NU RATA SANSA
PENTRU O CONSULTATIE
GRATIS
COMPLETEAZA
FORMULARUL
Cancerul poate fi invins!

NU RATA SANSA PENTRU O CONSULTATIE GRATIS

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

REZERVA DEVREME PENTRU SUPER OFERTA

Testimoniale


Despre tratament


Este boala secolului 21, dar cancerul poate fi invins! Numarul pacientilor diagnosticati cu aceatsa boala crunta si necrutatoare, pana de curand, a crescut alarmant, insa, in paralel, si medicina a evoluat spectaculos, cancerul ajungand sa fie vindecat, in multe dintre cazuri. Spitalele din Turcia sunt renumite pentru sectiile de oncologie si medicii specializati in aceasta ramura a medicinii, fiind unele dintre cele mai bune centre din lume de vindecare a cancerului.
Spitalele cu care noi colaboram au departamente de oncologie medicala, oncologie chirurgicala, radiologie oncologica, transplant de cellule stem si maduva osoasa. La toate acestea, se adauga echipamentele de ultima generatie, ce promit o diagnosticare exacta si un tratament extrem de eficient. Ce trebuie sa stie pacientii este faptul ca diagnosticarea din pripa a acestei afectiuni creste simtitor sansele de vindecare.

Pacientii din Romania au ajuns sa acorde incredere maxima spitalelor oncologice din Turcia, cateva mii de pacienti ajungand aici anual pentru tratamente si operatii. Numarul lor a crescut vertiginous in ultimii ani, gratie rezultatelor, dar si profesionalismului de care au dat dovada medicii si aparaturii de ultima generatie.
„La Anadolu tratam 40-50 de romani pe saptamana”, declara directorul pentru servicii internaţionale al Anadolu, Dilek Inci, in 2014.
In ultimii cinci ani, numarul total al pacientilor romani a crescut, in medie, cu 47%. In 2013, pacientii romani au făcut 5.200 de examinari – ziarul Gandul, 2014.