Noutăți Slider

Lora și-a operat mama bolnavă de cancer, în Turcia, prin intermediul E.D.Wellness & Health

28/04/2016

Lora – artist, prezentator de televiziune și M.C.
În februarie 2014, Lora și-a internat mama în spital, în Turcia, după ce aceasta a fost depistată cu cancer la sân. Diagnosticul a fost confirmat și medicii au recomandat operația de masectomie a sânului sâng. Intervenția a fost realizată de chirurgii oncologi, care au înlăturat în acest fel pericolul răspândirii cancerului în organism. Operația a durat trei ore, iar Lora a primit consiliere psihologică din partea unui specialist, cât timp mama ei s-a aflat în blocul operator.

decupat_n „Mamei mele i-a fost tăiat sânul! I s-a făcut o operație de mastectomie totală la sânul stâng. Exista posibilitatea aceasta și era oarecum pregătită pentru ea. Pentru mine a fost cumplit, dar trebuia să mă țin tare în fața ei. Am fost ajutată de un psiholog ca să depășesc momentul și am primit suport moral pe parcursul celor trei ore în care mama s-a aflat în sala de operații. Cei din spital m-au văzut plângând și au trimis un medic psiholog care să stea de vorba cu mine. Am simțit un val de afecțiune din partea tuturor, a medicilor, a personalului. Oamenilor din țară îmi trimiteau mesaje de încurajare și se rugau pentru noi”, a declarat Lora la vremea respectivă în presă.

Serviciile Spitalului Universitar Fatih, unde Lora a fost îndrumată de Ensar Duman să își interneze mama, au depășit cu mult așteptările artistei.

„Când am intrat în spital, mama m-a întrebat dacă nu cumva am greșit și am adus-o la hotel. Totul este impecabil. Atâta grijă și înțelegere pentru cel aflat în suferință nu am văzut niciodată. Am tot respectul pentru sistemul turcesc de sănătate”, a declarat Lora.
Ulterior, Lora s-a întors în Turcia cu partenerul ei, Ionuț Ghenu, pentru realizarea unui transplant de păr. În prezent, Lora realizează tratamente non-chirurgicale de întreținere și înfrumusețare la Clinica E.D.Wellness & Health din București.

Pentru programări și alte informații despre serviciile oncologice realizate în spitalele din Turcia, prin intermediul Clinicii E. D Wellness & Health, vă rugăm să ne contactați la 0725252525 și 0740151515.

V-ar putea plăcea și

 

Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!