Morar M.

Mihai Morar - Implant de păr, în Turcia, prin intermediul E.D.Wellness & Health

Mihai Morar, prezentator de televiziune, om de radio, entertainer, MC și DJ.

În iulie 2016, Mihai Morar a realizat o reconstrucție capilară prin implant/ transplant de păr, la un spital din Turcia.

Deși avea 35 de ani, moderatorul tv prezenta semne ale alopeciei timpurii. Mihai Morar avea o porțiune mare de scalp cu păr rărit, fire subțiate și linia frunții mărită.

Întervenția lui Mihai Morar a durat 9 ore, a fost realizată de managerul clinicii din Turcia, ajutat de 4 asistenți și a necesitat 2 zile de spitalizare. În timpul operației, pacientului i-au fost extrase din zona cefei 4.100 de fire de păr care, ulterior, au fost implantat în zona din față a capului.

Citește toată povestea Detalii despre Implant de par

Anamaria P.

Anamaria Prodan Reghecampf este vedetă de televiziune și prezentator tv, agent FIFA și fost președinte sau manager general al mai multor cluburi de fotbal.

În octombrie 2015, la vârsta de 43 de ani, Anamaria Prodan a mers în Turcia pentru a realiza o serie de analize medicale la sâni. În urma investigațiilor Aneimariei Prodan i s-au descoperit noduli la sâni. Medicii au propus eliminarea nodulilor care prezentau risc și renunțarea la vechile proteze cu implanturi de silicon. Sânii au fost reconstruiți cu ajutorul augmentării mamare cu implanturi sigure, mult mai mici și performante și garantate pe viață.

Citește toată povestea Detalii despre Mărirea Sânilor

Andreea Tonciu

Andreea Tonciu – Rinoplastie/operație la nas în Turcia, prin intermediul E.D.Wellness & Health

Andreea Tonciu este persoană publică, prezență constantă în platourile de televiziune.

În aprilie 2014, Andreea Tonciu a realizat operația de rinoplastie care i-a schimbat total înfățișarea și a scăpat-o de complexul nasului mare.

Operația Andreei a fost încununată cu succes. Ttransformarea spectaculoasă a propulsat-o pe brunetă direct în topul celor mai frumoase femei din România. Prin această operație, Andreea Tonciu și-a rezolvat problemele respiratorii și cele estetice atât de deranjante.

Citește toată povestea Detalii despre Rinoplastie

Lora

Lora și-a operat mama bolnavă de cancer, în Turcia, prin intermediul E.D.Wellness & Health

Lora - artist, prezentator de televiziune și M.C.
În februarie 2014, Lora și-a internat mama în spital, în Turcia, după ce aceasta a fost depistată cu cancer la sân. Diagnosticul a fost confirmat și medicii au recomandat operația de masectomie a sânului sâng. Intervenția a fost realizată de chirurgii oncologi, care au înlăturat în acest fel pericolul răspândirii cancerului în organism. Operația a durat trei ore, iar Lora a primit consiliere psihologică din partea unui specialist, cât timp mama ei s-a aflat în blocul operator.

Citește toată povestea Detalii despre Cancer
 

Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!