Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Mărirea sânilor cu proteze de silicon. Implant mamar

Andreea T.

Romania

Am slabit mult in ultima perioada si sanii mei nu mai sunt la fel de frumosi. Nu am tinut dieta, nu mi-am propus sa slabesc, dar am slabit. Si sanii nu mai stau asa cum vreau eu. Asa ca am decis sa-mi schimb silicoanele. Cand am facut operatia la nas m-am recuperat repede, nici nu ma asteptam, si asa a fost si cu operatia la sani. Va recomand Esteworld tuturor.

Ana Maria M.

Romania

Am vrut de mult timp sa-mi operez sanii, dar nu am avut curaj sa fac interventia pana nu i-am intalnit pe medicii de la Esteworld, intrucat am vazut atat de multe cazuri nereusite. Am avut noroc sa ajung la acesti medici minunati care au stiut exact ce sa-mi recomande. Sanii mei arata perfect si sunt foarte multumita.

Anamaria P.

Romania

Poate multi se intreaba de ce am luat decizia de a-mi scoate protezele, insa eu m-am gandit la ce este mai bine pentru mine din punct de vedere medical. Recunosc ca am avut o teama, pentru ca femeile din familia mea sunt predispuse la tumori in zona sanilor, chiar a existat si un deces, si pentru a evita o eventuala afectiune canceroasa, am hotarat ca este mai bine sa renunt la implanturi.

Augmentarea mamară sau implantul mamar este cea mai uzuală intervenție estetică de conturare, corecție și mărire a sânilor mici.

Cum funcționează

Operația de implant mamar este potrivită femeilor care s-au născut cu sâni foarte mici sau cu sâni asimetrici. Totodată, procedura este destinată celor care doresc să își recapete volumul sânilor, după pierderea în greutate, sarcină sau alăptare.

Sânii mici sau sânii asimetrici pot fi ușor corectați prin operația de augmentare mamara sau, în limbaj popular, implant cu proteze de silicon.

Cele mai frecvente metode de augmentare mamară implică folosirea protezelor mamare ce conțin soluții saline sau silicon.

Pașii și etapele intervenției de mărirea sânilor cu implant mamar

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul fizic cu ajutorul intervenției de implant mamar, mărirea sânilor cu proteze de silicon, se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica E.D. Wellness & Health din București.

Cum se va alege tipul potrivit de proteză cu silicon

În funcție de istoricul medical, forma sânilor și efectul dorit, se va alege tipul de implant mamar potrivit – cu soluție salină sau cu silicon. Totodată, se va stabili tipul de proteză folosit, forma și mărimea implanturilor, pentru a se obține un bust care să fie în armonie cu restul dimensiunilor corpului.

Profilul candidatului potrivit pentru implantul mamar

• Femei cu sâni dezvoltați (peste 18 ani),
• Femei cu stare de sănătate foarte bună,
• Femei care au alăptat,
• Femei care au sâni asimetrici,
• Femei cu sâni mici, plați,
• Femei nemulțumite de aspectul lor fizic,
• Persoane cu o greutate constantă,
• Nefumători.

Pregătirea înainte de implantul mamar

Cu o lună înainte
Renunțați la fumat. Întrerupeți administrarea de Aspirină și Vitamina E.

Cu o săptămână înainte
Efectuați setul de analize medicale de sânge și controlul cardic recomandat de către medic.

Cu o zi înainte
Medicul estetician va stabili o oră după care este foarte important să nu consumați alimente sau băuturi. Pregătiți-vă haine și încălțăminte comodă pentru a doua zi.

În dimineața intervenției
Este interzisă aplicarea gelurilor sau a altor produse cosmetice pe pielea corpului. Vă recomandăm să aveți un însoțitor, când veniți în Turcia pentru intervenție. În ziua operației, aparținătorul vă va însoți la spital și va sta lângă dvs 48 de ore.

Cum se realizează intervenția de implant mamar

Operația se va efectua sub anestezie. După ce aceasta își va face efectul, chirurgul va face o incizie în spatele fiecărui sân, unde va crea un „buzunar”, un spațiu în țesutul sânilor dvs. Impanturile vor fi așezate și poziționate perfect simetric în aceste spații. După verificarea poziționării, inciziile vor fi închise cu ajutorul unor copci, a unei soluții speciale de tip lipici sau a unei benzi.

Când apar primele semne

La o zi după implant
După operație veți simți durere în zona unde s-a acționat și o să vă umflați ușor. Este posibil să vă reveniți imediat sau să fiți nevoită să rămâneți 1-2 zile în spital. În următoarele săptămâni, durerile vor dispărea treptat.

După o săptămână
Nu conduceți mașina, timp de o săptămână. Continuați să respectați întocmai recomandările chirurgului dvs. Nu ridicați greutăți, nu faceți efort fizic, nu mergeți la sala.

La o lună după implantul mamar
Evitați implicarea în activități extenuante și orice tip de exerciții fizice pentru o perioadă de până patru săptămâni. Vi se va cere să purtați un sutien sport de susținere pentru 24 de ore pe zi, timp de o lună după implantul mamar. Asigurați-vă că nu ridicați obiecte grele și că nu dormiți pe burtă.

La șase luni după implantul mamar
Rezultatele implanturilor mamare sunt de durată, cele finale apar după 6 luni de la intervenție.

Riscuri generale

• Cicatrice inestetice,
• Sângerări,
• Infectare,
• Vindecare defectuoasă,
• Cheaguri de sânge,
• Durere,
• Ruptură.

Întrebări frecvente

În cât timp își va relua pacienta activitățile obișnuite, după implantul mamar?
– La finalul celei de-a patra săptămâni, după operația de mărire a sânilor, majoritatea restricțiilor vor fi ridicate. Pacienta se va putea întoarce la rutina obișnuită, în măsura în care se va simți confortabil.

Care sunt efectele secundare comune în cazul implantului de silicon?
– Tipurile de implanturi folosite în spitalele din Turcia sunt aprobate de FDA și garantate pe viață.

Pentru programări și alte informații despre mărirea sânilor cu implant mamar de proteze cu silicon, intervenție realizată în spitalele din Turcia prin intermediul clinicii E.D. Wellness & Health, vă rugăm să telefonați la

0725252525 și 0740151515

Before & After

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)