Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Tratament PRP

Lorem I.

Romania

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut porta iaculis euismod. Phasellus luctus euismod risus ac elementum. Cras et semper quam, non facilisis turpis. Aliquam et mollis odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vitae tellus quis quam scelerisque porta. Vivamus hendrerit felis quam, quis auctor quam ultricies id. Donec vel mauris arcu.

Lorem I.

Romania

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut porta iaculis euismod. Phasellus luctus euismod risus ac elementum. Cras et semper quam, non facilisis turpis. Aliquam et mollis odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vitae tellus quis quam scelerisque porta. Vivamus hendrerit felis quam, quis auctor quam ultricies id. Donec vel mauris arcu.

Despre tratament

Denumita in termeni medicali abdominoplastie, micsorarea abdomenului este una dintre cele mai eficiente proceduri de remodelare si conturare corporala prin eliminarea excesului de grasime depozitat in zona abdomenului.

Sarcina, factorii genetici, fluctuatiile majore de greutate si stilul de viata sedentar slabesc peretele abdominal si permit acumularea unui strat de grasime in zona abdomenului. Printr-o operatie estetica de reducere abdominala, realizata de specialistii Esteworld cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne, aceasta imperfectiune a corpului poate sa dispara, iar dumneavostra sa va bucurati de un abdomen ferm si plat.

Cum se realizeaza Micsorarea abdomenului

Chirurgul estetician specializat in abdominoplastie va face o examinare pre-operatorie si va prezenta pas cu pas etapele interventiei dar si modalitate prin care se va actiona medical. Interventia propriu zisa de micsorarea abdomenului va dura 1-2 ore si va fi realizata in spitalul nostru, intr-un mediu steril si sub supravegherea unei echipe medicale specializate in aceasta procedura de corectie. Pentru ca Esteworld este clinica estetica din Turcia recunoscuta in toata Europa, iar clientii nostri din tarile europene sunt interesati de chirurgia estetica a corpului am pregatit o mare varietate de optiuni pentru pacientii interesati de abdominoplastie.

Ce trebuie sa stiti:

– Daca sunteti fumator va trebui sa renuntati la fumat pentru o perioada de timp.
– Dupa interventia de micsorare a abdomenului veti purta comprese timp de 4 saptamani.
– O perioada de doua saptamani nu veti avea voie sa faceti baie, sa stati in cada, iar inotul este interzis.
– Perioada post operatorie dureaza doua saptamani, majoritatea pacientilor isi reiau activitatea profesionala dupa aceasta scurta pauza.
– Sportul, miscarea si restul activitatiilor fizice vor fi reluate de catre pacient la 8 saptamani de la interventie.
– Vindecarea se realizeaza diferit de la pacient la pacient si metoda aleasa, insa, indiferent de situatie, dupa 3 saptamani de la operatie veti sesiza modificari la nivelul abdomenului dumneavostra, proces de transformare care va continua si in urmatoarea perioada.

Profilul candidatului ideal:

Candidatul ideal pentru o interventie de abdominoplastie, micsorarea abdomenului in Turcia poate sa fie orice persoana de sex masculin sau feminin, sanatoasa si care prezinta unu strat de grasime masiv in zona abdomenului sau tesut abdominat lasat si nu a reusit sa il elimine prin sport si dieta.

Daca vreti sa aflati cat costa abdominoplastia la clinica estetica din Turcia va spunem ca veti putea afla un pret estimativ in cadrul sedintei de consiliere medicale. Pretul final va fi calculat dupa ce medicii nostri renumiti vor studia cazul dumneavoastra si vor evalua gradului de dificultate si metoda aleasa pentru interventia de micsorare a abdomenului.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)