Implant de barbă

CE ESTE IMPLANTUL DE BARBĂ

Intervenția de implant facial este o procedură modernă care are ca scop îmbunătățire aspectului acestei zone prin implantarea de păr propriu în zona bărbii și mustății. Implantul de barbă are rezultate rapide, costuri mici și este o procedură agreată de către tinerii pacienți.

Avantajele procedurii de implant de barbă

Subcategorie a intervențiilor de transplant de păr, la fel ca și cea de implant de mustață și implant de sprâncene, implantul facial de păr are darul de a remedia probleme cauzate de căderea părului.

Procedura de implant de barbă vine în sprijinul celor care își doresc o înfățișare puternic masculină. Absența părului facial sau creșterea sa rară sunt imperfecțiuni care nu pot fi mascate, dar pot fi remediate prin realizarea intervenției de implant de păr facial.

Profilul pacientului potrivit pentru reconstrucția prin implant de barbă

Candidatul ideal pentru a fi supus implantului de barbă poate fi orice persoană de sex masculin, sănătoasă, care prezintă goluri și absența părului în zona facială. Imperfecțiunea sa a apărut în urma unei accidentări, ca urmare a unor traume și afecțiuni, unei moșteniri genetice sau pe fondul unei dereglări hormonale.

Implantul de mustață şi barbă poate fi efectuat începând cu vârsta de 20 de ani, vârstă la care nivelul de hormoni este stabil.

Apelează la intervenția de implant de barbă persoanele de sex masculin cu barbă rebelă, rară, barbă cu aspect neîngrijit, în colțuri sau care prezintă porțiuni mari unde părul a încetat să se regenereze.
Totodată, intervenția de reconstrucție poate fi efectuată de persoanelor care doresc perciuni mai mari, au fire de barbă crescute dezordonat sau vor să aibă barba sau mustața bogată.

Etapele procedurii de implant de barbă
Examinare

Pacientul este supus unei examinări amănunțite pentru a se constata rezistența firelor de păr și a rădăcinii acestora.
Procesul este realizat de către un medic specializat în implant de păr, alături de o echipă medicală.

Extragere

Medicul va extrage fire de păr din porțiunea din spate a capului, din partea superioară a cefei și zona de deasupra urechilor, în unități foliculare mici, unul sau două fire în același timp. Pentru un aspect plăcut, ulterior, grefele de păr vor fi implantate în direcția naturală de creștere a firelor de păr, în zona facială.

Extragerea propriu zisă a foliculilor și implantarea lor în zonele unde barba crește rar va fi efectuată în spital. Mai exact într-un mediu steril și în săli care dispun de echipamente performante.

Implantare

La cerere, intervenția de transplant de barbă se poate realiza împreună cu cea de implant de mustață, perciuni sau sprâncene.

Extragerea și implantarea firelor de păr are loc sub anestezie locală. Ambele etape ale procedurii se desfășoară într-un proces accelerat, cu timp redus de lucru.

Procedura nu necesită internarea în spital și nici întreruperea activitățiilor obișnuite.

Cei care apelează la procedura de implant de barbă în același timp cu implantul/ transplantul de păr, trebuie să știe că, zona bărbii se va regenera mai rapid fața de cea a scalpului.

Când apar primele semne

Implantul efectuat în barbă, mustață şi/ sau în zona perciunilor nu lasă cicatrici!

Porțiunea în care s-a efectuat implantul poate avea o culoare roșu închis, după intervenție, dar aceasta se va diminua treptat în decurs de câteva ore. După implant, persoana care a fost supusă procedurii nu va acuza dureri și nu va avea nevoie de analgezice.

Rezultatele vor fi vizibile în 8-10-12 săptămâni de la realizarea implantării, în funcție de gradul fiecăruia de regenerare. Firele de păr implantate nu se vor distinge de celelalte existente, iar aspectul bărbii va fi absolut natural.

Efecte secundare

Înroșirea zonei de lucru
Mâncărimi

Cât costă implantul de barbă

Costul implatului de barbă, realizat la clinicile din Turcia, variază în funcție de dimensiunea zonei de lucru, complaxitatea intervenției și a numărului firelor de păr transplantate. Veți putea afla un cost estimativ în urma unei consultații gratuite realizate la Clinica E. D Wellness & Health.

PENTRU PROGRAMĂRI ȘI ALTE INFORMAȚII
despre procedura de Implant de barbă, vă rugăm să ne contactați la
Galerie pacienți
* Rezultatele pot varia de la o persoană la alta
Ensar Duman 2019 © Toate drepturile rezervate
Website powered by Lucian & Partners
Clinica Ensar Duman
Ai nevoie de sfaturi de la un specialist?
Sună acum GRATUIT
0740 15 15 15