Epilare definitivă cu laser se adresează persoanelor care prezintă pilozitate mare, medie sau scăzută și doresc să elimine părul de pe corp. La Clinica Ensar Duman, epilarea definitivă cu laser se realizează cu Soprano Ice Platinum, tehnologia de ultimă generație cu cea mai mare eficiență în îndepărtarea pilozității. Tehnica aparține companiei Alma Lasers, companie lider în domeniul tehnologiilor medicale și estetice.

Soprano Ice Platinum combină beneficiile celor trei lungimi de undă diferite și este eficient pentru toate tipurile (nuanțele) de piele I- VI.

În timpul procedurii de epilare cu laser se folosește o metodă unică de încălzire graduală, cu efecte durabile în timp, ce previne agresiunea asupra țesuturilor. Simultan, pielea va fi răcită cu un capăt de safir care previne arderea pielii.

EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER PRIN TEHNOLOGIA SOPRANO ICE PLATINIUM

Fără fire de păr nedorite

Procedura este rapidă, uşoară, lipsită de durere şi confortabilă pentru pacienți. De la o ședință la alta se va observa o subțiere a firelor de păr care se vor rări până la dispariție.

Epilarea definitivă cu laser este benefică tuturor femeilor și bărbaților care prezintă o pilozitate mare, medie sau scăzută și doresc să elimine părul de pe corp.

Una dintre metodele Soprano Ice Platinum este tehnologia Alexandrite în mediu solid.

Tehnologia este potrivită pentru toate tipurile de pilozitate (inclusiv păr subțire şi blond) și toate fototipurile cutanate (incluzând pielea bronzată/de culoare închisă).

Tehnica nu folosește un singur impuls cu energie mare, cum se întâmplă în majoritatea tehnologiilor laser, ci printr-o serie de impulsuri repetitive cu energie mică.

Procedura epilare definitaiva cu laser

CONTRAINDICAȚII ÎN EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER

Solar – Interzis total în perioada tratamentului – Risc crescut de hiperpigmentare;

Următoarele 48 de ore după epilarea cu laser se vor evita piscinele, jacuzzi, sauna sau alte medii călduroase;

În timpul tratamentului, pacientul poate să se expună la soare, la plajă, cu două săptămâni înainte sau două săptămâni după terapie;

După ședință, dacă pielea prezintă o ușoară roșeață se va folosi Aloe Vera;

Vara se vor folosi creme speciale cu factor de protecție solară, SPF 50, mai ales în cazul persoanelor care au apelat la epilarea laser în zona feței;

În timpul ședinței, zona/ zonele cu tatuaje se vor acoperi și se vor ocoli.

Epilare definitiva cu laser

CONTRAINDICAȚII ÎN EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER

Înainte de tratament și pe toată perioada lui, singura metodă de epilare și pregătire pentru epilarea cu laser se va realiza cu lama.

Este INTERZISĂ folosirea altor mijloace de reducere a pilozității sau de înlăturare a părului: ceară tradițională, ceară de unică folosință, benzi de ceară, cremă depilatoare, ață, epilare cu zahăr, epilator.

Singura tehnică acceptată de înlăturare a părului va fi lama! Aceasta se va folosi cu o seară sau o zi înaintea tratamentului de epilare cu laser și niciodată cu câteva ore înainte de ședință.

Înaintea ședinței pacientul va face duș normal.

Oferta Speciala Epilare - redus de la 8400RON la 5500RON

OFERTĂ EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER

Procedura este rapidă, uşoară, lipsită de durere şi confortabilă pentru pacienți.

Soprano Ice Platinum este tehnologia Alexandrite în mediu solid si este potrivită pentru toate tipurile de pilozitate (inclusiv păr subțire şi blond)

SUNTEM AICI PENTRU TINE

    • 0219056
    • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
    • office@ensarduman.ro