc momentul. Cei din spital m-au vazut plangand si au trimis un medic psiholog care sa stea de vorba cu mine. Au fost zile foarte grele, dar am simtit un val de afectiune din partea tuturor, a medicilor, personalului, oamenilor din tara care imi trimiteau mesaje de incurajari si a sutelor de fani care se rugau pentru mine. Iar puterea rugaciunii colective a facut minuni si de aceasta data, astazi, dupa control, medicul spunandu-mi ca este uimit de cat de repede se reface locul operat. Sunt convinsa ca gandurile trimise catre noi ne-au ajutat. Le multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi.

Mădălina A.

Romania

Bună ziua! Mă numesc Mădălina, iar în luna ianuarie 2018 am mers la spitalul Acibadem din Turcia, prin intermediul d-lui Ensar Duman, pentru efectuarea unei analize care stabilea rezultatul autotransplanturilor de celule stem a băiețelul meu de 2 ani, în urma diagnosticului de neuroblastom cu metastaze osoase. Datorită acestor oameni absolut minunați am beneficiat de cea mai caldă și bună primire de până acum. Am avut la dispoziție translator, mașina care ne transporta de cate ori era nevoie de la hotel la spital ăi invers, și răspunsuri la toate întrebarile noastre. Acești oameni chiar pun suflet în ceea ce fac! Recomand cu mare drag si încredere! Mii de mulțumiri!

Gigi M.

Romania

Scriu aceste rânduri pentru cei care au o problema medicală fie ea mică sau mare și încă se întreabă dacă e bine sau rău sa aleagă o varianta de tratament in afara țării, respectiv in Turcia; și le spun sa nu stea o clipa pe gânduri sa meargă cu încredere. Când ai mers din doctor in doctor, din spital in spital și îți mai fac încă o analiza dar nu ai un diagnostic clar și când un raport RMN te trimite la biopsie, când simți ca tot pământul îți cade in cap și ca dintr-o data te cuprinde disperarea și frica , ideea de a pleca în străinătate pentru unii poate fi o gură de aer, deși în jur veți auzi idei de genul “și la noi se tratează”,”ce-ți facă ei ?,” te duci la ăia?”. Nu-i luați în seamă, dacă aveți posibilitatea tratării în Turcia – MERGEȚI!

Cancer – Depistarea și tratarea afecțiunilor oncologiceîn spitalele din Turcia

Cancerul este boala secolului 21 și, totodată, a doua cauză a decesului în lume. Cu toate acestea, cancerul poate fi învins! Descoperit în fază incipientă și tratat de medici oncologi cu experiență și tehnologie modernă, cancerul ajunge să fie vindecat cu succes.

Clinica E.D. Wellness & Health colaborează în tratarea și depistarea cancerelor cu două spitale din Turcia: Anadolu și Acibadem. Renumite pentru secțiile lor de oncologie, spitalele sunt considerate printre cele mai bune centre din lume în vindecarea diferitelor forme de cancer. Acestea au secții speciale de oncologie medicală, oncologie chirurgicală, radiologie oncologică, transplant de celule stem și măduvă osoasă.

Datorită rezultatelor extraordinare înregistrate în tratarea diferitelor forme de cancer, numărul românilor care au urmat un tratament, s-au operat sau au realizat controale oncologice în Turcia, a crescut foarte mult în ultimii ani.

Un atuu important al spitalelor din Turcia este diagnosticarea exactă, realizată cu ajutorul aparaturii performante. Depistarea precisă a afecțiunii, a formei și a stadiului, este importantă în stabilirea unui tratament eficient. Este foarte important de știut că diagnosticarea în formă incipientă a cancerului crește simțitor șansele de vindecare. Iar românii au început să pună preț pe prevenție și vin în număr mare la control.

Primul pas spre tratarea corectă a cancerului se realizează prin metodele de diagnostic radiologic. Acesta este esențial în luarea deciziilor referitoare la tratamentul care va fi urmat de pacient. Spitalele din Turcia dispun de tehnicile moderne, tehnologii avansate și specialiști în radiologie care vor stabili diagnosticul corect.

Totodată, în spitalele ocologice din Turcia soluțiile eficiente în tratarea cancerului se iau în consiliile tumorilor. Este vorba despre o platformă unde se adună diferiți specialiști oncologi, care studiază cazul în amănunt și decid, de comun acord, ce tratament va urma pacientul. Metoda aceasta a salvat multe vieți și a dus la stabilirea unor scheme de tratament care au înregistrat rezultate excelente.

Există două tipuri de tratament care se realizeză în spitalele din Turcia: tratamente medicamentoase administrate intravenos sau oral. Tratamentul este stabilit în funcție de tipul celulelor cancerigene, a organului afectat prima dată de acestea și a zonelor în care celulele s-au răspândit. În funcție de stadiul afecțiunii, specialiștii vor stabili dacă este vorba despre:

• Un tratament adjuvant pentru reducerea riscului de recurență a bolii,
• Un tratament neo-adjuvant pentru pregătirea operației,
• Un tratament pentru protejarea organelor,
• Un tratament paleativ pentru prelungirea vieții și creșterea calității sale.

Despre tratament

Chimioterapia, terapie medicamentoasă. Distruge celulele canceroase ce se dezvoltă necontrolat, prin administrarea unor medicamente.

Terapia cu hormoni. Hormonii sunt folosiți în tratamentul cancerului de prostată sau în cel mamar. Medicamentele sunt administrate pe cale orală sau prin injectare.

Imunoterapia, tratamentul sistemului imunitar. Substanțele produse în mod natural de sistem sunt folosite pentru a identifica și distruge celulele canceroase, prin accelerarea imunității organismului.

Bioterapie antrenată de țintă. Bioterapia identifică țintele prezente în celulele canceroase, nu și în cele sănătoase. Aceste terapii sunt eficiente în special pentru cancerele mamare, intestinale și renale și au efecte secundare minore.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti