INTERVIU BOGDAN VLADAU PENTRU ESTEWORLD

12047255_952649648109559_125767310_nBogdan Vladau a ales Esteworld  pentru implantul de par din zona scalpului si cel facial de la nivelul barbii: “S-a lucrat simultan. Ambele operatiuni au fost realizate in aproximativ 7 ore”

 

Cum te-ai hotarat sa apelezi la implantul de par si cat timp ai cautat solutii problemelor tale?

Bogdan Vladau: Voiam sa imi fac implatul de ceva vreme, incepusem sa pierd un pic din par in partea din fata a capului, o chestie pe care o au toti barbatii din familia mea, fiind o problema de ordin ereditar. Nu era extrem de deranjant de lipsa parului din fata, dar daca s-a ivit oportunitatea, am zis de ce nu. Stiam ca in Turcia se fac implaturile mai bine ca la noi, acolo realizandu-se 14-15 interventii de acest fel pe zi, la pacienti veniti din toata Europa si nu numai.

 

Cum au debutat problemele caderii parului?

Bogdan Vladau: Problemele caderii parului au debutat  in urma cu cu 5 ani, moment in care aveam in plan sa imi realizez un implant de par, dar nu era o chestiune de-a dreptul urgenta.

 

Inainte sa te decizi pentru implant ce tratamente de stopare ai incercat?

Bogdan Vladau: Personal n-am incercat nici un tratament de stopare a caderii parului pentru ca din experienta altor prieteni, care au incercat diverse tratamente, mi s-a confirmat ca nici un fel de adjuvant nu functioneaza in nici un fel, singura solutie reprezentand-o implatul.

FullSizeRender1-1024x768 (1)Cum ai ajuns la Esteworld si ce te-a convins sa apelezi la serviciile lor?

Il cunosteam de ceva vreme pe reprezentantul Esteworld in Romania, Ensar Duman. I-am trimis cateva poze, incat specialistii Esteworld sa faca o evaluare a situatiei mele. Dupa aceasta evaluare, am decis sa plecam impreuna in Istanbul pentru realizarea implantului. Esteworld este una dintre putinele clinici din Europa unde se fac si interventii de implant de par in zona barbii.

Cum a decurs operatia de implant, cat timp a durat si ce indicatii ai primit la final?

Operatia de implant dublu in cazul meu a durat undeva la 7 ore. N-a fost o interventie usoara, deloc simpla pentru ca am avut parte in aceeasi interventie si de implatul de barba.

IMG_8275-Vladau-768x1024 (1) A trecut o perioada de timp de la interventia ta. Esti multumit si astazi de rezultat?

Pentru mine rezultatul e mai mult decat multumitor, iar cu cat trece timpul parul se indeseste din ce in ce mai tare. Este uluitor. Spun asta in conditiile in care, initial, dupa realizarea interventiei de implant de par si barba mi se spusese ca rezultatul final va fi vizibil in totalitate undeva la 1 an dupa realizarea interventiei. In cazul meu schimbarea a fost vizibila in doar cateva saptamani.

x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!