NU RATA SANSA
PENTRU O CONSULTATIE
GRATIS
COMPLETEAZA
FORMULARUL
Implant de barba

NU RATA SANSA PENTRU O CONSULTATIE GRATIS

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

REZERVA DEVREME PENTRU SUPER OFERTA

Testimoniale


Despre tratament


Realizata cu succes la Esteworld, clinica estetica din Turcia, interventia de implant de barba este o procedura de reconstructie cu rezultate rapide si foarte bune, costuri mici, facila si agreata de catre clientii. Subcategorie a interventiilor de transplant de par, procedura de implant de barba, la fel ca si cea de implant de mustata si implant de sprancene, are darul de a remedia probleme cauzate de caderea parului si vine in sprijinul celor care isi doresc o infatisare puternic masculina. Absenta parului facial sau cresterea sa rara sunt imperfectiuni care nu pot fi mascate, dar pot fi remediate prin realizarea interventiei de implant de par facial.

Daca veti realiza un transplant de barba la Spitalul Esteworld din Turcia efectele sale se vor vedea imediat, veti fi multumit si increderea in sine va creste cu fiecare zi. In cel mai scurt timp va veti putea schimba infatisarea si adopta alte stiluri.

Cum se realizeaza interventia de transplant de barba

– Pacientul sosit la Spitalul Esteworld este supus unei examinari amanuntite pentru a se constata rezistenta firului de par si a radacinii acestuia.
– Daca alegeti sa realizati procedura de implant de barba in Turcia, in una dintre unitatiile noastre spitalicesti, trebuie sa stiti ca procesul este realizat de catre un medic specialist, alaturi de o echipa medicala.
– Chirurgii specializati in transplant de barba din Turcia vor extrage fire de par din portiunea din spate a capului, in unitati foliculare mici, unul sau doua fire in acelasi timp. Pentru un aspect placut, ulterior, grefele de par vor fi aplicate respectand directia naturala de crestere a parului dumneavoastra in zona faciala.

– Extragerea propriu zisa a foliculilor si implantarea lor in zonele unde barba creste rar va fi efectuata in spital, intr-un mediu steril si in sali performante si echipate corespunzator.

Ce trebuie sa stiti despre procedura de implant de barba si mustata

– Interventia de transplant de barba se poate realiza la cerere impreuna cu cea de implant de mustata, perciuni sau sprancene.
– Operatia estetica are loc cu anestezie locala, extractia firelor de par si implantarea lor in locurile dorite se desfasoara intr-un proces accelerat, cat mai scurt.
– Procedura nu necesita internarea in spital si nici intreruperea activitatiilor obisnuite.
– Pentru cei care apeleaza la procedura de implant de barba in acelasi timp cu un implantul de par, trebuie mentionat faptul ca, zona barbii se va regenera mult mai repede fata de cea a scalpului.

Profilul candidatului pentru transplant de barba si mustata

– Candidatul ideal poate sa fie orice persoana de sex masculin, sanatoasa, care prezinta goluri si absenta parului in zona faciala. Imperfectiunea sa a aparut in urma unei accidentari, ca urmare a unor traume si afectiuni sau a unei mosteniri pe linie generica.
Deseori suntem intrebati cat costa un transplant de barba la clinica estetica din Turcia. Ei bine, veti putea afla un pret estimativ dupa primul consult, in cadrul sedintei de consiliere medicale. Acesta difera de la pacient la pacient si in functie de complexitatea interventiei.