Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Peeling-ul chimic

Ana I.

Romania

Au trecut 5 zile de cand m-am intors din Turcia, de la Clinica Esteworld, unde am realizat o interventie de marire de bust si o serie de tratamente faciale. Am optat pentru un pachet extins si, pentru prima oara, la sugestia medicului estetician am fost supusa unui peelingul chimic. E uimitor, semnele pe care le purtam pe chip inca din adolescenta, cauzate de o acnee severa, s-au estompat si petele de pe fata au disparut! Regret ca nu l-am incercat mai demult. Cred ca am scapat de dependenta de fondul de ten. Multumesc, Esteworld! Multumesc, Ensar Duman! Voi reveni negresit in Turcia!

Lorem I.

Romania

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut porta iaculis euismod. Phasellus luctus euismod risus ac elementum. Cras et semper quam, non facilisis turpis. Aliquam et mollis odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vitae tellus quis quam scelerisque porta. Vivamus hendrerit felis quam, quis auctor quam ultricies id. Donec vel mauris arcu.

Peeling-ul chimic este o metodă de întinerire facială care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substanțe chimice.

Cum funcționează peelingul chimic

Peelingul chimic are rolul de a reducerea liniilor fine, de a îndepărta petele și cicatricele acneeice și de a stimula regenerarea celulară. În funcție de problemele pe care le prezintă tenul, peeling-ul se va realiza cu substanțe diferite și grade de profunzime.

Pașii și etapele procedurii

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul tenului prin înlăturarea petelor sau stimularea regenerării celulare se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica E.D. Wellness & Health din București.

Profilul candidatului potrivit pentru peeling chimic

Procedura este benefică în cazul persoanelor care prezintă:
• Ten cu semne și cicatrici acneeice.
• Ten îmbătrânit cu piele afectată de razele soarelui,
• Ten cu pigmentare neuniformă,
• Ten cu pete cauzate de înaintearea în vârstă, arsuri, soare.

De la ce vârstă se va apela la peeling-ul chimic

Peelingul chimic este o procedură non-invazivă la care poate apela orice persoană, indiferent de sex. În cazurile de acnee tratamentul peeling este recomandat să fie început la 18 ani. Pentru pacienții cu vârste sub 18 ani este necesar acordul părinților. Dacă discutăm despre peeling-ul chimic ca modalitate de întreținere și eliminare a ridurilor fine se va opta pentru această procedură după vârsta de 30 de ani.

Cum se realizează peeling-ul chimic

Există trei tipuri de peeling chimic facial: de suprafață, mediu și profund. În funcție de culoarea, textura pielii și aspectul dorit, specialistul va decide tipul peeling-ului potrivit. Tratamentul poate să fie modificat pentru a răspunde nevoilor specifice pielii.

• La peelingul chimic de suprafață este utilizat un acid moderat pentru exfolierea straturilor exterioare ale pielii.
• Pentru un peeling chimic mediu se va folosi un acid mai puternic pentru o penetrare mai adâncă.
• În cazul unui peelingul chimic profund vor fi eliminte mai multe straturi de piele, deoarece acest tip de tratament acționează în profunzime.
Tototdată, acesta necesită un timp mai îndelungat de vindecare și se realizează sub anestezie.
• Substanța folosită în peelingul chimic se poate aplica pe față sub formă de lichid, cremă sau gel. Odată aplicată, aceasta începe să desprindă straturile superioare ale pielii. Ulterior, pe parcursul următoarelor ore sau zile, pacientul va observa o înroșire la nivelul pielii. Aceasta apare pe măsură ce pielea moartă se va desprinde și va fi înlăturată.

Schimbări după realizarea peeling-ului chimic

Un ten mai luminos, o piele cu aspect sănătos și mult mai hidratată,
• Depigmentarea (decolorarea) petelor pigmentare,
• Diminuarea aspectului de piele seboreica (ten gras),
• Reducerea ridurilor superficiale, o piele mai fină și netedă,
• Intreținerea și ameliorarea tenului la fumători.

Riscuri generale

Deși rezultatele peelingului chimic sunt într-un procent foarte mare pozitive, anumite tipuri de piele pot reacționa diferit. Ce riscuri implică peelingul chimic:

• Modificări permanente de pigmentare,
• Cicatrice,
• Decolorare,
• Arsuri cauzate de peelingul chimic,
• Roșeață,
• Scuame,
• Risc crescut de apariție a petelor în urma expunerii pielii la soare fără folosirea unei creme cu factor de protecție solară.

Contraindicații

• alergii specifice la substanţele chimice folosite,
• alergii specifice la anestezic (peelingul profund se realizează sub anestezie),
• insuficienţă renală/hepatică,
• boli sistemice decompensate,
• sarcină.

Pentru programări și alte informații despre peelingul chimic realizat la Clinica E.D. Wellness & Health, vă rugăm să telefonați la

0725252525 și 0740151515

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)