Blog

Despre vacante, destinatii turistice si cum am ajuns sa descopar ceea ce admir cel mai mult la romani. Sunteti unici, sa stiti!

28/06/2017

Am fost intrebat de multe ori, ce ma impresioneaza cel mai mult la romani. Pentru ca sunt stabilit aici de atatia ani, ajunsesem sa gandesc ca voi, sa vorbesc aproape ca voi si sa va inteleg reactiile si stilul de viata. Abia de curand, am gasit raspunsul si am stiut ce-mi place la romani si, sincer, am fost surprins de descoperirea mea. Sa stiti ca nu voi vorbi despre calitatiile voastre umane, ci despre vacantele voastre si felul in care le organizati. Niciodata, pana la voi nu am intalnit persoane, care sa isi planifice atat de meticulos concediile si sa se informeze atat de temeinic in legatura cu destinatia aleasa pentru vacanta din acel an. Imi place faptul ca acordati atata atentie pregatirii concediului. Cand e vorba despre concediu, va faceti timp sa analizati, sa cititi, sa studiati si sa vedeti fotografii si imagini din locurile unde urmeaza sa mergeti.
Eu am avut surpriza sa stau de vorba cu cativa cetateni romani care cunosteau Turcia, tara mea natala, mai bine decat mine. Va vine sa credeti? Ei mi-au vorbit despre Turcia cu aceeasi dragoste pe care o simt si eu fata de tara mea.
Iar Turcia este intr-adevar o tara care are multe de oferit. S-a investit enorm in turism, iar acest lucru se observa incepand de la servicii si conditiile de lux din resorturile noastre, pana la pachetele de odihna sau cele pe partea de turism medical, oferite de agentii.
Personal, recomand Cappadocia, o regiune istorica aflata in inima Turciei, Pamukkale, cu bazine naturale de apa termala si cele mai frumoase rasarituri si apusuri de soare. N-am cum sa omit Efes-ul, zona orasul antic, dar si casa Fecioarei Maria, Izmir-ul, cu catedralele si bisericile sale, Istanbul-ul, cu Bosforul, moscheele sale si zecile de obiective turistice, Antalya, pentru familisti si nu in ultimul rand, fascinantul Bodrum, pentru atmosfera sa boema.
Oriunde alegeti sa mergeti anul acesta, eu va urez concediu placut!

V-ar putea plăcea și