ENSAR DUMAN -
CONSILIER MEDICAL

Despre noi – Clinica Ensar Duman

Bună ziua,

Sunt Ensar Duman, cetățean de origine turcă, consilier medical și antreprenor. Lucrez în domeniul medical din 2011, iar România mi-a devenit a doua casă în urmă cu 17 ani.

Colaborez cu 12 spitale mari din Turcia și sunt reprezentant unic al spitalelor Esteworld și Dunyagoz. în România.

Nu sunt medic, sunt consilier medical. Practic, eu sunt acel om la care vii când ai primit un diagnostic sever sau ai o problemă medicală, pe care nu reușești să o rezolvi deși ai apelat la toți medicii din țară. Eu caut, fac conexiuni, cercetez și discut despre cazul tău medical cu cei mai renumiți specialiști din Turcia, care ne vor ajuta în drumul regăsirii sănătății tale.

În rest, sunt un om la fel ca tine! Am planuri, am visuri, caut, cercetez, descopăr, urmez sfaturi, ignor sfaturi, greșesc, repar, greșesc iar, îmi cer iertare și învăț o lecție. Cad, mă ridic, mă zbat, lupt, mă sacrific și câștig. Iubesc viața cu tot fastul ei, cu frisoanele, toanele, decepțiile și năprasnicele ei isterii cât și victorioasele și mărețele ei izbânzi!

Te invit să îmi răsfoiești site-ul și să descoperi serviciile pe care le oferim la clinica din București, cât și pe cele pe care le realizăm în Turcia, prin segmentul nostru de turism medical.

Oferim consiliere medicală în probleme de: medicină generală, estetică, chirurgie plastică și reparatorie, chirurgie metabolică, tratament cu celule stem, transplant renal, cardiologie, fertilizare în vitro și oftalmologie.

Și tot la clinică, cu un efort care a necesitat inclusiv instruirea echipei mele în Marea Britanie și Turcia, am adus cele mai revoluționare tratamente de îngrijire corporală, facială și terapii de succes pentru creșterea părului.

Proiectul meu de suflet rămâne Asociația Ensar Duman, înființată în 2018. Organizația non-profit susține și oferă suport copiilor și persoanelor aflate sub tratamente de lungă durată, în spitalele din străinătate.

CLINICA ENSAR DUMAN
BUCUREȘTI

“Statutul de întreprinzător vine cu beneficii, dar și cu multe sacrificii la care trebuie să mă aștept mereu. Am învățat că este nevoie de multă implicare până la apariția rezultatelor”.

Ensar Duman

MEREU ALĂTURI DE
PACIENȚII NOȘTRI

Prin implicarea mea și a echipei mele, până acum peste 15.000 de pacienți români au ajuns să fie tratați de specialiști în clinici și spitale de prestigiu din Turcia: Acibadem, Anadolu, Spitalul Liv din Istanbul, Dunyagoz, Medipol, Memorial, Etiler Hospital, Esteworld, Este Medical, Spitalul American din Istanbul, Spitalul Koc și Aesthanbul Estetik.

Am înlesnit transferul și tratarea, în spitalele din Turcia, a pacienților cu forme rare de cancer, cât și a celor care au realizat intervenții chirurgicale complexe. Acest lucru s-a întâmplat și în perioada pandemiei COVID-19.

Când granițele erau închise, noi am trimis pacienți la tratament, în spitalele din Turcia, cu ambulanțe speciale.

DE CE SĂ ALEGI TURISMUL MEDICAL?

Simplu! Pentru că sănătatea este cel mai de preț bun al nostru și timpul foarte prețios. Astfel, prin pachetele de turism medical puteți combina două aspecte foarte importante – grija acordată sănătății dumneavoastră cu o vacanță petrecută în afara țări.

Sunt Ensar Duman, consilier medical și sunt aici pentru a vă ajuta în procesul vindecării. Sunt legătura dumneavoastră cu spitalele și marile clinici din Turcia, unde vă ajutăm să ajungeți pentru a fi diagnosticat și tratat de cei mai buni specialiști din domeniu.

Planificarea unei deplasări într-o țară străină, orientală, unde urmează să fiți investigat medical poate fi dificilă. Dacă nu beneficiați de ajutorul unei persoane care cunoaște toate regulile sistemului, scopul misiunii riscă să nu fie atins. Aici intervin eu, oferindu-vă tot sprijinul necesar.

Pacienții care au ajuns în Turcia, prin intermediul meu, au realizat investigații medicale de tip check-up, de medicină generală, oncologie, fertilizare, metabolice și neurologice.

Unii au urmat tratamente, în timp ce alții au fost supuși intervențiilor medicale: oncologice, de chirurgie generală, chirurgie metabolică, operație de diabet de TIP 2, oftalmologie, chirurgie bariatrică, inseminări in vitro sau au realizat transplant de celule stem.

Ofer servicii de consiliere și turism medical din 2012.
Astăzi, colaborez deja cu 11 clinici de prestigiu din Turcia:

CLINICI PARTENERE

PACHETE TURISM MEDICAL

La achiziționarea pachetului va fi încheiat un protocol între părți, respectiv pacient, Ensar Duman și clinica/ spitalul de tratament.

Înainte de plecarea din țară, dosarul medical va fi evaluat medical de specialiștii din Turcia. Programările pentru analize, operație sau proceduri va fi stabilite de comun acord între cele trei părți.

Pachetele de turism medical conțin: a doua opinie medicală, biletele de avion (cost separat), transfer cu mașină și șifer de la aeroport la hotel/ clinică/ spital (serviciu asigurat de noi), rezervarea la hotel (costul hotelului se plătește separat și nu este inclus în prețul intervenției), traducerea analizelor medicale din română în engleză (cost separat/ se pot realiza și de pacient la un centru de traduceri autorizat), translator gratuit (doar în timpul vizitelor medicale și discuțiilor cu medicul din spital), protocolul complet încheiat cu spitalul sau clinica de tratament și, la cererea, turul orașului și vizitarea obiectivelor.

În Turcia, serviciile medicale achiziționate prin programul de turism medical au prețuri cu 10% până la 50% mai mici față de cele pe care pacientul ar fi suportat în mod normal în propria țară pentru aceeași proceduri.

Apariția problemelor de sănătate pot fi agravate de o serie de factori. Un diagnostic incert sau incorect poate duce la amânarea unei operații sau a unei metode de tratament necorespunzătoare. O diagnosticare exactă, o intervenție medicală realizată la timp sau un tratament medicamentos stabilit corespunzător înlătură pericolele și grăbesc vindecare.

Oferta pachete de turism medical în toate zonele din Turcia, cu precădere în Istanbul, pentru următoarele servicii medicale: oncologie, oftalmologie, stomatologie, chirurgie bariatrică, ferilizare in vitro, transplant, chirurgie metabolică, chirurgie plastică și reconstructivă

Oferim servicii complete de îngrijire pentru pacienți și însoțitorii/aparținătorii lor.

Găsirea specialistului potrivit și obținerea celei de-a doua opinii medicale, servicii de traducere a documentație medicale (serviciu plătit separat), translator (în timpul spitalizării), programări analize și operații (unde este cazul), rezervarea biletelor de avion (zborul și cazarea la hotel vor fi suportate de pacient), preluarea de la aeroport și transportul gratuit la spital/ hotel.

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  PĂRERILE PACIENȚILOR
  NOȘTRI NE DEFINESC

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient