Epilare definitivă cu laser se adresează persoanelor care prezintă pilozitate mare, medie sau scăzută și doresc să elimine părul de pe corp. La Clinica Ensar Duman, epilarea definitivă cu laser se realizează cu Soprano Ice Platinum, tehnologia de ultimă generație cu cea mai mare eficiență în îndepărtarea pilozității. Tehnica aparține companiei Alma Lasers, companie lider în domeniul tehnologiilor medicale și estetice.

Soprano Ice Platinum combină beneficiile celor trei lungimi de undă diferite și este eficient pentru toate tipurile (nuanțele) de piele I- VI.

În timpul procedurii de epilare cu laser se folosește o metodă unică de încălzire graduală, cu efecte durabile în timp, ce previne agresiunea asupra țesuturilor. Simultan, pielea va fi răcită cu un capăt de safir care previne arderea pielii.

EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER PRIN TEHNOLOGIA SOPRANO ICE PLATINIUM

Fără fire de păr nedorite

Procedura este rapidă, uşoară, lipsită de durere şi confortabilă pentru pacienți. De la o ședință la alta se va observa o subțiere a firelor de păr care se vor rări până la dispariție.

Epilarea definitivă cu laser este benefică tuturor femeilor și bărbaților care prezintă o pilozitate mare, medie sau scăzută și doresc să elimine părul de pe corp.

Una dintre metodele Soprano Ice Platinum este tehnologia Alexandrite în mediu solid.

Tehnologia este potrivită pentru toate tipurile de pilozitate (inclusiv păr subțire şi blond) și toate fototipurile cutanate (incluzând pielea bronzată/de culoare închisă).

Tehnica nu folosește un singur impuls cu energie mare, cum se întâmplă în majoritatea tehnologiilor laser, ci printr-o serie de impulsuri repetitive cu energie mică.

CONTRAINDICAȚII ÎN EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER

Solar – Interzis total în perioada tratamentului – Risc crescut de hiperpigmentare;

Următoarele 48 de ore după epilarea cu laser se vor evita piscinele, jacuzzi, sauna sau alte medii călduroase;

În timpul tratamentului, pacientul poate să se expună la soare, la plajă, cu două săptămâni înainte sau două săptămâni după terapie;

După ședință, dacă pielea prezintă o ușoară roșeață se va folosi Aloe Vera;

Vara se vor folosi creme speciale cu factor de protecție solară, SPF 50, mai ales în cazul persoanelor care au apelat la epilarea laser în zona feței;

În timpul ședinței, zona/ zonele cu tatuaje se vor acoperi și se vor ocoli.

CONTRAINDICAȚII ÎN EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER

Înainte de tratament și pe toată perioada lui, singura metodă de epilare și pregătire pentru epilarea cu laser se va realiza cu lama.

Este INTERZISĂ folosirea altor mijloace de reducere a pilozității sau de înlăturare a părului: ceară tradițională, ceară de unică folosință, benzi de ceară, cremă depilatoare, ață, epilare cu zahăr, epilator.

Singura tehnică acceptată de înlăturare a părului va fi lama! Aceasta se va folosi cu o seară sau o zi înaintea tratamentului de epilare cu laser și niciodată cu câteva ore înainte de ședință.

Înaintea ședinței pacientul va face duș normal.

TESTIMONIALE VIDEO

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient