Diabetul poate fi vindecat chirurgical!

17274954_1841496939209848_26453254_nDiabetul poate fi vindecat chirurgical!
În ultimele decenii, diabetul zaharat a cunoscut o creștere alarmantă la nivel mondial.

Conform studiilor de specialitate, în anul 2011 existau 347 milioane de diabetici la nivel mondial, un număr dublu față de cel înregistrat în anul 2000, când în evidențe erau înregistrați 171 de milioane de diabetici la nivel mondial.
În Romania, 1,7 milioane de persoane au diabet, iar alte trei milioane de români suferă de prediabet, urmând să dezvolte această afecțiune în următorii zece ani, dacă nu vor lua măsuri drastice pentru a-și proteja sănătatea.
Știința s-a dezvoltat foarte mult, iar de câțiva ani, în spitalele din Turcia tratarea pacienților diagnosticați cu Diabet de Tip 2, respectiv cei care au tratament medicamentos și nu necesită injectarea, se realizează cu succes cu ajutorul unei metode chirurgicale.
Paradigma clasică în tratamentul Diabetului Zaharat de Tip 2 este educația, dieta, exercițiile fizice și utilizarea de medicamente. Cu toate acestea, diabetul poate lua un curs progresiv în ciuda tuturor eforturilor realizate de pacient. Uneori, rezultate eficiente sunt imposibil de obținut.

În astfel de cazuri, Chirurgia Metabolica s-a dovedit a fi o alternativa de succes și câștigă teren din ce în ce mai mult. Această metodă de tratament, Chirurgia Metabolică, diferită pentru Diabetul de Tip 1 și Diabetul de Tip 2 deoarece sunt boli complet diferite!

În ciuda eforturilor de până acum, tratamentele medicamentoase pentru persoanele diagnosticate cu Diabet de Tip 2 nu schimbă disfuncția și progresul general al bolii, nu o vindecă, ci doar reglează nivelul de zăhar din sânge de la o zi la alta.
La spitalele și centrele medicale renumite din Turcia, medicii intervin chirurgical ajutând organismul pacientului diagnosticat cu Diabet Zaharat de Tip 2 să se refacă. Astfel, prin Chirurgia Metabolică, pacientul va uite complet de diabet și de simptomele acestuia.

Vestea bună este că, cei care luptă cu Diabetul Zaharat de tip 2 și daunele grave aduse de acesta organelor vitale (cum sunt: creierul, rinichii și inima) și scăderea calității vieții, au de acum posibilitatea de a-și rezolva problema medicale cu ajutorul Chirurgiei Metabolice.

Mai exact, ei pot scăpa de diabet prin operația de Interpoziție/ Transpoziție Ileală. Medicii intervin laparoscopic, pe interstinul subțire, iar procesul este ireversibil și boala nu va reveni! Mai mult, la 1-3 luni de la operație, glicemia se reglează și revine la valori normale. Astfel, medicația va fi întreruptă, decizie luată de medic, iar regimul alimentar nu va mai fi drastic.

Operația de Interpiziție/ Transpoziție Ileală este cea mai radicală, ireversibilă și în același timp rațională soluție de vindecare a Diabetului de Tip 2, iar rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Până în prezent, 6.000 de pacienți din Europa, Asia și SUA, diagnosticați cu Diabet de Tip II, au fost operați în Istanbul, iar 30 dintre aceștia provin din România!

Pentru programări și alte informații despre operația de Diabet Zaharat de TIP II, Interpoziție/ Transpoziție Ileală, realizată în spitalele din Turcia prin intermediul Clinicii Ensar Duman, vă rugăm să ne contactați la 0722 35 88 55 și 0740 15 15 15.Oana T.

Romania

Foarte mulțumită de serviciile acordate în Turcia la clinica de diabet, recomand cu încredere. De asemenea toate laudele domnului Ensar și echipei din România. Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi!


x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!