Testimoniale
Bogdan Vladau

Am realizat un dublu implant de par si barba la Esteworld, una dintre putinele clinici din Europa unde se fac si interventii si in zona barbii. Intotdeauna mi-am dorit sa am o barba mai deasa si am zis ca daca tot am fost anesteziat, sa rezolvam si partea de sus. Totul a durat cam 7 ore si a fost vorba de implantarea a 5.000 de fire pe fata si aproape 3000 pe scalp. E mult mai dureros in obraji comparativ cu zona scalpului, dar rezisti daca iti doresti un look modern. Rezultatul este uluitor. Initial, mi se spusese ca rezultatul final va fi vizibil in totalitate undeva la 1 an dupa realizarea interventiei insa, in cazul meu, schimbarea a fost vizibila in doar cateva saptamani.

Elena C.

Nu pot decat sa-mi exprim multumirea pentru profesionalismul intregii echipe. Totul a decurs in mod normal, fara grijile care de obicei obosesc. Cu respect, incredere si multa grija.

In total am stat in spital 11 ore. Transplantul meu se realiza in doua zile, mie mi-a fost facut doar intr-o zi. Nu m-a durut si am trecut peste prima noapte fara sa iau calmante. Va spun sincer, nu doare! Durerile transplantului de par nu au nicio legatura cu ceea ce stim noi despre durere. Operatia propriu zisa a durat 9 ore, cum as fi putut sa rezist daca ar fi durut?! Parul implantat mi-a cazut cam dupa doua saptamani de la transplant, urmând ca el sa se regenereze

Andreea Tonciu

Nu am avut incredere sa fac aceasta interventie estetica pana nu i-am intalnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. Dupa operatie sunt alt om. Aspectul meu fizic s-a imbunatatit considerabil. Rezutatul este perfect si m-am intors la Esteworld si pentru un implant de silicon si pentru augmentarea buzelor. Va multumesc tuturor pentru ceea ce ati facut pentru mine.

Ana Maria Mocanu

Am avut complexe fizice, dar nu am avut curaj sa ma operez pana nu i-am intalnit pe Ensar Duman si pe medicii de la Esteworld. Am facut interventia la nas intrucat aveam si probeme de respiratie, iar acum sunt perfect multumita de rezultat

Nicoleta Nuca

Sunt foarte incantata de rezultatul rinoplastiei. Nu sunt genul de om care isi arata emotiile, dar m-am uitat in oglinda, am zambit si asta pentru ca am vazut ceea ce imi doream. Asta conteaza cel mai mult, sa fiu si eu multumita. Am avut si probleme de respiratie, iar asta nu era deloc ok pentru cariera mea muzicala.

Buna ziua ma numesc Iuliana N. prin intermediul domnului Ensar am ajuns la clinica Dunyagoz din Turcia, ne am confruntat foarte mulți ani cu problema fiicei mele care a avut o problema mai puțin plăcută la ochii (miopie +astigmatism), a trebuit sa facem implant de lentile pentru ca nu s a putut opera prin laser, dioptriile fiind foarte mari . Prin aceasta metoda pot spune ca sunt foarte mulțumită deoarece ea purtând ochelarii de la vârsta de 7 ani acum nu mai este nevoie deloc de purtarea ochelarilor, ca și când s ar fi petrecut o minune dioptriile au scăzut instantaneu . Mulțumim personalului pentru ospitalitatea lor , au fost niște oameni de nota 1000 la fel și domnul doctor de la care am obținut toate răspunsurile de care am avut nevoie.

Raluca A.

Buna ziua! Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile Dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

Catalina J.

Am contactat clinica Esterworld pentru un implant dentar, mi s-a recomandat sa trimit radiografia dentara si poze cu dintii. Mi s-a comunicat pretul. Am ajuns in Istanbul, am fost asteptata la aeroport si transferata la hotel. Mi s-a pus masina la dispozitie pe toata sederea mea in Istanbul. Am fost transferata la clinica pentru implantul de os si am fost asteptata pe toata perioada operatiei pentru a fi transferata inapoi la hotel. Fata care insoteste pacientii la clinica este de nota 10. Tot timpul sederii mele am fost contactata de personalul echipei pentru a afla cate imi este starea de sanatate. Recomand cu caldura doctorii clinicii pentru ca nu am avut nici un fel de durere in timpul si dupa operatie. Mi s-a explicat cu lux de amanunte toata procedura la care voi fi supusa. Recomand aceasta clinica pentru calitatea superioara de care a dat dovada.

