NU RATA SANSA
PENTRU O CONSULTATIE
GRATIS
COMPLETEAZA
FORMULARUL
Peelingul chimic

NU RATA SANSA PENTRU O CONSULTATIE GRATIS

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

REZERVA DEVREME PENTRU SUPER OFERTA

Testimoniale


Despre tratament


Peeling-ul chimic este o metoda de intinerire faciala care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substante chimice. Realizat cu succes in spitalele estetice din Turcia, pilingul chimic are rolul de a reducerea liniilor fine, de a indeparta petele si cicatricele acneeice si de a stimula regenerarea celulara.

Daca veti realiza un piling chimic la Spitalul Esteworld din Turcia, efectele sale vor fi uimitoare si vor fi remarcate in scurt timp.

In clinicile estetice si spitalele de chirurgie plastica si reparatorie din Turcia, medicii esteticieni apeleaza deseori la peelingul chimic atat singular cat si impreuna cu alte proceduri.

Cum se realizeaza peelingul chimic

Peelingul chimic este o procedura non-invaziva la care poate apela orice persoana, indiferent de sex. Daca discutam despre peeling-ul chimic ca modalitate de intretinere si eliminare a ridurilor fine este indicat sa se opteze la aceasta procedura dupa varsta de 30 de ani.

Ce trebuie sa stiti despre peeling-ul chimic

– Exista trei tipuri de peeling chimic facial: de suprafata, mediu si profund, care va fi ales dupa analizarea atenta a tenului dumneavostra. In functie de culoarea, textura pielii si aspectul pe care vi-l doriti, medicii de la Spitalul Esteworld vor decide tipul de peeling potrivit tenului dumneavostra. Doctorul poate modifica tratamentul pentru a raspunde nevoilor specifice pielii dumneavoastra.
– La peelingul chimic de suprafata este utilizat un acid moderat pentru exfolierea straturilor exterioare ale pielii.
– Pentru un peeling chimic mediu medicii vor folosi un acid mai puternic pentru o penetrare mai adanca.
– In cazul unui peelingul chimic profund vor fi eliminte mai multe straturi de piele pentru ca tratamentul are loc in profunzime. Acest tip de peeling necesita un timp mai indelungat de vindecare.
– Substanta folosita in peelingul chimic se poate aplica pe fata sub forma de lichid, crema sau gel. Odata aplicata, aceasta incepe sa desprinda straturile superioare ale pielii. Ulterior, pe parcursul urmatoarelor ore sau zile, veti observa un proces de inrosire pe masura ce pielea moarta se va indepartara si desprinde.

Profilul candidatului ideal supus unui peelingul chimic

Procedura este benefica in cazul persoanelor care prezinta un ten imbatranit cu piele afectata de razele soarelui, o pigmentare neuniforma, pete si alte semne cum sunt cicatricele acneeice.

Dupa efectuarea procedurii de peeling chimic

– Desi rezultatele peelingului chimic sunt in procent foarte mare pozitive, anumite tipuri de piele pot reactiona diferit si pot suferi modificari permanente de pigmentare.
– S-au intalnit cazuri de pacienti care au prezentat cicatrice, decolorare si arsuri cauzate de peelingul chimic.
Costul unui proceduri de peelingul chimic este redus, tratamentul fiind accesibil tuturor.