Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Chirurgie corp

Diana

Constanta-Romania

Micșorarea abdominală a fost prima procedură estetică la care am apelat. Am ales Spitalul Esteworld din Turcia pentru că soțul meu realizase un transplant de păr acolo, în urmă cu câteva luni. Operația a fost simplă și refacerea mea s-a produs așa cum fusesem anunțată de medicul meu. De atunci am scăpat de depozitul de grăsime de pe abdomen și am început să mă ocup mai mult de mine

Despre tratament

Perfectiunea este greu de atins, dar nu imposibil. Evident, ca nu toti ne-am nascut cu un corp ce respecta standardele de frumusete impuse de societatea in care traim, insa chirurgia estetica s-a dezvoltat atat de mult, incat ne poate ajuta, in acest sens. Daca dietele si orele petrecute la sala de sport nu dau rezultate, medicii de la Esteworld pot contibui cu laserul sau cu bisturiul, pentru ca tu sa te bucuri de un trup aproape perfect.

Cei mai multi dintre noi se confrunta cu problema depozitelor inestetice de grasime. Fie ca vorbim despre abdomen, brate, coapse sau picioare. Tocmai de aceea, liposuctia este una dintre cele mai cerute inerventii la clinica Esteworld din Turcia, avand urmatoarele avantaje: rezultate garantate, perioada minima de recuperare, vanatai de intensitate redusa si lipsa cicatricelor. Liposuctia se poate face in aproape orice zona a corpului, daca nu exista interdictii. Dincolo de liposuctie, la Esteworld exista si alte proceduri in vederea sculpturii siluetei: liftingul bratelor, implantul de gamba si implantul feselor.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)