Blog Noutăți

Despre „pachetelele de pe abdomen” !

14/09/2016

Pachetelele de pe abdomen se obtin printr-o interventie realizata in clinicile din TurciaDespre „pachetelele de pe abdomen” sau cum poti sa te transformi in Ahile cu ajutorul liposculpturii.

Am doi prieteni apropiati. Primul locuieste in vestul Africii, are un corp atletic, o fire sportiva si duce un stil de viata sanatos, iar cel de-al doilea traieste in Romania, e plin de viata si, normal, e sufletul tuturor petrecerilor! Unde se tine cel mai mare chef din oras, acolo e si el! Nu mai are rost sa va spun ca, daca noptile lui sunt albe, diminetile sale incep undeva dupa-amiaza, cand altii sfarsesc munca de la birou. In vara anului trecut, printr-o conjunctura fericita, cei doi prieteni ai mei s-au cunoscut si, ulterior, am mers impreuna in vacanta.
O vacanta la sfarsitul careia camaradul meu cel vesel si grasut a decis sa se reinventeze si sa acorde mai multa atentie aspectului sau. Brusc, vazand ce succes are amicul nostru comun, el si-a dorit sa scape de burta, lucru imposibil in cazul unei persoane sedentare. Atunci, i-am vorbit despre six-pack, liposculptura abdomenului, procedura care transforma orice burta dezagreabila intr-un abdomen asemanator cu cel lucrat intens la sala. Interventia a avut loc in toamna anului trecut, pachetelele de muschi fiind mai intai desenate pe abdomen, dupa care medicul a eliminat grasimea existenta intre cutele formate de muschii abdominali.
Pentru a corecta linia taliei si stomacului, chirurgul plastician a combinat in cazul amicului meu doua proceduri: six-pack cu liposuctia, inciziile efectuate fiind facute in cutele naturale ale corpului pentru a nu lasa urme. Refacerea s-a produs rapid si transformarea a adus de la sine o alta schimbare. Pentru ca talia i se subtiase cu aproape 20 de centimetri in circumferinta, dupa un timp, prietenul meu s-a simtit motivat si a inceput sa faca sport si sa mearga la sala pentru a-si lucra musculatura bratelor si tot restul corpului. Si uite asa s-a ales cu porecla de Ahile!

V-ar putea plăcea și