Completează formularul

și Noi te vom contacta!

Implant de barba

Bogdan Vladau

Romania

Am realizat un dublu implant de par si barba la Esteworld, una dintre putinele clinici din Europa unde se fac si interventii si in zona barbii. Intotdeauna mi-am dorit sa am o barba mai deasa si am zis ca daca tot am fost anesteziat, sa rezolvam si partea de sus. Totul a durat cam 7 ore si a fost vorba de implantarea a 5.000 de fire pe fata si aproape 3000 pe scalp. E mult mai dureros in obraji comparativ cu zona scalpului, dar rezisti daca iti doresti un look modern. Rezultatul este uluitor. Initial, mi se spusese ca rezultatul final va fi vizibil in totalitate undeva la 1 an dupa realizarea interventiei insa, in cazul meu, schimbarea a fost vizibila in doar cateva saptamani.

Sică Eduard

Romania

Mulțumesc domnului Ensar Duman, consilierul medical care m-a îndrumat să merg spre clinica din Turcia pentru transplantul meu de păr. Esteworld este o clinică extraordinară, cu servicii de calitate înaltă și cu medici și personal calificat. M-a impresionat profesionalismul lor și atenția pe care mi-au acordat-o.

Ce este implantul de barbă

Intervenția de implant facial este o procedură modernă care are ca scop îmbunătățire aspectului acestei zone prin implantarea de păr propriu în zona bărbii și mustății. Implantul de barbă are rezultate rapide, costuri mici și este o procedură agreată de către tinerii pacienți.

Avantajele procedurii de implant de barbă

Subcategorie a intervențiilor de transplant de păr, la fel ca și cea de implant de mustață și implant de sprâncene, implantul facial de păr are darul de a remedia probleme cauzate de căderea părului.
Procedura de implant de barbă vine în sprijinul celor care își doresc o înfățișare puternic masculină. Absența părului facial sau creșterea sa rară sunt imperfecțiuni care nu pot fi mascate, dar pot fi remediate prin realizarea intervenției de implant de păr facial.

Profilul pacientului potrivit pentru reconstrucția prin implant de barbă

Candidatul ideal pentru a fi supus implantului de barbă poate fi orice persoană de sex masculin, sănătoasă, care prezintă goluri și absența părului în zona facială. Imperfecțiunea sa a apărut în urma unei accidentări, ca urmare a unor traume și afecțiuni, unei moșteniri genetice sau pe fondul unei dereglări hormonale.

Implantul de mustață şi barbă poate fi efectuat începând cu vârsta de 20 de ani, vârstă la care nivelul de hormoni este stabil.

Apelează la intervenția de implant de barbă persoanele de sex masculin cu barbă rebelă, rară, barbă cu aspect neîngrijit, în colțuri sau care prezintă porțiuni mari unde părul a încetat să se regenereze.
Totodată, intervenția de reconstrucție poate fi efectuată de persoanelor care doresc perciuni mai mari, au fire de barbă crescute dezordonat sau vor să aibă barba sau mustața bogată.

Etapele procedurii de implant de barbă

– Pacientul este supus unei examinări amănunțite pentru a se constata rezistența firelor de păr și a rădăcinii acestora.
– Procesul este realizat de către un medic specializat în implant de păr, alături de o echipă medicală.
– Medicul va extrage fire de păr din porțiunea din spate a capului, din partea superioară a cefei și zona de deasupra urechilor, în unități foliculare mici, unul sau două fire în același timp. Pentru un aspect plăcut, ulterior, grefele de păr vor fi implantate în direcția naturală de creștere a firelor de păr, în zona facială.
– Extragerea propriu zisă a foliculilor și implantarea lor în zonele unde barba crește rar va fi efectuată în spital. Mai exact într-un mediu steril și în săli care dispun de echipamente performante.
– La cerere, intervenția de transplant de barbă se poate realiza împreună cu cea de implant de mustață, perciuni sau sprâncene.
– Extragerea și implantarea firelor de păr are loc sub anestezie locală. Ambele etape ale procedurii se desfășoară într-un proces accelerat, cu timp redus de lucru.
– Procedura nu necesită internarea în spital și nici întreruperea activitățiilor obișnuite.
– Cei care apelează la procedura de implant de barbă în același timp cu implantul/ transplantul de păr, trebuie să știe că, zona bărbii se va regenera mai rapid fața de cea a scalpului.

Când apar primele semne

Implantul efectuat în barbă, mustață şi/ sau în zona perciunilor nu lasă cicatrici!
Porțiunea în care s-a efectuat implantul poate avea o culoare roșu închis, după intervenție, dar aceasta se va diminua treptat în decurs de câteva ore. După implant, persoana care a fost supusă procedurii nu va acuza dureri și nu va avea nevoie de analgezice.
Rezultatele vor fi vizibile în 8-10-12 săptămâni de la realizarea implantării, în funcție de gradul fiecăruia de regenerare. Firele de păr implantate nu se vor distinge de celelalte existente, iar aspectul bărbii va fi absolut natural.

Efecte secundare

Înroșirea zonei de lucru,
Mâncărimi.

Cât costă implantul de barbă

Costul impnatului de barbă, realizat la clinicile din Turcia, variază în funcție de dimensiunea zonei de lucru, complaxitatea intervenției și a numărului firelor de păr transplantate. Veți putea afla un cost estimativ în urma unei consultații gratuite realizate la Clinica E. D Wellness & Health. Pentru programări și alte informații despre procedura de implant de barbă, vă rugăm să ne contactați la 0725 252 525 și 0740 151 515.

Before & After

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție si altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)