NU RATA SANSA
PENTRU O CONSULTATIE
GRATIS
COMPLETEAZA
FORMULARUL
Abdominoplastie

NU RATA SANSA PENTRU O CONSULTATIE GRATIS

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

REZERVA DEVREME PENTRU SUPER OFERTA

Despre tratament


Denumita in termeni medicali abdominoplastie, micsorarea abdomenului este una dintre cele mai eficiente proceduri de remodelare si conturare corporala prin eliminarea excesului de grasime depozitat in zona abdomenului.

Sarcina, factorii genetici, fluctuatiile majore de greutate si stilul de viata sedentar slabesc peretele abdominal si permit acumularea unui strat de grasime in zona abdomenului. Printr-o operatie estetica de reducere abdominala, realizata de specialistii Esteworld cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne, aceasta imperfectiune a corpului poate sa dispara, iar dumneavostra sa va bucurati de un abdomen ferm si plat.

Cum se realizeaza Micsorarea abdomenului – Abdominoplastie

Chirurgul estetician specializat in abdominoplastie va face o examinare pre-operatorie si va prezenta pas cu pas etapele interventiei dar si modalitate prin care se va actiona medical. Interventia propriu zisa de micsorarea abdomenului va dura 1-2 ore si va fi realizata in spitalul nostru, intr-un mediu steril si sub supravegherea unei echipe medicale specializate in aceasta procedura de corectie. Pentru ca Esteworld este clinica estetica din Turcia recunoscuta in toata Europa, iar clientii nostri din tarile europene sunt interesati de chirurgia estetica a corpului am pregatit o mare varietate de optiuni pentru pacientii interesati de abdominoplastie.

Ce trebuie sa stiti:

– Daca sunteti fumator va trebui sa renuntati la fumat pentru o perioada de timp.
– Dupa interventia de micsorare a abdomenului veti purta comprese timp de 4 saptamani.
– O perioada de doua saptamani nu veti avea voie sa faceti baie, sa stati in cada, iar inotul este interzis.
– Perioada post operatorie dureaza doua saptamani, majoritatea pacientilor isi reiau activitatea profesionala dupa aceasta scurta pauza.
– Sportul, miscarea si restul activitatiilor fizice vor fi reluate de catre pacient la 8 saptamani de la interventie.
– Vindecarea se realizeaza diferit de la pacient la pacient si metoda aleasa, insa, indiferent de situatie, dupa 3 saptamani de la operatie veti sesiza modificari la nivelul abdomenului dumneavostra, proces de transformare care va continua si in urmatoarea perioada.
Profilul candidatului ideal:

Candidatul ideal pentru o interventie de abdominoplastie, micsorarea abdomenului in Turcia poate sa fie orice persoana de sex masculin sau feminin, sanatoasa si care prezinta unu strat de grasime masiv in zona abdomenului sau tesut abdominat lasat si nu a reusit sa il elimine prin sport si dieta.

Daca vreti sa aflati cat costa abdominoplastia la clinica estetica din Turcia va spunem ca veti putea afla un pret estimativ in cadrul sedintei de consiliere medicale. Pretul final va fi calculat dupa ce medicii nostri renumiti vor studia cazul dumneavoastra si vor evalua gradului de dificultate si metoda aleasa pentru interventia de micsorare a abdomenului.