Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Esteworld

Roxana Fetcu

Romania

Dacă îți dorești o intervenție estetică, dar nu vrei să ai prea multe bătai de cap cu organizarea și alte detalii legate de acte, analize, rezervari etc., îți atunci recomand cu încredere Esteworld!
Beneficiezi de cele mai bune servicii în cel mai accesibil mod, domnișoara Anastasia Rusu se va ocupa ca totul să fie perfect și îți va oferi toate informațiile necesare!
La clinica condițiile sunt de 5 stele (curațenie, amabilitate, confort, îngrijire). Atât doctorii cât și asistentele și restul personalului acestei clinici îți vor stau la dispoziție, pur și simplu nu trebuie să îți faci griji pentru nimic…(transport, cazare, tratament etc.) Echipa Esteworld se va ocupa de tot confortul tău!

Mihai Morar

Romania

Credeți-mă transplantul de păr nu are legătură cu ceea ce înseamnă durerea. Aș vrea să îi mulțumesc domnului dr. Servet Telziler, medicul cares-a ocupat de mine. Nu m-am distrat în viața mea cum m-am distrat cu medicul care mi-a realizat transplantul. El nu vorbea foarte bine engleză, eu vorbeam turcă, în română nicidecum să ne înțelege. Dar, cu toate astea, am vorbit, iar el în timpul acesta el lucra. Asistentele sunt extraordinare, la fel și condițiile din spital. La mine a fost o operație lungă care a durat 9 ore, iar la nici 24 de ore ieșeam să mă plimbam prin Istanbul

Ioana M

Romania

Am apelat la micșorarea abdomenului în 2014, iar de atunci nu m-am îndoit nicio clipă de alegerea făcută. După intervenție și depășirea perioadei de refacere, îmi amintesc că în fiecare dimineață mă uitam la abdomenul meu și nu îmi venea să cred cum se prezintă. La 6 luni de la intervenție țesutul devenise ferm și nu mai aveam niciun pic de burtă. Mulțumesc prietenei mele care m-a îndrumat spre clinica Esteworld si medicilor din Turcia.

Despre spital

Esteworld este un centru de chirurgie plastica si recuperatorie, din Turcia, cotat pe prima pozitie la nivel mondial in domeniul medical al interventiilor estetice si transplantului de par.
Centrul de Chirurgie Plastica si Reparatorie Esteworld este renumit in Turcia, Romania, Europa Centrala si Europa de Est, China, SUA si Canada. Aceasta performanta a fost atinsa datorita reprezentantelor Esteworld deschise in cele mai importante tari ale lumii si a dezvoltarii ramurii turismului medical.

Spitalul de Chirurgie Plastica Esteworld ofera servicii in 4 locatii diferite din Istambul: Etler, Altunizade, Bahcelievler si Spitalul Altnizade. In toate cele patru unitati medicale exista un serviciu de traducere si interpretare cu program 24 de ore, 7 zile din 7, precum si transport asigurat de la si spre aeroport.

Spitalul Etiler

Fondat in anul 2010, Spitalul de Chirurgie Plastica Esteworld din Etiler se intinde pe o suprafata de 3.500 metri patrati, beneficiind de dotari moderne si cabinete medicale de top. Spitalul dispune de 2 sali de chirurgie, 2 camere de ingrijire intensiva si 10 camere destinate pacientilor. La Etiler lucreaza o echipa de top formata din: 8 medici, 1 dietician, 49 membrii ai echipei medicale si 62 de membrii ai echipei administrative.

Spitalul Etiler din Istanbul are programe de excelenta in:

– Transplant de par
– Chirurgie estetica si plastica
– Tratamente cu laser
– Dermatologie
– Scadere a circumferintei zonale
– Pierdere in greutate

Clinica Altunizade

Clinica Altunizade- Esteworld a fost fondata in anul 2010, este structurata pe o suprafata de 1.000 de metri patrati si organizata pe 6 etaje superbe. Clinica beneficiaza de o echipa renumita compusa din 4 medici, 35 de membrii ai echipei medicale si 41 de membrii ai echipei administrative.
Clinica Esteworld Altunizade din Istanbul are programe de excelenta in:

– Transplant de par
– Tratamentele capilare
– Chirurgie estetica si plastica
– Indepartarea pilozitatii cu ajutorul laserului
– Dermatologie
– Scadere a circumferintei zonale
– Pierdere in greutate

Clinica Bahcelievler

Clinica Esteworld din Bahçelievler a fost primul sediu al organizatiei Esteworld si a fost deschisa in anul 2004. Organizata pe patru etaje, clinica se intinde pe o suprafata de 1.500 de metri patrati intr-un spatiu minunat. Clinica beneficiaza de expertiza a 5 medici de renume, un nutritionist, 30 membrii ai echipei medicale si 34 membrii ai echipei administrative.

Clinica Esteworld Bahcelievler din Istanbul are programe de excelenta in:
– Chirurgie plastica
– Transplantul de par
– Tratamentele capilare
– Indepartarea pilozitatii cu ajutorul laserului
– Un stil de viata sanatos
– Pierderea in greutate

Spitalul Altunizade

Spitalul Altunizade de Chirurgie Plastica a fost inaugurat in anul 2014. Acesta se intinde pe o suprafata imensa de 4.000 de metri patrati si beneficia de o gradina superba, 30 locuri de parcare, 3 sali performante de chirurgie, 16 camere pentru pacienti, un sistem inteligent de management al cladirii si 150 de angajati care asigura tratamentele ambulatorii ale pacientilor.

Spitalul Altunizade din Istanbul are programe de excelenta in:
– Tratamentele de par
– Chirurgia estetica si plastica
– Indepartarea pilozitatii cu ajutorul laserului
– Dermatologia
– Scaderea circumferintei zonale
– Pierderea in greutate

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)