Completează formularul

și Noi te vom contacta!

Ortopedie si Medicina Sportiva

Ipsum L.

Romania

Norem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut porta iaculis euismod. Phasellus luctus euismod risus ac elementum. Cras et semper quam, non facilisis turpis. Aliquam et mollis odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vitae tellus quis quam scelerisque porta. Vivamus hendrerit felis quam, quis auctor quam ultricies id. Donec vel mauris arcu.

Ipsum L.

Romania

Norem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut porta iaculis euismod. Phasellus luctus euismod risus ac elementum. Cras et semper quam, non facilisis turpis. Aliquam et mollis odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vitae tellus quis quam scelerisque porta. Vivamus hendrerit felis quam, quis auctor quam ultricies id. Donec vel mauris arcu.

Despre tratament

Ortopedie si Medicina Sportiva la Acibadem Healthcare Group

Ortopedie-Traumatologie este o specialitatea chirugicala care se ocupa cu preventia, diagnosticul si tratarea afectiunilor sistemului musculo-scheletal (oase, articulatii, muschi, ligamente, tendoane), prin utilizarea procedurilor medicale, chirugicale si fizice.

La Acibadem Healthcare Group veti gasi o echipa de medici ortopezi si traumatologi specializati in domeniile precum: leziuni cauzate de sport, artroscopie si chirurgia genunchiului, chirurgia coloanei, chirurgia umarului si cotului, microchirurgia incheieturii si mainii, traumatologie si chirurgia piciorului, gleznei si soldului.

In Ortopedie Traumatologie un diagnostic de acuratete este necesar inaintea stabilirii oricarei interventii medicale. La Acibadem Healthcare Group, in Turcia, exista o echipa intreaga de medici ortopezi specializati in diferite ramuri.

Ortopedie pediatrica

Toate tipurile de probleme congenitale si dobandite cum ar fi dislocarea si congenitala de sold, talipes (deformatia congenitala a piciorului), hemimelia (inegalitatile de lungime ale picioarelor), toate afectiunile ortopedice ale copilariei cum ar fi boala perthes, probleme ale oaselor si tesuturilor moi, infectia osului, picior stramb, toate tipurile de trauma si leziuni sportive, fracturi, rupturi de tendon si ligament; probleme neuromusculare cum ar fi paralizia cerebrala, mielodisplazia, paralizia obstetricala, boala Charcot-Marie Toot etc.

Chirurgia coloanei

Operatii de Cifoza-Scolioza (instrumentare anterior-posterior), tratarea deformatiilor ortopedice congenitale si a tuturor tipurilor de fracturi de coloana sau a altor probleme ale coloanei

Artroza

Augmentarea feselor la Esteworld Turcia urmeaza o procedura chirurgicala prin care se introduc implanturi cu silicon in fese prin intermediul unor incizii.

Picior stramb

Aplicatii de fixare externa in deformari ale osului, fracturi si infectii de os

Ingrijirea traumei

Fracturi, dislocari, intinderi si rupturi de muschi-tendon, ingrijire pentru toate tipurile de fracturi si dislocari la pacienti politraumatici

Chirurgia incheieturii si mainii, microchirurgie, replantare

Chirurgia extremitatilor superioare; chirurgia bratului, incheieturii, mainii, microchirurgie, replantare, transfer de tesut liber. Ingrijire in trauma acuta si reconstructia tuturor tipurilor de traume ale extremitatilor, artroscopia articulatiilor mici. Reconstructia deformatiilor congenitale ale mainii.

Totodata, la Acibadem Healthcare Group exista o sectiune importanta de medicina estetica, reparatorie si reconstructiva, dar si sectii de medicina sportiva, de recuperare, fizioterapie sau de biomecanica aplicata. Nu in ultimul rand, in sectiile de Ortopedie de la Acibadem Healthcare Group se efectueaza cu succes interventii chirurgicale de artoplastie totala de sold (ATS) sau de genunchi (ATG) si recuperarea necesara in cazul unei interventii de acest fel.

Before & After

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)