Simona L.

Mulțumesc Domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației , cazării , transportului practic tot ce a ținut ca eu sa ajung in Turcia și sa nu am nici o bătaie de cap . Va mulțumesc !

Oana T.

Foarte mulțumită de serviciile acordate în Turcia la clinica de diabet, recomand cu încredere. De asemenea toate laudele domnului Ensar și echipei din Romania . Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi !!!

Florentina F.

Ne bucurăm foarte tare de serviciile dvs. și ale celor de la spitalul din Turcia. Nota 20! O să vă recomand cu încredere! Totodată, ne bucurăm și de răspunsul primit din partea domnului profesor doctor din Turcia, un profesor cu credibilitate și stabilitate în ceea ce spune, experiența își spune cuvântul. Diagnosticul copilului meu a fost pozitiv, (copilul nu are nimic), mă bucur că v-am găsit, acest doctor ne-a schimbat total viața. Am trăit timp de doi ani o adevărată dramă cu un diagnostic fals. Oricum, ne vom întâlni și la anul când medicul o să vadă fetița. Mă bucur că existați și că faceți oameni fericiți.

Gigi M.

Scriu aceste rânduri pentru cei care au o problemă medicală fie ea mică sau mare și încă se întreabă dacă e bine sau rău să aleagă o variantă de tratament în afara țării, respectiv în Turcia; și le spun să nu stea o clipă pe gânduri și să meargă cu încredere.

Când ai mers din doctor în doctor, din spital în spital și îți mai fac încă o analiză dar nu ai un diagnostic clar și când un raport RMN te trimit la biopsie, când simți că tot pământul îți cade în cap și că dintr-o data te cuprinde disperarea și frica, ideea de a pleca în străinătate pentru unii poate fi o gură de aer. Este adevărat că de multe ori veți auzi în jur idei de genul “și la noi se tratează”,”ce-ți fac ei ?,” te duci la aia?”, vă sfătuiesc să nu-i luați in seamă și dacă aveți posibilitatea tratării în Turcia MERGEȚI!
Prin intermediul unor prieteni cu suflet mare am obținut nr. de tel al dl Ensar Duman. Colaborarea cu dl Ensar Duman și cu reprezentanta medicală Ensar Duman ED&MED Tour a decurs cât se poate de bine pentru că am găsit profesioniști cărora le PASĂ de oameni și de problemele lor. Punctualitate, organizare, monitorizare, ajutor plus un gând bun și pozitiv le-am găsit aici, și nu sunt vorbe goale. Munca acestei echipe nu se terminase în momentul în care au găsit o clinică și un medic pentru noi. Odată ajunși în Turcia au ținut legătura zilnic cu noi, s-au bucurat alături de noi când diagnosticul dat în țara a fost infirmat de clinica medicală Acibadem și ne au încurajat în permanență.

Olimpia N. – transplant de cornee în Turcia

Bună dimineața! Doresc să mulțumesc tuturor celor din echipa domnului Ensar Duman pentru ajutorul și toate informațiile pe care mi le-au oferit pentru a lua legătura cu clinica din Istanbul, unde am suferit o operație de transplant de cornee la ochiul stâng! Menționez faptul că m-au ajutat cu tot felul de informații despre clinică, transport de la aeroport la clinică și invers. Recomand pentru seriozitate și servicii la standarde internaționale! Vederea s-a îmbunătățit considerabil și sunt foarte mulțumită!

