NU RATA SANSA
PENTRU O CONSULTATIE
GRATIS
COMPLETEAZA
FORMULARUL
Ridicarea sanilor

NU RATA SANSA PENTRU O CONSULTATIE GRATIS

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

REZERVA DEVREME PENTRU SUPER OFERTA

Despre tratament


Varsta, pierderea in greutate sau sarcina sunt factorii determinanti ce cauzeaza pierderea fermitatii sanilor. De cele mai multe ori acestia au un aspect inestetic, lasat, ajungand uneori si la forma sau dimensiuni inegale. Mdelarea sanilor este o practica chirurgicala frecventa, ridicarea lor avand ca scop obtinerea unui bust ferm si a unor sani egali si uniformi.

Esteworld este locul in care lucreaza cei mai renumiti chirurgi esteticieni specializati in ridicarea sanilor in Turcia, care folosesc tehnici medicale avansate pentru a asigura o cicatrice minima, umflare redusa si o perioada mai rapida de recuperare.

Clinica Esteworld este dotata cu cele mai bune echipamente medicale, cu facilitati de ultima ora si a transformat procedura de ridicare a sanilor in Turcia intr-unul dintre procedeele cele mai cautate in randul pacientilor de pe plan local si international.

Pacientele potrivite pentru ridcarea sanilor:

– Femeile cu sanii lasati si care si-au pierdut fermitatea
– Femeile cu sani asimetrici si inegali ca volum
– Femeile cu areole de mari dimensiuni
– Femeile cu sfarcuri lasate

Pregatirea pentru operatie:

Pregatirea pentru operatia de marire a sanilor:

– Cu o luna inainte de implantul mamar nu luati medicamente si vitamina E si renuntati complet la fumat.
– Cu o saptamana inainte de implantul mamar vi se va solicita sa faceti un set de analize medicale ale sangelui si o evaluare cardiaca. Pe perioada consultatie la Esteworld, chirurgul plastician va va oferi toate informatiile necesare legate de pregatirea preoperatorie.
– Nu consumati mancare sau bauturi inainte de operatia de marire a sanilor
– Nu aplicati produse cosmetice pe piele, inainte de implantul mamar

Va vom pune la dispozitie un sofer care sa va ia de la hotel dimineata si sa va duca inapoi dupa operatie. Va recomadam ca in ziua implantului cu silicon sa fiti insotita de o persoana cunoscuta, care sa va fie alaturi in urmatoarele 48 de ore dupa operatie.

In ce consta liftingul sanilor?

Procedura pentru modelarea sanilor in Turcia implica eliminarea surplusului de piele de sub sani sau din jurul areolei. Pielea si tesutul de pe san sunt apoi intinse si sfarcul este repozitionat intr-o zona superioara, pentru un aspect mai tanar si mai ferm.

Echipa de chirurgi plasticieni de la Esteworld poate efectua operatia de implant sau reducere a sanilor impreuna cu ridicarea acestora.

Ce se intampla dupa operatie?

– La o zi dupa interventia de ridicare a sanilor veti simti o durere usoara, dar si umflarea zonei imediat dupa operatie. Pe perioada urmatoarelor doua saptamani, aceste simptome vor disparea. Este posibil sa fie nevoie sa ramaneti internata pentru 1 zi sau 2
– In prima saptamana dupa operatia de lifting mamar nu conduceti masina. Pentru a va asigura ca obtineti cele mai bune rezultate, urmati intocmai indicatiile post-operatorii oferite de chirurgul estetician.
– Timp de o luna dupa interventia de ridicare a sanilor, evitati implicarea in activitati extenuante si orice tip de exercitiu fizic. Vi se va cere sa purtati o bustiera de sustinere pentru 24 de ore pe zi, timp de o luna dupa liftingul sanilor. Asigurati-va ca nu ridicati obiecte grele si ca nu dormiti pe burta.
– Rezultatele finale, dupa operatia estetica de ridicare a sanilor le observati dupa sase luni.

Intrebari frecvente:

In cat timp pot sa imi reiau rutina zilnica dupa modelarea sanilor?

Pana la finalul celei de-a patra saptamani dupa reductia mamara, majoritatea restrictiilor vor fi ridicate si va veti putea urma rutina zilnica, in masura in care va simtiti confortabil.

Pot sa alaptez dupa efectuarea procedurii de ridicare a sanilor?

Majoritatea femeile sunt apte sa alapteze copiii dupa efectuarea operatiei de ridicare a sanilor. Desi nu exista riscuri majore care sa afecteze sarcinile viitoare sau alaptarea, o eventuala sarcina poate intinde din nou pielea sanilor si poate deteriora rezultatele operatiei de ridicare a sanilor.