Stomatologie

Stomatologie – Estetica dentară

Spitalele din Turcia oferă servicii complete de Stomatologie și Estetică dentară tuturor persoanelor care doresc să-și redobândească dantura și să zâmbească cu încredere. Stomatologii din Turcia vă vor ajuta să redescoperiți confortul și încrederea de a mânca, vorbi, râde și a vă bucura de viață la maximum.

Pașii și etapele în Stomatologie și Estetica dentară

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul, sănătatea dentară și zâmbetul prin realizarea procedurilor moderne de stomatologie se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica Ensar Duman din București. Dacă timpul sau distanța nu permit realizarea acestei vizite, viitorul candidat va lua legătura cu reprezentantul clinicii, căruia îi va furniza fotografii. Pozele și documentația medicală vor fi analizate de consilierul medical și evaluate de stomatologii din Turcia.

Despre tratamentele stomatologice și estetica dentară din Turcia

În marile spitale și clinici stomatologice din Turcia, specialiștii combină cele mai noi proceduri de cosmetică dentară pentru a recrea aspectul frumos al danturii dumneavoastră. Veți beneficia de servicii complete și complexe, tehnologia modernă de implant, care ajută implanturile dentare să se fixeze mai bine în osul din jur.
Metodele de tratament convenționale presupun o pauză de șase luni până la creșterea osului din jurul implantului. Din fericire, în clinicile stomatologice și de estetică dentară din Turcia, disconfortul dinților lipsă și perioada de așteptare este redusă la minim. Stomatologii din Turcia folosesc două dintre cele mai avansate tehnici dentare de diagnostic: razele X panoramice și tomografie volumetrică 3D.

Cui se adresează serviciile de Stomatologie și Estetică dentară

Tratamentele stomatologice și procedurile de implant și estetică dentară  pot fi realizate de bărbații și femeile care doresc să-și corecteze dinții lipsă și să obțină un zâmbet perfect.

Un bun candidat ar trebui să aibă următoarele:

  • Gingii sanatoase,
  • Structura osoasă puternică,
  • Densitatea osoasă suficientă,
  • Unul sau mai mulți dinți lipsă,
  • Țesuturi orale sănătoase,

Experții dentari pot efectua proceduri de:

  • Tratament,
  • Coroane dentare,

Sau de restaurare, recreare și reprofilarea zâmbetului cu ajutorul tehnicilor moderne și tehnologiei de înaltă calitate în proceduri de

  • Implant dentar,
  • Fațete dentare.
PENTRU PROGRAMĂRI ȘI ALTE INFORMAȚII
despre procedura de Stomatologie, vă rugăm să ne contactați la
Ensar Duman 2019 © Toate drepturile rezervate
Website powered by Lucian & Partners
Clinica Ensar Duman
Ai nevoie de sfaturi de la un specialist?
Sună acum GRATUIT
0740 15 15 15