Mădălina A. – analize după diagnosticul de neuroblastom cu metastaze osoase

Bună ziua! Mă numesc Mădălina, iar în luna ianuarie 2018 am mers la spitalul Acibadem din Turcia, prin intermediul d-lui Ensar Duman. Aici, urma să efectuez o analiză care stabilea rezultatul autotransplanturilor de celule stem a băiețelul meu de 2 ani, care primise diagnosticul de neuroblastom cu metastaze osoase. Datorită acestor oameni absolut minunați, am beneficiat de cea mai caldă și bună primire de până acum. Am avut la dispoziție translator, mașina care ne transporta de câte ori era nevoie de la hotel la spital și invers, dar și răspunsuri la toate întrebările noastre. Acești oameni chiar pun suflet în ceea ce fac! Recomand cu mare drag și încredere! Mii de mulțumiri!

Eusebiu Marian – operație ochi, FemtoLASIK

Acesta este medicul oftalmolog de la clinica din Turcia unde am fost operat. Cu ajutorul lui am reușit să scap de ochelari, mai exact de o dioptrie de -5,50 OD și -5,25 OS, printr-o intervenție FemtoLasik. Clinica este dotată cu aparatură de ultimă generație, iar operația este minim invazivă. Aici am găsit o echipă de medici și asistenți care au dat dovadă de mult profesionalism și multă implicare. Rezultatele sunt incredibile! Dioptriile mi-au ajuns la O!!! Acum, că am trecut cu bine peste această barieră, sunt gata să cuceresc noi titluri naționale și europene! Mulțumesc medicului și îi mulțumesc lui Ensar Duman, pentru că mi-a făcut legătura cu această clinică și mi-a găsit medicul potrivit! Recomand clinica tuturor persoanelor care au probleme oculare (miopie, cataracta etc). La numărul acesta o sa primiți mai multe detalii, este o doamna foarte drăguță, Ioana, care vă va răspunde la toate întrebările: 0722 35 88 55. Sănătate tuturor!

Cristina T. – operație de corectare a miopiei Lasik Laser

Aș vrea să vă împărtășesc părerea mea în urma intervenției chirurgicale pentru corectarea dioptriilor, chirurgia refractivă Laser realizată de mine în Turcia, prin intermediul clinicii Ensar Duman. Fiecare individ are libertatea de a alege spitalul și medicul. Pe mine mă interesa în primul rând să fie un doctor foarte bun și cu experiență în ceea ce face și în al doilea rând aparatura folosită să fie performantă, de ultimă generație. În urma unei conversații cu o cunoștință, tot medic, care s-a operat la ochi aici, și a informațiilor oferite de echipa Ensar Duman, m-am decis și am ales spitalul din Istanbul, medic – șeful clinicii, cu o experiență de peste 20. 000 de cazuri în cei 19 ani de activitate.
Totul a fost foarte bine organizat, rapid și eficient.
Odată ajunsă în clinică, au urmat examinările preoperatorii , apoi am intrat la doctor unde am fost informată că sunt aptă pentru operația cu Laser. Medicul mi-a răspuns la toate întrebările legate de această intervenție, iar în urma discuției mi-am dat seama că sunt pe mâini bune. Operația a durat 15 minute și nu a durut absolut deloc. După operație timp de câteva ore, ochii mi-au lăcrimat, aveam senzația de nisip în ochi, nu suportam lumina, efecte perfect normale după o astfel de intervenție. Am luat un calmant, am adormit și când m-am trezit totul era mult mai bine. Începând cu a doua zi vedeam din ce în ce mai clar, iar acum, la o săptămână după operație văd foarte bine!

Le mulțumesc tuturor pentru profesionalism și amabilitate. Recomand cu încredere Clinica Ensar Duman și operația la ochi realizată cu laser, în Turcia.

Elena R., despre experiența sa în spitalele și clinicile din Turcia

Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018 am făcut un tratament la o clinica din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce servicii medicale oferă clinicile și spitale din afara țării, pentru că nu avusesem ocazia și, oricum, nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie am solicitat și eu ajutor, o părere mai exact, inițial, și ajutorul nu a întârziat să apara. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipa căci ei au făcut ca totul să fie o experiența frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănatatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

