Esteworld

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

Despre spital


Esteworld

Esteworld este un centru de chirurgie plastica si recuperatorie, din Turcia, cotat pe prima pozitie la nivel mondial in domeniul medical al interventiilor estetice si transplantului de par.
Centrul de Chirurgie Plastica si Reparatorie Esteworld este renumit in Turcia, Romania, Europa Centrala si Europa de Est, China, SUA si Canada. Aceasta performanta a fost atinsa datorita reprezentantelor Esteworld deschise in cele mai importante tari ale lumii si a dezvoltarii ramurii turismului medical.

Spitalul de Chirurgie Plastica Esteworld ofera servicii in 4 locatii diferite din Istambul: Etler, Altunizade, Bahcelievler si Spitalul Altnizade. In toate cele patru unitati medicale exista un serviciu de traducere si interpretare cu program 24 de ore, 7 zile din 7, precum si transport asigurat de la si spre aeroport.

Spitalul Etiler

Fondat in anul 2010, Spitalul de Chirurgie Plastica Esteworld din Etiler se intinde pe o suprafata de 3.500 metri patrati, beneficiind de dotari moderne si cabinete medicale de top. Spitalul dispune de 2 sali de chirurgie, 2 camere de ingrijire intensiva si 10 camere destinate pacientilor. La Etiler lucreaza o echipa de top formata din: 8 medici, 1 dietician, 49 membrii ai echipei medicale si 62 de membrii ai echipei administrative.
Spitalul Etiler din Istanbul are programe de excelenta in:
– Transplant de par,
– Chirurgie estetica si plastica,
– Tratamente cu laser,
– Dermatologie,
– Scadere a circumferintei zonale
– Pierdere in greutate.

Clinica Altunizade

Clinica Altunizade- Esteworld a fost fondata in anul 2010, este structurata pe o suprafata de 1.000 de metri patrati si organizata pe 6 etaje superbe. Clinica beneficiaza de o echipa renumita compusa din 4 medici, 35 de membrii ai echipei medicale si 41 de membrii ai echipei administrative.
Clinica Esteworld Altunizade din Istanbul are programe de excelenta in:
– Transplantul de par,
– Tratamentele capilare,
– Chirurgie estetica si plastica,
– Indepartarea pilozitatii cu ajutorul laserului,
– Dermatologie,
– Scadere a circumferintei zonale
– Pierdere in greutate.
Clinica Bahcelievler

Clinica Esteworld din Bahçelievler a fost primul sediu al organizatiei Esteworld si a fost deschisa in anul 2004. Organizata pe patru etaje, clinica se intinde pe o suprafata de 1.500 de metri patrati intr-un spatiu minunat. Clinica beneficiaza de expertiza a 5 medici de renume, un nutritionist, 30 membrii ai echipei medicale si 34 membrii ai echipei administrative.Esteworld
Clinica Esteworld Bahcelievler din Istanbul are programe de excelenta in:
– Chirurgie plastica,
– Transplantul de par,
– Tratamentele capilare,
– Indepartarea pilozitatii cu ajutorul laserului
– Un stil de viata sanatos
– Pierderea in greutate.

Spitalul Altunizade

Spitalul Altunizade de Chirurgie Plastica a fost inaugurat in anul 2014. Acesta se intinde pe o suprafata imensa de 4.000 de metri patrati si beneficia de o gradina superba, 30 locuri de parcare, 3 sali performante de chirurgie, 16 camere pentru pacienti, un sistem inteligent de management al cladirii si 150 de angajati care asigura tratamentele ambulatorii ale pacientilor.
Spitalul Altunizade din Istanbul are programe de excelenta in:
– Tratamentele de par,
– Chirurgia estetica si plastica,
– Indepartarea pilozitatii cu ajutorul laserului,
– Dermatologia,
– Scaderea circumferintei zonale
– Pierderea in greutate