NU RATA SANSA
PENTRU O CONSULTATIE
GRATIS
COMPLETEAZA
FORMULARUL
Chirurgia sanilor si implantul mamar

NU RATA SANSA PENTRU O CONSULTATIE GRATIS

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

REZERVA DEVREME PENTRU SUPER OFERTA

Testimoniale


Despre tratament


Chirurgia sanilor – parte introductiva

Cate dintre femei se pot mandri cu sani perfecti? Foarte putine! Daca si tu ai sani mici, sani lasati sau sani prea mari, atunci chirurgia estetica te poate ajuta. La Spitalul Esteworld din Turcia gasesti o echipa de medici de renume si de specialisti in chirurgia plastica si reparatorie care iti vor rezolva toate problemele.
Fie ca ai nevoie de o augmentare a sanilor prin implant mamar, fie ca ai nevoie de o reductie mamara sau de o operatie de ridicare a sanilor, noi suntem aici ca sa te ajutam. La Esteworld se realizeaza zeci de operatii estetice la nivelul sanilor, iar rezultatele sunt garantate. Fie ca este vorba despre implant mamar, despre ridicarea sanilor sau despre reductie mamara.

Implantul mamar

Sanii mici sau sanii asimetrici pot fi usor corectati prin operatia de augmentare mamara sau, in limbaj popular, implant de silicon.

Augmentarea mamara este o procedura potrivita pentru femeile care s-au nascut cu sani foarte mici sau cu sani asimetrici sau pentru femeile care doresc sa-si recapete volumul sanilor dupa pierderea in greutate, sarcina sau alaptare.

Tipurile cele mai frecvente de augmentare mamara implica folosirea protezelor mamare ce contin solutie saline sau a siliconului.

Nu trebuie sa iti faci griji daca sanii tai au un aspect natural ce pare ca nu mai poate fi imbunatatit. Esteworld este unul dintre cele mai renumite spitale de chirurgie estetica din Turcia, cu medici de renume si personal medical calificat, ce ofera numeroase tratamente chirurgicale la nivelul sanilor. Chirurgii esteticieni de la Esteworld sunt specializati in tehnici diverse de chirurgie estetica pentru a obtine cea mai potrivita forma si dimensiune.

Cum se alege tipul de proteza potrivit?

– In timpul consultatiei, pacienta discuta cu medicul plastician si, in functie de istoricul medical si de forma sanilor, dar si de efectul dorit, se alege tipul de implant mamar – cu solutie salina sau cu silicon

– Chirurgii esteticieni consiliaza fiecare pacienta in legatura cu tipul de proteza, forma si marimea protezei pentru obtinerea unui bust perfect

Candidatul ideal pentru operatia de implant de silicon:

– Femei cu o stare de sanatate buna
– Femei nefumatoare
– Femei cu sanii mici, sani subdezvoltati, sani inegali sau sani asimetrici
– Femei cu o greutate constanta

Pregatirea pentru operatia de marire a sanilor:

– Cu o luna inainte de implantul mamar nu luati medicamente si vitamina E si renuntati complet la fumat.
– Cu o saptamana inainte de implantul mamar vi se va solicita sa faceti un set de analize medicale ale sangelui si o evaluare cardiaca. Pe perioada consultatie la Esteworld, chirurgul plastician va va oferi toate informatiile necesare legate de pregatirea preoperatorie.
– Nu consumati mancare sau bauturi inainte de operatia de marire a sanilor
– Nu aplicati produse cosmetice pe piele, inainte de implantul mamar

Va vom pune la dispozitie un sofer care sa va ia de la hotel dimineata si sa va duca inapoi dupa operatie. Va recomadam ca in ziua implantului cu silicon sa fiti insotita de o persoana cunoscuta, care sa va fie alaturi in urmatoarele 48 de ore dupa operatie.

Care e procedura de implant mamar?

Odata ce anestezia generala isi face efectul, chirurgul plastician va face o incizie in spatele fiecarui san pentru a crea un „buzunar” – un spatiu in testului sanului – pentru fiecare implant. Protezele de silicon vor fi apoi asezate in aceste buzunare si pozitionate astfel pentru a obtine un aspect si o simetrie optima.

Dupa compararea ambilor sani pentru a verifica pozitionarea corecta a implanturilor, chirurgul plastician va inchide inciziile cu ajutorul unor copci, dar este posibila si folosirea unei benzi sau a unui tip de lipici.

Ce se intampla dupa operatie?

– La o zi dupa implantul mamar veti simti o mica durere, contuzii si umflarea zonei, imediat dupa terminarea procedurii de implant mamar. Pe perioada urmatoarelor cateva saptamani, simptomele se vor ameliora. Este posibil sa fie nevoie sa ramaneti la Spitalul Esteworld pentru 1 sau 2 zile.
– In prima saptamana dupa operatia de marire a sanilor nu conduceti masina. Pentru a va asigura ca obtineti cele mai bune rezultate, urmati intocmai indicatiile post-operatorii oferite de chirurgul estetician.
– Timp de o luna dupa implantul de silicon, evitati implicarea in activitati extenuante si orice tip de exercitiu fizic. Vi se va cere sa purtati o bustiera de sustinere pentru 24 de ore pe zi, timp de o luna dupa implantul mamar. Asigurati-va ca nu ridicati obiecte grele si ca nu dormiti pe burta.
– Rezultatele finale, dupa operatia estetica de marire a sanilor le observati dupa sase luni.

Intrebari frecvente:

In cat timp pot sa-mi reiau activitatile obisnuite dupa implantul mamar?
La finalul celei de-a patra saptamani dupa operatia de marire a sanilor majoritatea restrictiilor vor fi ridicate si va veti putea intoarce la rutina obisnuita, in masura in care va veti simti confortabil.

Care sunt efectele secundare comune in cazul implantului de silicon?
Tipurile de implanturi pe care noi le folosim sunt exclusiv cele aprobate de FDA. Implanturile mamare oferite la Spitalul Esteworld sunt garantate pe viata.