Completează formularul

și Noi te vom contacta!

Tratament PRP

Lorem I.

Romania

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut porta iaculis euismod. Phasellus luctus euismod risus ac elementum. Cras et semper quam, non facilisis turpis. Aliquam et mollis odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vitae tellus quis quam scelerisque porta. Vivamus hendrerit felis quam, quis auctor quam ultricies id. Donec vel mauris arcu.

Lorem I.

Romania

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut porta iaculis euismod. Phasellus luctus euismod risus ac elementum. Cras et semper quam, non facilisis turpis. Aliquam et mollis odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vitae tellus quis quam scelerisque porta. Vivamus hendrerit felis quam, quis auctor quam ultricies id. Donec vel mauris arcu.

Despre tratament

Terapie de intinerire a pielii PRP sau „Terapia Vampir”

Cel mai modern tratament in domeniul regenerarii pielii si parului prin forte proprii este, cu siguranta, terapia PRP (Platelet Rich Plasma), cunoscuta si sub denumirea de „Terapia Vampir”. Aplicat cu succes in clinicile estetice din Turcia, tratamentul este realizat cu sange recoltat de la pacient si reinjectat in zonele cu probleme. PRP este folosit la nivelul pielii fetei, a gatului, a decolteului si a mainilor, dar si pentru refacerea podoabei capilare.

Ce trebuie sa stiti despre PRP

– terapie de intinerire a pielii cu sange propriu
– Plasma bogata in trombocite (Platelet rich plasma – PRP) este un tratament de ingrijire a pielii realizat din propriul dumneavoastra sange. Acesta contine de la trei pana la cinci ori mai multe trombocite, factori benefici pentru refacerea tesuturilor si vindecarea contuziilor.
– Cand tratamentul PRP-ul este introdus din nou in piele prin intermediul injectiilor sau micro-intepaturilor se va declansa o reactie la nivelul celulelor stem ce va stimula producerea de colagen, proces cunoscut sub denumirea de fibroblast.
– Fibroblastul inlocuieste tesutul deteriorat din cauza procesului de imbatranire cu o piele sanatoasa cu un aspect proaspat, regenerat.
De ce sa alegi Clinica Esteworld pentru proceduri estetice nechirurgicale.

Chirurgii esteticieni de la Esteworld sunt cunoscuti in intreaga lume. Datorita preceperii lor, dar si a aparaturii de inalta precizie folosita in clinica Esteworld, a serviciilor ireprosabile si rezultatelor excelente, anual, mii de pacienti din intreaga lume aleg sa vina in Turcia pentru a realiza proceduri non-invazive de ingrijire si intinerire a pielii. Printre cele revolutionare si cu rezultate uimitoare se afla terapia de intinerire a pielii PRP, cunoscuta si sub denumirea de „Terapia Vampir”.

Cum se realizeaza terapia PRP cu sange propriu

– Unul dintre medicii de la Esteworld specializat in problemele pielii va evalua nivelul de imbatrinire a pielii dumneavoastra printr-o simpla analiza, inainte de a aplica tratamentul cu PRP.
– Pielea dumneavoastra este curatata si pregatita cu o crema cu proprietati anestezice.
– Sangele dumneavostra va fi prelevat intr-un tub special pentru a fi supus unui procedeu de filtrare in urma caruia se va obtine plasma bogata in trombocite. Ulterior, aceasta va fi injectat in liniile si ridurile proeminente, iar restul plasmei va fi distribuita in alte zone ale pielii.
– Procedura completa dureaza 45 de minute si este compusa din trei tratamente efectuate la o distanta de 4 saptamani.
– Tratamentele de retusare sunt recomandate dupa o perioada de 18 luni, pentru a imbunatati si mentine rezultatele.

Candidatii potriviti pentru PRP

Tratamentul cu plasma bogata in trombocite PRP, realizat in clinicile din Turcia, este recomandat atat persoanelor de sex feminin cat si celor de sex masculin care doresc sa isi imbuntateasca textura pielii. Pacientii care prezinta o patologie cronica a ficatului, infectii acute si cronice si disfunctii ale plasmei trebuie sa stie ca, in cazul lor, tratamentul cu PRP nu poate fi aplicat.

Riscuri generale ale terapiei de intinerire a pielii PRP

– Nu au existat riscuri sau efecte secundare cunoscute dupa aplicarea tratamentului cu PRP pe piele.
– Deoarece tratamentul PRP se realizeaza cu plasma extrasa chiar din sangele pacientului, riscurile efectelor adverse sunt minime.
– Desi se intampla foarte rar, este posibila aparitia unor contuzii usoare.
– In colturile gurii tind sa apara mai multe contuzii. Majoritatea acestor efecte secundare sunt temporare si se vor atenua pe parcursul a 72 de ore.

Costul terapia de intinerire a pielii PRP

Pretul acestui tratament este scazut. Din acest motiv, pacientii achizitioneaza la inceput toate cele 3 tratamente recomandate si isi programeaza restul sedintelor la o distanta de 4 saptamani.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)