Blog

Cat costa?

14/03/2017

Trebuie sa recunosc, sunt fascinat de romani si Romania si felul vostru direct de a actiona.
In calitate de consilier medical in clinicile din Turcia – Anadolu, Dunyagoz, Acibadem si Amerikan hospital- am avut ocazia, de-a lungul vremii, sa discut cu foarte multi pacienti. Ulterior, parte din ei au fost indrumati spre clinicile din Turcia, unde problemele lor si-au gasit rezolvarea. In timpul acestor discutii, am remarcat ca multi dintre ei aveau un lucru comun si procedau in acelasi fel: inca din primele clipe, aproape toate persoanele au dorit sa stie costurile interventiilor si ale spitalizarii si mai putin informatii despre perioada recuperarii si interdictiile pre si post-operatorii. Bani, bani, bani!
Asa ca, astazi, as vrea sa va vorbesc despre acest aspect si sa va explic de ce costul interventiilor medicale sau estetice, realizate in clinicile din Turcia si din toata Europa, variaza de la caz la caz, in functie de gradul de dificultate al fiecarei operatii. Este adevarat ca, in faza incipienta, pacientul primeste informatii cu caracter general si informativ. Ulterior insa, dupa ce specialistii din Turcia intra in posesia dosarul sau si ii analizeaza cazul, istoricul medical si procedurile care urmeaza sa fie efectuate, pacientul primeste informatii detaliate si afla suma exacta pe care o va plati pentru aceste servicii.
Pachetele noastre au fost alcatuite astfel incat sa cuprinda toate nevoile pacientilor nostri: consiliere medicala, diagnostic, deplasare in Turcia, interventia medicala propriu-zisa, recuperare, spitalizare, revenirea in tara si, in functie de situatie, controlul post-operator obligatoriu. Unele persoane aleg deplasarea in Turcia pe cont propriu. Altele, combina vizita medicala cu o vacanta sau opteaza pentru pachetele speciale pentru doi, pacientul urmand sa se cazeze la noi alaturi de persoana care il insoteste. Noi va expunem oferta, iar voi aveti libertatea de a alege pachetul potrivit nevoilor voastre.

V-ar putea plăcea și