De ce organizăm evaluări medicale gratuite de specialitate

Ai primit un diagnostic îngrijorător și ți s-a recomandat operația sau să urmezi un tratament complicat, ție sau unei persoane dragi? Te sfătuiesc să vii la evaluările medicale gratuite și să soliciți a doua opinie de specialitate! De ce? Simplu! Pentru că îți ești dator! Dacă obișnuiești să faci o analiză a pieței, înainte de a cumpăra un bun, în casă, de ce nu ai cere a doua opinie medicală când vine vorba despre sănătatea ta?!

De ce organizăm evaluări medicale gratuite de specialitate. Cum îți poate schimba viața a doua opinie medicală obținută gratuit.

De câțiva ani, organizez la sediul clinicii Ensar Duman din București evaluări gratuite oncologice și de medicină generală. Practic, alături de echipa mea contactez specialiști din Turcia și stabilesc aceste evaluări gratuite susținute pentru pacienții din România.

Numai anul acesta, trei medici cu greutate, profesori doctori, conferențiari doctori și specialiști remarcabili din Turcia, au oferit evaluări la clinica noastră.
În martie, a avut loc sesiunea susținută de un specialist oncolog renumit din Turcia.
Trei săptămâni mai târziu, am organizat și găzduit evaluările conduse de către un Prof. Dr. expert în Urologie și chirurgie robotică.
La jumătatea lunii iulie, alți pacienți din România au primit a doua opinie medicală din partea unui expert oncolog sosit din Istanbul. Iar seria acțiunilor noastre continuă.

Toate aceste evaluări medicale au fost gratuite, respectiv nu au necesitat costuri din partea pacienților. Cei interesați s-au programat telefonic și ne-au trimis prin e-mail dosarele lor medicale traduse în limba engleză.
Ulterior, ei s-au prezentat la clinică în ziua acțiunii pentru a discuta personal cu specialistul nostru și pentru a primi recomandările acestuia. Bineînțeles, consultația a avut loc în prezența echipei mele și a unui translator medical asigurat de noi.
Am avut pacienți sosiți din toate orașele mari ale țării: Ilfov, Galați, Arad, Cluj, Tg. Jiu, Ploiești, Târgu Mureș, Târgoviște, Ploiești, Giurgiu și București.
Sincer, zilele cu evaluări medicale gratuite sunt greu de dus din punct de vedere emoțional. De fiecare dată mă impresionează cazurile, dar și empatia medicilor față de pacienți, umanitatea și dăruirea lor. Dar mai este ceva. Este acel moment de aur, când medicul recomandă și pacientul decide să îi urmeze sfaturile medicale schimbându-și astfel viața, destinul.

Pentru că, într-adevăr, mulți dintre cei care primesc a doua opinie medicală aleg să se trateze, opereze sau să realizeze analize amănunțite în Turcia.
Mulțumesc tuturor celor care au participat la evaluările medicale gratuite organizate de clinica noastră.
Pentru medicină generalistă și consiliere în vederea tratării în Turcia, telefonați la Clinica Ensar Duman 0740 15 15 15, 0722 35 88 55 sau 0725 25 25 25 sau scrie-ne la office@ensarduman.ro.
Sănătate și să ne vedem cu bine!