Horațiu K. – Operație ochi

În luna iulie 2018, mi-a scăzut brusc vederea. Am stat o lună, crezând că este de la stres. Am fost la un consult și m-au depistat cu glaucom. Am luat picăturile recomandate, iar între timp am aflat de o variantă foarte eficientă de rezolvare a problemelor mele, la Istanbul. Astfel, nu am mai căutat o a doua părere în România și am purtat discuții cu doamna Ioana și domnul Ensar Duman. Am plecat la clinic recomandată de ei, în Turcia și mi-am făcut toate investigațiile în maxim 3 ore. Nu aveam glaucom sau cel puțin nu mai aveam…am comandat lentilele în America și m-au contactat când le-au primit. M-am reîntors în clinica foarte speriat, mă gândeam că îmi pierd vederea dacă umbla la ochii mei. Atunci, avut loc o luptă foarte mare în interiorul meu, însă mobilizarea, profesionalismul, relaxarea și siguranța profesorului doctor mi-au dat încredere. Personal, am făcut greșeala să mă uit pe internet la filmulețe de prezentare a acestui gen de intervenție, fapt pentru care mi se părea groaznică intervenția în sine. Vă mărturisesc sincer că nu am simțit nimic, nici în timpul intervenției și nici după intervenție. Personalul nu mă lăsa să-mi pun singur picăturile, din oră în oră veneau ei și se ocupau de mine. Totul a fost impecabil. Acum, după o lună de la intervenție, m-am revăzut la control cu echipa medicală și am simțit că fac parte din personalul clinicii.

Mihaela A.

Scriu aceste rânduri pentru că vreau să vă împărtășesc părerea și experiența mea cu cu cei de la Clinica Ensar Duman.

Din prima clipă colaborarea cu ei a decurs perfect. Profesionalismul lor este excepțional mai ales că au dat dovadă de înțelegere și căldură umană. Orice pacient are nevoie de ele, iar eu cu atât mai mult pentru că m-am ales cu o traumă, în urma unei operații realizate într-un spital privat din țară. În România, nu mi s-au dat șanse de a scăpa de problema care mă chinuia și nu-mi dădea pace.

În schimb, odată ajunsă în Istanbul, la clinica parteneră a clinicii Ensar Duman, totul a început să reintre în normal. Doamna Ioana, coordonatoarea pentru România de la Clinica Ensar Duman, mi-a fost sprijin real pe tot parcursul investigațiilor. Ea mi-a fost aproape cu toate informațiile necesare: medicale, financiare și turistice. Cred că întotdeauna se găsește o soluție în special în momentele dificile, dacă ai o atitudine bună, pozitivă și mai ales CREDINȚĂ!

soția domnului Titi G

În luna octombrie, soțul meu a suferit o operație urologică. A fost destul de dificil, dar condițiile în care aceasta a fost efectuată au fost la superlativ. A fost o operație robotizată, după care soțul meu a putut să se deplaseze singur la nici 24 de ore de la realizarea ei. O operație despre care, la o lună distanță, aproape uitasem că a avut loc. Și asta datorită acestei clinici (n.r. Clinica Ensar Duman din București) și a Profesorului Dr, șef al secției Urologie, specializat în Chirurgie Robotică. Dânsul a fost nu doar un medic foarte bun, ci și un om care ne-a dat încredere. Iar asta ne-a convins să ne decidem repede și să realizăm această intervenție salvatoare. Operația a avut loc în Turcia, iar echipa medicală a fost condusă de către șeful secției Urologie. Am rămas impresionați de personalul din Turcia, foarte bine pregătit, oameni inimoși, dar și de aparatură și condițiile lor de spitalizare excelente!

