Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Dunyagoz Group Centers

Horatiu K.

Romania

In luna iulie 2018 mi-a scazut brusc vederea. Am stat o luna, crezand ca e de la stres. Am fost la un consult si m-au depistat cu glaucom. Între timp am aflat de o varianta foarte eficienta la Istanbul, astfel nu am mai cautat o a doua parere in Romania si am purtat discutii cu doamna Ioana si Ensar Duman. Am plecat la clinica, mi-au facut toate investigatiile in maxim 3 ore, iar mobilizarea, profesionalismul, relaxarea si siguranta profesorului doctor mi-au dat incredere. Va marturisesc sincer ca nu am simtit nimic, nici in timpul interventiei si nici dupa interventie. Personalul nu mă lăsa sa-mi pun singur picaturile, din ora in ora veneau ei si se ocupau de mine. Totul impecabil si uite ca acum dupa o luna de la interventie, ne-am revazut la control, simteam ca fac parte din personalul clinicii.

Iuliana N.

Romania

Mă numesc Iuliana N și prin intermediul domnului Ensar, de curând, am ajuns la clinica Dunyagoz din Turcia. De foarte mulți ani, fiica mea se confrunta cu o mare problemă la ochi – o miopie + un astigmatism. Astfel, a trebuit să îi facem implant de lentile pentru că nu s-a putut opera prin laser, dioptriile sale fiind foarte mari. Sunt foarte mulțumită de rezultat, deoarece ea purta ochelarii de la vârsta de 7 ani iar acum nu mai are nevoie deloc de ei. Ca prin minune, în urma operației dioptriile au scăzut instantaneu. Mulțumim personalului pentru ospitalitate, au fost niște oameni de nota 1000 la fel și domnul doctor de la care am obținut toate răspunsurile de care am avut nevoie

Despre spital

Dunyagoz Group Centers este cel mai mare centru de sanatate a ochilor din Turcia si cel mai renumit spital privat de Oftalmologie din lume. Dunyagoz Group Centers detine 9 spitale in Turcia si 4 clinici mari in Europa (Amsterdam, Berlin, Cologne, Londra), cu personal medical format din 150 medici, 19 sectii de tratament si tehnologie de ultima generatie in corectarea vederii. Dunyagoz este un grup acreditat international care a ajuns sa fie cunoscut drept cel mai mare spital de oftalmologie din lume, dupa efectuarea a 40.000 de examinari si realizarea a 5.500 de operatii de ochi cu laser intr-o luna. Medicii DunyaGoz sunt specialisti in refacerea sanatatii ochilor, studiile stiintifice si metodele lor de tratament facandu-i lideri ai ramurii medicinei oftalmologice.

Spitalul Dunyagoz ofera servicii 24 din 24, 7 zile din 7, timp de 365 de zi pe an, pentru fiecare ramura a tulburarilor oculare. Mai exact, de la operatii de cataracta efectuate cu ajutorul lentilelor intraoculare si a laserului „femtosecond”, la interventii de refractie prin metoda „Smile” si tehnologiei „Argus”.

Dunyagoz Group Centers ofera servicii in urmatoarele afectiunei oftalmologice:

– Corectie cu laser a erorilor de refractie (LASIK, IntraLASIK, frontului de undă, I-LASIK, SMILE)
– Refractie intraoculara Lens Threatment
– Tratament presbiopie
– Cataracta
– Glaucomul
– Strabism si Pediatrie Oftalmologica
– Retinopatie de prematuritate
– Boli ale retinei si microchirurgie intraoculara
– Ingrijirea ochiului- diabetici
– Neuro-Oftalmologie si electrofiziologie
– Tratamentul fotodinamic
– Boli corneene si Implantare de cornee
– Chirurgia Keratoconusul
– Oculoplastica
– Blefaroplastie
– Proteza oculara
– Tratament chirurgical cai lacrimale
– Examinare si aplicare lentile de contact
– Boala Uveitis-Behcet’s

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)