Completează formularul

și Noi te vom contacta!

Operatia ochilor

Nicolea L.

Romania

Aveam probleme cu ochii de multi ani. Din cauza miopiei, nu vedeam deloc la dstanta si eram condamnata sa port ochelari. Asa ca am decis sa fac aceasta operatie in Turcia si sunt foate fericita. Recomand tuturor. La zece minute dupa interventie, am inceput sa vad. Initial in ceata, iar apoi din ce in ce mai bine. Acum vad si eu daca oamenii din jurul meu sunt femei sua barbati, ca inainte nu ii distingeam, si pot sa vad exact unde se uita atunci cand vorbesc cu mine.

Olimpia N.

Romania

Doresc să mulțumesc tuturor celor din echipa domnului Ensar Duman pentru ajutorul și toate informațiile pe care mi le-au oferit pentru a lua legătura cu clinica Dünyagyöz din Istanbul. Aici, am realizat o operație de transplant de cornee la ochiul stâng! Menționez faptul că m-au ajutat cu tot felul de informații despre clinică, transport de la aeroport la clinică și invers. Recomand pentru seriozitate și servicii la standarde internaționale! Vederea s-a îmbunătățit considerabil și sunt foarte mulțumită!

Eusebiu Marian

Romania

Dânsul este medicul oftalmolog de la clinica din Turcia unde am fost operat. Cu ajutorul lui am reușit sa scap de ochelari, mai exact de o dioptrie de -5,50 OD și -5,25 OS, printr-o intervenție Femtolasik. Clinica este dotată cu aparatură de ultimă generație cu ajutorul cărora se realizează operații minim invazive. Aici am găsit o echipa de medici și asistenți care au dat dovadă de mult profesionalism și multă implicare. Rezultatele sunt incredibile! Dioptriile mi-au ajuns la 0. Acum, că am trecut peste această barieră, sunt gata să cuceresc noi titluri naționale și europene! Mulțumesc medicului și îi mulțumesc lui Ensar Duman, pentru că mi-a făcut legătura cu această clinica! Recomand această clinica tuturor persoanelor care au probleme oculare (miopie, cataractă etc). La numărul acesta o sa primiți mai multe detalii, este o doamna foarte drăguță care vă răspunde la toate întrebările: 0722358855.

Despre tratament

Acum poti scapa de miopie in doar cateva minute!

Ochii cedeaza de la varste fragede, din ce in ce mai multi oameni confruntandu-se cu probleme la nivelul globului ocular. Miopia este cea mai intalnita afectiune, respectiv imposibilitatea de a vedea cu claritate la anumite distante. Din pacate, afectiunea nu se poate trata, de la sine, iar dioptriile se pot mari de la an la an. Acum, insa, medicina a evoluat atat de mult, incat miopia poae disparea, ochii redevenind sanatosi. La Spitalul Dunyagoz din Turcia se efectueaza cateva mii de astfel de interventii, intr-un an, iar rezultatele sunt miraculoase. Tehnica este una de ultima generatie, prin intermediul laserului, interventia dureaza doar cateva minute, pentru fiecare ochi, iar pacientul isi recapata vederea imediat, procesul fiind ireversibil. Rezultatele sunt uimitoare indiferent de gradul de miopie pe care Il ai, ia faptul ca scapi de corvoada ochelarilor sau a lentilelor de contact este garantia noastra.

Dunyagoz Group Centers ofera servicii in urmatoarele afectiuni oftalmologice:

– Corectie cu laser a erorilor de refractie (LASIK, IntraLASIK, frontului de undă, I-LASIK, SMILE)
– Refractie intraoculara Lens Threatment
– Tratament presbiopie
– Cataracta
– Glaucomul
– Strabism si Pediatrie Oftalmologica
– Retinopatie de prematuritate
– Boli ale retinei si microchirurgie intraoculara
– Ingrijirea ochiului
– Neuro-Oftalmologie si electrofiziologie
– Tratamentul fotodinamic
– Boli corneene si Implantare de cornee
– Chirurgia Keratoconusul
– Oculoplastica
– Blefaroplastie
– Proteza oculara
– Tratament chirurgical cai lacrimale
– Examinare si aplicare lentile de contact
– Boala Uveitis-Behcet’s

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)