Epilare definitiva cu laser

Epilare definitiva cu laser

Soprano Ice Platinum este tehnologia laser de ultimă generație cu cea mai mare eficiență în îndepărtarea pilozității. Tehnologia aparține companiei Alma Lasers, companie lider în domeniul tehnologiilor medicale și estetice.

Soprano Ice Platinum combină beneficiile celor trei lungimi de undă diferite și este eficient pentru toate tipurile (nuanțele) de piele I- VI.

În timpul procedurii de epilare cu laser se folosește o metodă unică de încălzire graduală, cu efecte durabile în timp, ce previne agresiunea asupra țesuturilor. Simultan, pielea va fi răcită cu un capăt de safir care previne arderea pielii.

Procedura este rapidă, uşoară, lipsită de durere şi confortabilă pentru pacient. De la o ședință la alta, se va observa o subțiere a firelor de păr care se vor rări până la dispariție.

PAȘII ȘI ETAPELE ÎN EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER – SOPRONO ICE PLATINUM

Persoana care dorește să scape de pilozitate prin realizarea prin realizarea ședințelor de epilare definitivă cu laser se va programa la o evaluare GRATUITĂ, care include un test de piele, la Clinica E.D. Wellness & Health din București. Ulterior, specialistul va stabili numărul ședințelor necesare.

CUI SE ADRESEZĂ EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER – SOPRONO ICE PLATINUM

Epilarea definitivă cu laser este benefică tuturor femeilor și bărbaților care prezintă o pilozitate mare, medie sau scăzută și doresc să elimine părul de pe corp.

Una dintre metodele Soprano Ice Platinum este tehnologia Alexandrite în mediu solid.

Aceasta permite tratamentul pentru toate tipurile de pilozitate (inclusiv păr subțire şi blond) și toate fototipurile cutanate (incluzând pielea bronzată/de culoare închisă).

Tehnica nu folosește un singur impuls cu energie mare, cum se întâmplă în majoritatea tehnologiilor laser, ci printr-o serie de impulsuri repetitive cu energie mică.

PREGĂTIREA ÎNAINTE DE EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER – SOPRONO ICE PLATINUM

Înainte de tratament și pe toată perioada lui singura metodă de epilare și pregătire pentru epilarea cu laser se va realiza cu lama.

Este INTERZISĂ folosirea altor mijloace de reducea pilozității sau de înlăturare a părului: ceară tradițională, ceară de unică folosință, benzi de ceară, cremă depilatoare, ață, epilare cu zahăr, epilator.

Singura metodă de înlăturare a părului va fi lama! Aceasta se va folosi cu o seară sau o zi înaintea tratamentului de epilare cu laser și niciodată cu câteva ore înainte de ședință.

Înaintea ședinței pacientul va face duș normal.

CONTRAINDICAȚII ÎNAINTE DE EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER – SOPRONO ICE PLATINUM

• Solar. Interzis total în perioada tratamentului. Risc crescut de hiperpigmentare,
• Următoarele 48 de ore după epilarea cu laser se vor evita piscinele, jacuzzi, sauna sau alte medii călduroase.
• În timpul tratamentului, pacientul poate să se expună la soare, la plajă, cu două săptămâni înainte sau două săptămâni după terapie.
• După ședință, dacă pielea prezintă o ușoară roșeață se va folosi Aloe Vera.
• Vara se vor folosi creme speciale cu factor de protecție solară, SPF 50, mai ales în cazul persoanelor care au apelat la epilarea laser în zona feței.
• În timpul ședinței, zona cu tatuaje se acoperă, se ocolește.

PENTRU PROGRAMĂRI ȘI ALTE INFORMAȚII
despre procedura de Epilare definitiva cu laser, vă rugăm să ne contactați la
Galerie pacienți
* Rezultatele pot varia de la o persoană la alta