Cancerul de sân poate fi tratat!

Cancerul de sân poate fi tratat!
Moştenirea genetică, poluarea mediului înconjurător, dezechilibrul hormonal şi stresul sunt doar câteva dintre cauzele care stau la baza apariţiei neoplaziilor la nivelul glandei mamare.

Din păcate, statisticile sunt alarmante. Acestea indică faptul că, la un moment dat în viaţă, fiecare a doua femeie este suspectată de apariţia unei formaţiuni tumorale la nivelul sânilor. Din fericire, nu toate dintre aceste formaţiuni sunt maligne, iar cele care sunt – pot fi tratate definitiv prin atenta supraveghere a unei echipe profesioniste de medici. Cu scheme corecte de tratament şi alegerea adecvată a spitalului unde să beneficieze de dotări tehnice de calitate, cancerul poate fi tratat.

Trebuie ştiut însă că vindecarea este influenţată în mod direct de depistarea precoce a problemelor apărute la nivelul sânilor. Astfel, în momentul în care suspectezi că ceva este în neregulă cu sânii tăi, nu aştepta să treacă de la sine. Mergi la un consult, la o investigaţie, cere o opinie medicală obiectivă şi ţine minte: Tu eşti prioritatea numărul 1 pe care trebuie să o ai!

Noi iţi putem oferi analize şi investigaţii de ultimă oră, opinii ale medicilor cu renume mondial în tratamentul cancerului de sân, acces în spitalele noastre dotate cu aparatură de ultimă generaţie! Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi la 0740151515, 0722358855 sau scrie pe office@ensarduman.ro, iar noi îți vom indica pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să îți recapeți sănătatea!
Tu nu eşti singură în lupta cu cancerul! Împreună vom găsi soluţia! “Ține minte: cancerul poate fi tratat!

x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!