Blog Slider

L-am convins pe Mihai Morar să își facă transplant de păr!

19/07/2017

mihai morar-transplant de par-turcia-ensar duman-blogL-am convins pe Mihai Morar să își facă transplant de păr!

În iulie 2016, am mers cu Mihai Morar în Turcia. Reușeam astfel, după vreo 4 ani de pistonări, să îl fac să înțeleagă că ar putea scăpa de problemele de căderea a părului cu ajutorul unui transplant de păr realizat la Spitalul Esteworld.

Spre uimirea mea, decizia sa de a recurge la procedura modernă de refacere capilară, venea într-un moment nu tocmai liniștit pentru patria mea.

 

 

mihai morar-transplant de par-turcia-ensar duman-blog (2)Presa internaționala susținea că Turcia s-ar confrunta cu tensiuni și o stare de instabilitate. Din acest motiv, în perioada respectivă turiștii evitau această destinație.

În mod surprinzător, Mihai a înțeles că nu există niciun risc și s-a încumetat să mă urmeze. Și, iată-ne îmbarcați și călătorind spre Istanbul.

A urmat vizita la Spitalul Esteworld, unde Mihai a intrat pe mâna managerul general, Dr. Servet Terziler, cel care, de altfel, a realizat și condus echipa medicală care s-a ocupat de transplantul de păr.

 

 

 

 

mihai morar-transplant de par-esteworld-turcia-ensar duman-blog (2) mihai morar-transplant de par-esteworld-turcia-ensar duman-blog (1)A fost vorba despre o intervenție care în mod normal ar fi trebuit să fie efectuată în două zile, însă, operația lui Mihai a fost realizată într-o singura zi, pe parcursul a 9 ore.

Lui Mihai i-au fost extrase din zona din spate a scalpului 9.000 de fire de păr și tot atâtea implantate în partea din față a capului.

Mihai a primit recomandările medicale și garanția reușitei intervenției sale, care a fost declarată un succes.

L-am convins pe Mihai Morar să își facă transplant de păr!

mihai morar- esteworld-prin-e.d.wellness&health„E o poveste care ține de câțiva ani. Ensar mi-a spus prima oară despre transplantul de păr în urma cu 4 ani, în 2012, când eu nici nu mă gândeam că o să vreau vreodată să îmi fac transplant. Nici acum o lună nu eram convins. El a fost cel care a ușurat decizia, spunându-mi că nu trebuie să intru în panică, că e o operție naturală, non-invazivă, nu e introdus niciun corp străin în corpul meu, părul de aici vine aici și acoperă ce trebuie. Decizia a fost influențată de un telefon pe care i l-am dat tatălui meu. Nu eram frustrat pe tema asta, însă, l-am intrebat pe tata ce ar face dacă ar fi în locul meu. Dacă și-ar face transplant de păr sau nu. Iar tata mi-a spus că dacă ar avea vârsta mea și ar fi existat tehnicile de astăzi, probabil că da!

Acela a fost momentul când l-am sunat pe Ensar și i-am spus: Hai să mergem la Istanbul!”, povestea Mihai în prima sa emisiune tv, pe care a realizat-o după ce a fost supus intervenției.

mihai morar-transplant de par-esteworld-turcia-ensar duman-blog (2)Am profitat de prezența lui Mihai, în Turcia, pentru a-i arăta Istanbulul și obiectivele noastre turistice. Am mers cu vaporul pe Bosfor, am fost în restaurante și în cartierele de lux, la shopping și la moschee.

Așa am constatat că Mihai venise cu lecțiile învățate și știa despre Turcia și Istanbul foarte multe lucruri. A fost o plăcere pentru mine să îl am camarad de călătorie.

Mă bucur că l-am convins pe Mihai Morar să își facă transplant de păr și că am contribuit la rezolvarea problemelor sale de la nivelul scalpului.

 

WhatsApp Image 2017-07-19 at 16.44.32

V-ar putea plăcea și