TRATAMENTE INOVATOARE
MINIM INVAZIVE
LA CLINICA ENSAR DUMAN BUCURESTI

Acces la tratamentele revoluționare din Anglia și Turcia, la București. La noi beneficiezi de cele mai eficiente tratamente corporale, faciale și de reconstrucție a părului, realizate cu aparatură și tehnologii de ultimă generație.

EXPERIENȚĂ INTERNAȚIONALĂ

ECHIPAMENT MODERN DE ULTIMĂ GENERAȚIE

EXPERTIZĂ NEEGALATĂ

REZULTATE GARANTATE

CU PESTE 14 ANI DE EXPERIENȚĂ NE ASIGURĂM CĂ OBȚINEȚI ÎNTOTDEAUNA CELE MAI BUNE REZULTATE

Noi, la Clinica Ensar Duman din București, lucrăm în domeniul medical din anul 2013. Datorită implicării noastre, până în prezent, peste 15.000 de pacienți români au ajuns să fie tratați de specialiști în clinici de prestigiu din Turcia: Acibadem, Anadolu, Spitalul Liv din Istanbul, Dunyagoz, Medipol, Memorial, Etiler Hospital, Esteworld, Este Medical, Spitalul American din Istanbul, Spitalul Koc și Aesthanbul Estetik.

Au fost cazuri complicate sau intervenții estetice și medicale cu risc, iar în baza rezultatelor obținute am ajuns să fim căutați de personalități din România, politicieni, sportivi, afaceriști, vedete și artiști.

PACIENȚI TRATAȚI LA
CLINICA ENSAR DUMAN

TRATAMENT LASER PENTRU CREȘTEREA PĂRULUI

Tratamentul cu Laser pentru Păr (Low Level Laser Therapy LLLT) este o procedură modernă realizată cu ajutorul laserului, lipsită de efecte adverse. Cu ajutorul său structura firului de păr este reparată fără a se apela la medicamente sau intervenții chirurgicale.

Laserul stimulează țesuturile și duce la creșterea activității celulare în zona scalpului. El acționează prin eliminarea metaboliților toxici pentru păr și reducerea inflamației din jurul foliculilor. Acest lucru le permite foliculilor să asimileze substanțe nutritive importante pentru regenerarea, sănătatea și creșterea normală a firului de păr.

Pacient Tratament Laser

SERVICII CLINICA ENSAR DUMAN BUCUREȘTI

TRATAMENT LASER PENTRU CREȘTEREA PĂRULUI

Procedură modernă de creștere a părului cu ajutorul laserului.

Citește mai mult

TRATAMENT HYDRAFACIAL

Cel mai recent și avansat tratament non-laser de curățare și tonifiere a țesutului cutanat.

Citește mai mult

TRATAMENT ACCENT PRIME

Cea mai avansată tehnologie non-invazivă, care urmărește conturarea facială și corporală și întinderea pielii.

Citește mai mult

REJUVENAREA PIELII - TERAPIA VAMPIR

Procedură cosmetică modernă de regenerare a pielii.

Citește mai mult

EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER

Procedura rapidă și lipsită de durere, de înlăturare definitivă a părului nedorit.

Citește mai mult

MEZOTERAPIE

Procedură non chirurgicală și noninvazivă care are ca scop reducerea semnelor îmbătrânirii.

Citește mai mult

LIFTING FACIAL NON-CHIRURGICAL

Tratament non-invaziv, o alternativă la chirurgia estetică.

Citește mai mult

MEZOLIFTING FACIAL

Procedură care urmărește încetinirea procesului de îmbătrânire.

Citește mai mult

PEELING CHIMIC

Procedură de estompare, îndepărtare a petele și cicatricilor acneice, prin stimularea regenerării celulare.

Citește mai mult

MEDICINĂ GENERALĂ

Evaluarea, diagnosticarea și prescrierea tratamentului medicamentos corespunzător.

Citește mai mult

OZONOTERAPIE

Procedură de îmbogățire a celulelor cu un amestec de oxigen și ozon.

Citește mai mult

PĂRERILE PACIENȚILOR
NOȘTRI NE DEFINESC

Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

Andreea Tonciu

Andreea Tonciu

Implant mamar și Rinoplastie

Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

Elena R

Elena R

Pacient

Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

Simona L

Simona L

Pacient

Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

Raluca A

Raluca A

Pacient

Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

Daniela Matache

Daniela Matache

Pacient

SPITALE PARTENERE

client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client