Noutăți

Diabetul poate fi vindecat chirurgical!

15/03/2017

17274954_1841496939209848_26453254_nDiabetul poate fi vindecat chirurgical!
Este stiut faptul ca, in ultimele decenii, diabetul zaharat a cunoscut o crestere alarmanta la nivel mondial.
Conform studiilor de specialitate, in anul 2011 existau 347 milioane de diabetici la nivel mondial, un numar dublu fata de cel inregistrat in anul 2000, cand in evidente erau 171 de milioane de diabetici pe tot globul.
In Romania, 1,7 milioane de persoane au diabet, iar alte trei milioane de romani sufera de prediabet, urmand sa dezvolte aceasta afectiune in urmatorii zece ani, daca nu vor lua masuri drastice pentru a-si proteja sanatatea.
Stiinta s-a dezvoltat foarte mult, iar de cativa ani, in spitalele din Turcia tratarea pacientilor diagnosticati cu diabet de tip 2, respectiv cei care au tratament medicamentos si nu necesita injectarea, se realizeaza cu succes cu ajutorul unei metode chirurgicale.
Paradigma clasica in tratamentul diabetului zaharat de tip 2 este educatia, dieta, exercitiile fizice si utilizarea de medicamente. Cu toate acestea, diabetul poate lua un curs progresiv in ciuda tuturor eforturilor realizate de pacient. Uneori, rezultate eficiente sunt imposibil de obtinut, motiv pentru care, in astfel de cazuri, chirurgia metabolica s-a dovedit a fi o alternativa de succes si castiga teren din ce in ce mai mult.
Este aceasta metoda de tratament, chirurgia metabolica, diferita pentru diabetul de tip 1 si diabetul de tip 2?
Desigur, diabetul de tip 1 si diabetul de tip 2 sunt boli complet diferite!In ciuda eforturilor de pana acum, tratamentele medicamentoase pentru persoanele diagnosticate cu diabet de tip 2 nu schimba disfunctia si progresul general al bolii, nu o vindeca, ci doar regleaza nivelul de zahar din sange de la o zi la alta.
La spitalele si centrele medicale renumite din Turcia, medicii intervin chirurgical ajutand organismul pacientului diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2 sa se refaca. Astfel, prin chirurgia metabolica, pacientul va uite complet de diabet si de simptomele acestuia.
Vestea buna este ca, cei care lupta cu diabetul zaharat de tip 2 si daunele grave aduse de acesta organelor vitale (cum sunt: creierul, rinichii si inima) si scaderea calitatii vietii, au de acum posibilitatea de a-si rezolva problema medicale cu ajutorul chirurgiei metabolice. Aceasta este cea mai radicala si in acelasi timp rationala solutie de vindecare a diabetului de tip 2.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.


Oana T.

Romania

Foarte mulțumită de serviciile acordate în Turcia la clinica de diabet, recomand cu încredere. De asemenea toate laudele domnului Ensar și echipei din Romania. Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi!


V-ar putea plăcea și

 

Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!