Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Implant fese – Augmentarea feselor

Raluca P.

Romania

Desi mergeam foarte des la sala, nu eram multumita de aspectul posteriorului meu. Mi-am dorit sa am un fund bombat, atragator, precum al vedetelor internationale. Atunci am apelat la Ensar Duman, care m-a dus la Clinica Esteworld. Operatia nu a fost una complicate, a doua zi m-am ridicat din pat si am iesit la plimbare prin Istanbul. Sunt foarte multumita de rezultat.

Raluca Podea

Romania

Intervenția mea de implant de fese a durat 2 ore si un pic. La câteva ore după, eu deja mă ridicam în picioare. M-am simțit foarte bine, nu am avut probleme. Am fost operată la clinica Esteworld din Turcia. O zi, două am stat pe burtă, apoi am avut voie să stau pe spate. Operația s-a efectuat sub anestezie generală și am stat în Turcia încă 2-3 zile, până mi-au fost scoase implanturile. Sunt foarte mulțumită de rezultat, cm cel mai frumos posterior din showbiz și din România. Îi mulțumesc domnului Profesor Murat și lui Ensar Duman pentru consiliere și sprijin.

Pașii și etapele procedurii de impant de fese

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul fizic cu ajutorul implantului de fese se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica E.D. Wellness & Health din București.
Dacă timpul sau distanța nu permit această vizită, viitorul candidat va lua legătura cu reprezentanții clinicii, cărora le va oferi fotografii concludente. Acestea vor fi analizate de consilierul medical din București și evaluate de medicii din Turcia, specializați în transplant de păr.

Candidații potriviți pentru implantul de fese sunt femeile și bărbații cu posteriorul plat, care își doresc să își îmbunătățească formele și aspectul.

  • Care au împlinit 18 ani și au încheiat ciclul normal de creștere,
  • Pacienți cu o stare generală bună de sănătate,
  • Au posteriorul plat,
  • Femei care au slăbit mult și au un posterior cu aspect ușor lăsat,
  • Bărbați cu posteriorul plat,
  • Persoane care nu au o armonie între posterior și restul corpului și doresc să li se recolteze grăsime proprie din alte zone (talie, coapse) și să le fie reinjectată în zona feselor.

Pregătirea pentru procedura de implant fese:

Implantul de fese a devenit una dintre cele mai populare proceduri de redefinire a formei posteriorului. Aspectul general și linia corpului vor fi îmbunătățite, iar posteriorul va fi ferm și bine pus în valoare.

Cu o lună înaintea de implant

Întrerupeți medicația cu pastile precum Aspirina și Vitamina E. Renuntați complet la fumat.

Cu o săptămână înainte de operația de implant de fese

Realizați setul de analize complete de sânge și evaluare cardiacă recomandată de medic.

Cu o zi înainte de augmentarea feselor

Nu ingerați alimente sau băuturi după ora stabilită de chirurgul plastician. Pregătiți-vă o pereche de pantofi confortabili și haine comode cu nasturi sau fermoar pentru a doua zi.

În dimineața implantului

Faceți duș sau baie în mod normal. Nu folosiți geluri sau alte produse de păr și nici machiaj, creme de față sau loțiuni de corp.

Procedura de implant fese

Augmentarea feselor urmează o procedură chirurgicală prin care se introduce grăsime sau implanturi cu silicon în fese, prin intermediul unor incizii.

Forma și dimensiunea implanturilor variază în funcție de rezultatele dorite și proporțiile corpului. Există mai multe tipuri de implant fese: rotund, oval sau anatomic.

Implant cu grăsime proprie – Se colectează grăsimea dintr-o altă parte a corpului pacientului (talie, solduri, coapse) și apoi se reinjectează în posterior pentru a oferi pacientului formele dorite.

Implant de fese cu silicon – Se realizează chirurgical prin introducerea unor implanturi cu silicon în fese, prin intermediul unor incizii. Intervenția se realizează sub anestezie generală, iar implanturile sunt introduse: submuscular, intramuscular sau subfascial.

După implantul de fese

În primele 24 până la 48 de ore după operație este important să aveți un aparținător. Unii pacienți se simt slăbiți, au stări de somnolență și trebuie să fie ajutați de apropiați pentru a se deplasa.

Primele două săptămâni postoperatorii sunt dificile, deoarece pacienții nu vor avea voie să se așeze pe fese. Se recomandă evitarea șezutului timp de 21 de zile de la data operației. Totodată, exercițiile fizice care solicită zona vor fi evitate timp de 4 – 6 săptămâni. Se va sta întins pe burtă, exclus în poziția sezut.

În general, pacienții se reîntorc la lucru după două săptămâni de la operație. Intervenția de implant nu le este recomandată persoanelor care nu pot respecta restricțiile din perioada de recuperare.

Riscuri generale ale implantului

  • Infecții,
  • Sângerări,
  • Reacții adverse la anestezie,
  • Probleme la nivelul nervilor sau pielii

Pentru programări și alte informații despre procedura de implant fese – augmentarea feselor, realizată în spitalele din Turcia prin intermediul Clinicii E. D Wellness & Health, vă rugăm să ne contactați la 0725252525 și 0740151515.

Before & After

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)