Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Cancerul poate fi invins!

Lora

Romania

Mamei mele i-a fost taiat sanul! I s-a facut o operatie de mastectomie totala la sanul stang. Operatia a durat 3 ore. Exista posibilitatea aceasta, mama era oarecum pregatita pentru ea. I-am vorbit despre cazul Angelinei Jolie, care si-a facut operatia de mastectomie doar pentru ca avea rude care au suferit de cancer la san si de alternativa reconstructiei sanului. Mama este de profesie farmacist si cunostea toate aceste lucruri, insa, atunci cand ti se intampla tie socul este prea mare ca sa nu te afecteze pe tine sau pe cei din jur. Pentru mine a fost cumplit. In cele trei ore am zis ca au trecut 3 ani. Am fost ajutata de un psiholog ca sa depasesc momentul. Cei din spital m-au vazut plangand si au trimis un medic psiholog care sa stea de vorba cu mine. Au fost zile foarte grele, dar am simtit un val de afectiune din partea tuturor, a medicilor, personalului, oamenilor din tara care imi trimiteau mesaje de incurajari si a sutelor de fani care se rugau pentru mine. Iar puterea rugaciunii colective a facut minuni si de aceasta data, astazi, dupa control, medicul spunandu-mi ca este uimit de cat de repede se reface locul operat. Sunt convinsa ca gandurile trimise catre noi ne-au ajutat. Le multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi.

Ipsum L.

Romania

Norem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut porta iaculis euismod. Phasellus luctus euismod risus ac elementum. Cras et semper quam, non facilisis turpis. Aliquam et mollis odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vitae tellus quis quam scelerisque porta. Vivamus hendrerit felis quam, quis auctor quam ultricies id. Donec vel mauris arcu.

Despre tratament

Este boala secolului 21, dar cancerul poate fi invins! Numarul pacientilor diagnosticati cu aceatsa boala crunta si necrutatoare, pana de curand, a crescut alarmant, insa, in paralel, si medicina a evoluat spectaculos, cancerul ajungand sa fie vindecat, in multe dintre cazuri. Spitalele din Turcia sunt renumite pentru sectiile de oncologie si medicii specializati in aceasta ramura a medicinii, fiind unele dintre cele mai bune centre din lume de vindecare a cancerului.

Spitalele cu care noi colaboram au departamente de oncologie medicala, oncologie chirurgicala, radiologie oncologica, transplant de cellule stem si maduva osoasa. La toate acestea, se adauga echipamentele de ultima generatie, ce promit o diagnosticare exacta si un tratament extrem de eficient. Ce trebuie sa stie pacientii este faptul ca diagnosticarea din pripa a acestei afectiuni creste simtitor sansele de vindecare.

Pacientii din Romania au ajuns sa acorde incredere maxima spitalelor oncologice din Turcia, cateva mii de pacienti ajungand aici anual pentru tratamente si operatii. Numarul lor a crescut vertiginous in ultimii ani, gratie rezultatelor, dar si profesionalismului de care au dat dovada medicii si aparaturii de ultima generatie.

„La Anadolu tratam 40-50 de romani pe saptamana”, declara directorul pentru servicii internaţionale al Anadolu, Dilek Inci, in 2014.
In ultimii cinci ani, numarul total al pacientilor romani a crescut, in medie, cu 47%. In 2013, pacientii romani au făcut 5.200 de examinari – ziarul Gandul, 2014.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)