Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Peelingul chimic

Ana I.

Romania

Au trecut 5 zile de cand m-am intors din Turcia, de la Clinica Esteworld, unde am realizat o interventie de marire de bust si o serie de tratamente faciale. Am optat pentru un pachet extins si, pentru prima oara, la sugestia medicului estetician am fost supusa unui peelingul chimic. E uimitor, semnele pe care le purtam pe chip inca din adolescenta, cauzate de o acnee severa, s-au estompat si petele de pe fata au disparut! Regret ca nu l-am incercat mai demult. Cred ca am scapat de dependenta de fondul de ten. Multumesc, Esteworld! Multumesc, Ensar Duman! Voi reveni negresit in Turcia!

Lorem I.

Romania

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut porta iaculis euismod. Phasellus luctus euismod risus ac elementum. Cras et semper quam, non facilisis turpis. Aliquam et mollis odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vitae tellus quis quam scelerisque porta. Vivamus hendrerit felis quam, quis auctor quam ultricies id. Donec vel mauris arcu.

Despre tratament

Peeling-ul chimic este o metoda de intinerire faciala care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substante chimice. Realizat cu succes in spitalele estetice din Turcia, pilingul chimic are rolul de a reducerea liniilor fine, de a indeparta petele si cicatricele acneeice si de a stimula regenerarea celulara.

Daca veti realiza un piling chimic la Spitalul Esteworld din Turcia, efectele sale vor fi uimitoare si vor fi remarcate in scurt timp.

In clinicile estetice si spitalele de chirurgie plastica si reparatorie din Turcia, medicii esteticieni apeleaza deseori la peelingul chimic atat singular cat si impreuna cu alte proceduri.

Cum se realizeaza peelingul chimic

Peelingul chimic este o procedura non-invaziva la care poate apela orice persoana, indiferent de sex. Daca discutam despre peeling-ul chimic ca modalitate de intretinere si eliminare a ridurilor fine este indicat sa se opteze la aceasta procedura dupa varsta de 30 de ani.

Ce trebuie sa stiti despre peeling-ul chimic

– Exista trei tipuri de peeling chimic facial: de suprafata, mediu si profund, care va fi ales dupa analizarea atenta a tenului dumneavostra. In functie de culoarea, textura pielii si aspectul pe care vi-l doriti, medicii de la Spitalul Esteworld vor decide tipul de peeling potrivit tenului dumneavostra. Doctorul poate modifica tratamentul pentru a raspunde nevoilor specifice pielii dumneavoastra.
– La peelingul chimic de suprafata este utilizat un acid moderat pentru exfolierea straturilor exterioare ale pielii.
– Pentru un peeling chimic mediu medicii vor folosi un acid mai puternic pentru o penetrare mai adanca.
– In cazul unui peelingul chimic profund vor fi eliminte mai multe straturi de piele pentru ca tratamentul are loc in profunzime. Acest tip de peeling necesita un timp mai indelungat de vindecare.
– Substanta folosita in peelingul chimic se poate aplica pe fata sub forma de lichid, crema sau gel. Odata aplicata, aceasta incepe sa desprinda straturile superioare ale pielii. Ulterior, pe parcursul urmatoarelor ore sau zile, veti observa un proces de inrosire pe masura ce pielea moarta se va indepartara si desprinde.

Profilul candidatului ideal supus unui peelingul chimic

Procedura este benefica in cazul persoanelor care prezinta un ten imbatranit cu piele afectata de razele soarelui, o pigmentare neuniforma, pete si alte semne cum sunt cicatricele acneeice.

Dupa efectuarea procedurii de peeling chimic

– Desi rezultatele peelingului chimic sunt in procent foarte mare pozitive, anumite tipuri de piele pot reactiona diferit si pot suferi modificari permanente de pigmentare.
– S-au intalnit cazuri de pacienti care au prezentat cicatrice, decolorare si arsuri cauzate de peelingul chimic.
Costul unui proceduri de peelingul chimic este redus, tratamentul fiind accesibil tuturor.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)