Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Ridicarea sânilor. Liftingul sânilor

Camela L.

Romania

Vă mulțumim foarte mult pentru tot! Ne-am simțit extraordinar! Suntem foarte mulțumite de serviciile clinicii și de medicii care ne-au rezolvat problemele. Am fost operate de domnul doctor Volkan Serdar Otraci și de dr. Engin Ocal. Pe ambii îi recomandăm cu toată încrederea! Ne vom auzi în curand pentru o nouă operație!

Mari O.

Romania

O echipă formată din oameni speciali, care au dat dovadă de un profesionalism desăvârșit, de atenție și amabilitate imensă. Într-adevăr faceți diferența! Sunt foarte fericită de rezultatul operației și recomand intervenția celor care au nevoie de ea. De asemenea, precizez că în perioadă postoperatorie nu am avut absolut nici o durere. Sunteți minunați! Mulțumesc

Modelarea bustului prin ridicarea sânilor este o procedură chirurgicală des întâlnită în ziua de astăzi. Ea are ca scop obținerea unui bust frumos, ferm și cu aspect mai tânăr.

Cum funcționează intervenția de ridicare a sânilor

Intervenția se adresează femeilor care au trecut printr-o sarcină, au alăptat sau au slăbit vertiginos. Cunoscută sub denumirea de lifting a sânilor, procedura implică eliminarea pielii de sub sâni sau din jurul areolei. Operația de ridicare a sânilor se poate realiza concomitent cu cea de implant mamar sau de reducere a sânilor.

Pașii și etapele intervenției

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul fizic cu ajutorul intervenției de ridicare a sânilor se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica E.D. Wellness & Health din București.

Profilul candidatului potrivit pentru ridicarea sânilor

• Femei cu pielea întinsă și volum redus la bust,
• Femei cu sânii mici, lipsiți de vitalitate, care vor să obțină sâni mai fermi, tineri și frumoși,
• Femei cu areole de mari dimensiuni,
• Femei cu sâni elongați sau coborați,
• Femei cu sfârcuri coborate,
• Femei care au sâni asimetrici.

Pregătirea înainte de operația de ridicare a sânilor

Cu o lună înainte
Întrerupeți medicația pe bază de Aspirină sau Vitamina E. Renuntați complet la fumat!
Cu o săptămână înainte
Vi se va solicita să realizați un set de analize medicale de sânge și o evaluare cardiacă.
Cu o zi înainte
Vă este interzis să consumați mâncare sau băuturi, după ora stabilită de chirurgul plastician. Pregătiți-vă haine și încălțăminte confortabilă pentru a doua zi.
În dimineața intervenției
Este interzisă aplicarea de geluri sau a altor produse cosmetice pe pielea corpului. Când veniți în Turcia pentru intervenție, vă recomandăm să aveți un însoțitor. În ziua operației, aparținătorul vă va însoți la spital și va sta lângă dvs 48 de ore.

Cum se realizează intervenția de ridicare a sânilor

Operația are loc sub anestezie. După ce anestezia își va face efectul, medicul estetician va elimina pielea de sub sâni sau din jurul areolei. Pielea și țesutul de pe sâni vor fi apoi întinse și sfârcul va fi repoziționat într-o zona superioară, pentru un aspect mai tânăr și mai ferm.

Când apar primele semne după intervenția de ridicare a sânilor

La o zi după operație
Veți simți durere în zona unde s-a acționat și este posibil să vă umflați ușor. În unele cazuri, pacientele și-au revenit imediat după intervenție. Altele, au rămas în spital 1-2 zile. În ambele cazuri, durerile lor au dispărut treptat în următoarele săptămâni.
După o săptămână
Nu conduceți mașina timp de o săptămână. Continuați să respectați întocmai recomandările chirurgului dvs. Nu ridicați greutăți, nu faceți efort fizic, nu mergeți la sală.
La o lună după ridicarea sânilor
Evitați implicarea în activități extenuante și orice tip și a exercițiilor fizice pentru o perioadă de până la patru săptămâni. Vi se va cere să purtați un sutien sport de susținere pentru 24 de ore pe zi, timp de o lună după implantul mamar. Asigurați-vă că nu ridicați obiecte grele și că nu dormiți pe burtă.
La șase luni după operație
Rezultatele intervenției de ridicăre a sânilor sunt de durată, iar cele finale apar după 6 luni. Ridicarea sânilor va avea ca efect o creștere semnificativă a încrederii de sine.

Riscuri generale

• Sângerări,
• Infectare,
• Vindecare defectuoasă,
• Sfârcuri poziționate la un alt nivel,
• Durere,
• Pierderea senzațiilor la nivelul sânilor, a sfârcurilor.

Întrebări frecvente după ridicarea sânilor

În cât timp își va relua pacienta activitățile obișnuite, după operația de ridicare a sânilor?
– Până la finalul celei de-a patra săptămâni după operație majoritatea restricțiilor vor fi ridicate și pacienta își va relua rutina zilnică.

Pacienta care a realizat procedura va putea să alăpteze?
– Majoritatea femeile sunt apte să alăpteze după efectuarea operației de ridicare a sânilor. Deși nu există riscuri majore care să afecteze sarcinile viitoare sau alăptarea, o eventuală sarcină poate deteriora rezultatele operației de ridicare a sânilor.

Pentru programări și alte informații despre operația de ridicare a sânilor, intervenție realizată în spitalele din Turcia prin intermediul clinicii E.D. Wellness & Health, vă rugăm să telefonați la

0725252525 și 0740151515

Before & After

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)