Memorial Healthcare Group a fost înființat în anul 2000 și este situat în Istanbul, Turcia. Memorial Group are recunoaștere internațională și deține 11 spitale și 3 centre medicale situate în: Istanbul, Antalya, Diyarbakir, Kayseri și Ankara.

Spitalele Memorial se află atât în partea europeană a Turciei, cât și în cea asiatică, iar centrele medicale sunt renumite pentru că tratează și îngrijesc pacienți din 93 de țări, inclusive din România.

În martie 2004, Memorial Healthcare Group a primit licență și dreptul de a realiza intervenții de transplant de organe (ficat și rinichi) și servicii de laborator de imunogenetică și imunologie.

SPITALE ECHIPATE CU APARATURĂ ȘI TEHNOLOGIE AVANSATĂ
DE DIAGNOSTICARE ȘI TRATAMENT

Recunoscute și acreditate de Organizația Internațională de Standardizare, spitalele Memorial au un renume impecabil datorat rezultatelor și profesionalismului medicilor și specialiștilor săi.

Spitalele sunt utilate cu aparatură ultra performantă, cea mai nouă din domeniul medicinii de top și oferă servicii 24 din 24, 7 zile din 7, timp de 365 de zi pe an, pentru toate specializările sale. Pentru pacienții proveniți din alte țări se oferă serviciile de traducere, 24 din 24, 7 zile din 7.

Cel mai mare spital Memorial (Okmeydani) are o suprafață închisă de 55.000 mp, o capacitate de 203 paturi și trei secții ambulatorii, una în partea europeană și celelalte din partea asiatică a Istanbulului.

PROGRAMĂRI DIN ROMÂNIA PENTRU OPERAȚII ȘI EVALUĂRI, ÎN TURCIA

Pacienții care doresc să ajungă la Spitalele Memorial Healthcare Group, din Turcia, în vederea realizării unei intervenții sau a unei evaluări medicale, se vor adresa Clinicii Ensar Duman, din București. Consilierea și analizarea dosarului medical va fi realizată de specialiștii Spitalului Memorial, din Turcia, prin intermediul Clinicii Ensar Duman.

După obținerea celei de-a două opinii medicale sau a recomandării, pacientul se va deplasa în Turcia unde va realiza, după caz, investigații amănunțite, intervenții chirurgicale sau va fi examinat pentru a i se prescrie o schemă de tratament.

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simțiți singuri într-o țară străină. Vă găsim cele mai bune soluții și oferte din țara unde doriți să mergeți spre rezolvarea problemelor de sănătate.

  Pe parcursul anilor, am ajuns să construim această conexiune între spitalele din străinătate și dumneavoastră. Ne asigurăm că înainte de a părăsi țara natală, aveți la dispoziție cele mai bune oferte pentru rezervările la hotel, costurile serviciilor și programările la doctorii specialiști. Atunci când ajungeți în aeroport, sunteți preluați de către șoferii noștri VIP și aceștia vă conduc la destinația aleasă.

  • +40 740 15 15 15
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient