NU RATA SANSA
PENTRU O CONSULTATIE
GRATIS
COMPLETEAZA
FORMULARUL
Ortopedie si Medicina Sportiva

NU RATA SANSA PENTRU O CONSULTATIE GRATIS

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

REZERVA DEVREME PENTRU SUPER OFERTA

Despre tratament


Ortopedie si Medicina Sportiva la Acibadem Healthcare Group

 

Ortopedie-Traumatologie este o specialitatea chirugicala care se ocupa cu preventia, diagnosticul si tratarea afectiunilor sistemului musculo-scheletal (oase, articulatii, muschi, ligamente, tendoane), prin utilizarea procedurilor medicale, chirugicale si fizice.

La Acibadem Healthcare Group veti gasi o echipa de medici ortopezi si traumatologi specializati in domeniile precum: leziuni cauzate de sport, artroscopie si chirurgia genunchiului, chirurgia coloanei, chirurgia umarului si cotului, microchirurgia incheieturii si mainii, traumatologie si chirurgia piciorului, gleznei si soldului.

In Ortopedie Traumatologie un diagnostic de acuratete este necesar inaintea stabilirii oricarei interventii medicale. La Acibadem Healthcare Group, in Turcia, exista o echipa intreaga de medici ortopezi specializati in diferite ramuri.

Ortopedie pediatrica

Toate tipurile de probleme congenitale si dobandite cum ar fi dislocarea si congenitala de sold, talipes (deformatia congenitala a piciorului), hemimelia (inegalitatile de lungime ale picioarelor), toate afectiunile ortopedice ale copilariei cum ar fi boala perthes, probleme ale oaselor si tesuturilor moi, infectia osului, picior stramb, toate tipurile de trauma si leziuni sportive, fracturi, rupturi de tendon si ligament; probleme neuromusculare cum ar fi paralizia cerebrala, mielodisplazia, paralizia obstetricala, boala Charcot-Marie Toot etc.

Chirurgia coloanei

Operatii de Cifoza-Scolioza (instrumentare anterior-posterior), tratarea deformatiilor ortopedice congenitale si a tuturor tipurilor de fracturi de coloana sau a altor probleme ale coloanei

Artroza

Gonartroza si coxartroza, proteze pentru sold si genunchi, operatii de revizuire pentru infectarea protezei, operatii de osteotomie periacetabulara si tibiala.

Picior stramb

Aplicatii de fixare externa in deformari ale osului, fracturi si infectii de os

Ingrijirea traumei

Fracturi, dislocari, intinderi si rupturi de muschi-tendon, ingrijire pentru toate tipurile de fracturi si dislocari la pacienti politraumatici

Chirurgia incheieturii si mainii, microchirurgie, replantare

Chirurgia extremitatilor superioare; chirurgia bratului, incheieturii, mainii, microchirurgie, replantare, transfer de tesut liber. Ingrijire in trauma acuta si reconstructia tuturor tipurilor de traume ale extremitatilor, artroscopia articulatiilor mici. Reconstructia deformatiilor congenitale ale mainii.

 

Totodata, la Acibadem Healthcare Group exista o sectiune importanta de medicina estetica, reparatorie si reconstructiva, dar si sectii de medicina sportiva, de recuperare, fizioterapie sau de biomecanica aplicata. Nu in ultimul rand, in sectiile de Ortopedie de la Acibadem Healthcare Group se efectueaza cu succes interventii chirurgicale de artoplastie totala de sold (ATS) sau de genunchi (ATG) si recuperarea necesara in cazul unei interventii de acest fel.