Implantul de păr i-a schimbat viața lui Trăistariu: „E prima dată-n viață când mi-am făcut 3 frizuri în 5 minute!”

Problemele cu părul i-au provocat mari necazuri lui Trăistariu, încă din tinerețe, și chiar a fost victima unui implant de păr nereușit. Toate necazurile s-au spulberat, însă, în 2013, când a ajuns pe mâinile specialiștilor de la Esteworld.

Numai Trăistariu știe ce a fost în sufletul lui din cauza problemelor pe care le-a avut cu părul. Chelia și un implant nereușit, efectuat în urmă cu zece ani, i-au adâncit complexele, de care a reușit să scape abia în momentul în care l-a cunoscut pe Ensar Duman, reprezentantul oficial al Clinicii Esteworld în București.

Ensar este cel care l-a însoțit în Turcia și a stat alături de el pe parcursul celor câtorva zile de spitalizare: „Bine c-am scăpat de chin! Chiar m-am chinuit toți anii ăștia! N-am putut să-mi fac nicio freză… pentru că nu puteam să-mi dau părul peste cap, nici măcar într-o parte… Tot timpul trebuia să-l aduc în față să-mi acopăr acele cicatrici… Acum, în 2013, am avut curaj să-mi refac cicatricile și să-mi pun păr ca lumea, la această clinică din Turcia. Din ce-am citit pe Internet, o grămadă de vedete internaționale, fotbaliști, oameni de peste tot din lume, își fac acolo implant de păr. Și asta mi-a dat și mai mare încredere… Plus că e considerată de specialiști – clinica numărul 1 în acest domeniu. Iar operația… nu numai ca nu m-a durut absolut deloc (mi-au făcut anestezie locală), dar nici nu e scumpă”, a declarat Trăistariu la vremea respectivă.

La un an de la intervenție rezultatele au fost mai mult decât vizibile, iar solistul extrem de încântat de experiența de care a avut parte. Practic, viața lui s-a schimbat radical, iar faptul că are păr, din nou, i-a redat încrederea în sine, scăpându-l de orice urmă de complex: „E prima dată-n viață când mi-am făcut 3 frizuri in 5 minute. În trecut, să fi vrut și nu aveam atât păr în față, să-mi fac vreo freză!!! Tot ce puteam să fac era să-mi acopăr chelia cu… pudră de păr, ca să nu vadă lumea cât de rar am părul! Pe 23 martie se împlinește fix 1 an de la implantul de păr. Mulțumit e… puțin spus! Fericit e… cuvântul potrivit! În sfârșit pot să-mi fac și eu o freză de adolescent… Bravo mie că am avut curaj!”, a declarat solistul.

x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!