NU RATA SANSA
PENTRU O CONSULTATIE
GRATIS
COMPLETEAZA
FORMULARUL
Implant de fese

NU RATA SANSA PENTRU O CONSULTATIE GRATIS

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

REZERVA DEVREME PENTRU SUPER OFERTA

Testimoniale


Despre tratament


In ultimii ani, moda femeilor-snur a apus, iar celebritatile internationale precum Jennifer Lopez sau Kim Kardashian au impus alte standarde de frumusete. Mai exact, femeile cu forme pline, apetisante. Motiv pentru care multe dintre reprezentantele sexului frumos au inceput sa apeleze din ce in ce mai des la chirurgia estetica si pentru alte zone, decat la nivelul sanilor. Astfel, implantul de fese a devenit din ce in ce mai popular, rezultatele fiind uimitoare.

Implantul de fese este o procedura chirurgicala prin care implanturi de silicon tare sunt inserate in fese pentru a obtine un aspect mai atragator si pentru a oferi un contur mai definit. La Spitalul Esteworld Turcia se foloseste cea mai avansata tehnica pentru aceasta interventie, iar medicii au experienta vasta, cu sute de cazuri la activ.

Candidatele ideale pentru implantul de fese:

– Femei peste 18 ani
– Paciente cu o stare generala buna de sanatate
– Femei cu posteriorul plat sau cu aspect usor lasat

Pregatirea pentru operatia de implant de fese:

– Cu o luna inaintea implantului de fese nu luati medicamente si vitamina E. Renuntati complet la fumat.
– Cu o saptamana inaintea implantului de fese faceti analize complete de sange si evaluare cardiaca.
– Nu consumati mancare sau bauturi dupa ora stabilita impreuna cu chirurgul plastician. Asigurati-va ca luati cu dumneavoastra o pereche de pantofi confortabili si haine comode cu nasturi sau fermoar.
– In dimineata implantului de fese faceti dus sau baie in mod normal. Nu folositi gel sau alte produse de par. Nu folositi machiaj, creme de fata sau lotiuni de corp.
Procedura pentru implant de fese

Chirurgii plasticieni specializati in implantul feselor va pun la dispozitie grasime sau silicon pentru a mari si defini posteriorul. In timpul operatiei cu grasime, se colecteaza grasimea nedorita dintr-o alta parte a corpului pacientului care este apoi reinjectata in posterior, pentru a oferi pacientului formele dorite.

Augmentarea feselor la Esteworld Turcia urmeaza o procedura chirurgicala prin care se introduc implanturi cu silicon in fese prin intermediul unor incizii.

Important: dupa operatia de implant de fese:

In primele 24 pana la 48 de ore dupa operatie este important sa aveti pe cineva alaturi, deoarece este posibil sa va simtiti slabit(a) sau somnolent(a) si sa aveti nevoie de ajutor pentru a cobori din pat.