Am aflat despre această locație (n.r. Clinica Ensar Duman din București) întâmplător, iar doamna Ioana a fost cea care ne-a consiliat și îndreptat pașii spre clinica din Turcia. Personalul clinicii de aici a fost nemaipomenit, îi simțeam pe toți alături de noi și vedeam că își dau interesul. Totul s-a întâmplat într-un timp foarte scurt. Nouă ne trebuia o a doua opinie medicală și așa am aflat că, de fapt, aveam nevoie de o intervenție urgentă. Da, puteam să realizăm operația și în România însă, rapiditatea cu care trebuia să acționăm presupunea niște programări, iar aici am găsit înțelegere și suport. Fusesem anunțați că există o perioadă critică și că într-o lună trebuie să ne operăm, iar într-o lună noi am rezolvat totul. În România, nu știu dacă am fi reușit… Când soțul meu a realizat noile analize i s-a descoperit o altă infecție urologică, care a trebuit tratată în zece zile, adică înainte de operația propriu zisă. Tratamentul l-am făcut acasă (n.r. în Galați), cu indicații primite din Turcia și analizele medicale urologice realizate rapid tot la ei. După 10-12 zile ne întorceam în Turcia și efectuam intervenția aceasta care ne-a adus sănătate și un suflu nou în viață. Următorul control medical este programat la împlinirea unui an de la operație, când probabil că o să ne întoarcem în Turcia”

În clasa I am descoperit că sunt miop și de atunci miopia mea a tot progresat până a ajuns la – 6,5. Am așteptat cu nerăbdare să împlinesc 20 de ani pentru a putea face operația care să mă scape de ochelari. Deja în ultimii 2 ani evoluția stagnase. Am aflat de clinica Ensar Duman de la o prietenă a mamei. Am sunat, iar la capătul firului a răspuns doamnă Ioana, cea care ne-a consiliat, ne-a încurajat și ne-a îndrumat pașii către clinica din Turcia. În mai puțin de o săptămînă ne-am prezentat la clinica din Istanbul unde, după controalele și analizele care s-au desfășurat pe banda rulantă, domnul profesor doctor a hotărât ca pot intra in operație. Personalul clinicii și traducătoarea care ne-a întâmpinat și a fost alături de noi pe tot parcursul zilei și la controlul de a doua zi s-au comportat excelent. Personalul este bine pregătit și inimos. Aparatura și condițiile de spitalizare, solicitudinea medicului care mi-a explicat exact detaliile operației Ilasik și ceea ce urmează după operație, totul a fost la superlativ! Așa cum mă anunțase dl doctor operația s-a desfășurat în două etape de câte 10 min (5 min pentru fiecare ochi cu pregătire cu tot). Experiența nu este una plăcută deși nu doare, iar după ce trece anestezia locală, vreo 3-4 ore ochii ustură, ard și lacrimează. Nu suportam nici o rază de lumina, lucru despre care fusesem avertizat. Din fericire e doar o etapă trecătoare. Seara deja eram la plimbare pe malul mării! La controlul de a doua zi doctorul a constatat că totul este în regulă. El mi-a dat toate indicațiile pot operatorii și m-a asigurat că operația a fost un succes. Da, văd bine și departe ! Au trecut 10 zile de la operație, am un disconfort la lumina puternică a soarelui, de aceea, pentru prima oară port ochelari de soare! Mulțumesc, Ensar Duman pentru profesionalismul și promptitudinea cu care ai făcut ca visul meu de a vedea lumea fără ochelari să devina realitate!

Morteci S

Domnul Morteci S. a fost operat de Diabet de Tip II, intervenție denumită Interpoziție/ Transpoziție Ileală, în noiembrie 2018, în Turcia. Înainte de operație pacientul nostru avea valorile glicemiei de 400 și urma un tratament medicamentos și un regim alimentar strict.

La fel ca în cazul celorlalți pacienți ai noștri, domnul Morteci a stat internat în spital 5 zile, perioadă în care au fost au fost realizate: analizele preoperatorii, operația propriu zisă și controalele post intervenție.

După operația de Diabet Tip II, pacientului i-au fost monitorizate valorile glicemiei timp de o lună. Acestea au ajuns la valori normale, care nu mai amintesc de diabet. Între timp, pacientul nostru a renunțat la regimul alimentar strict, la medicație și a reușit să piardă în greutate.

“Mă simt excelent. Următorul control este programat în noiembrie 2019, la un an de la realizarea operației de Diabet de Tip II”

Ion L

Despre experienta, drumul și tot parcursul investigațiilor medicale în clinica Acibadem din Turcia, doar cuvinte de laudă, am rămas profund impresionati! Incă de la primul telefon la dl Ensar am fost ajutati cu documente, consiliere în ceea ce privește demersul spre clinică, cazare, transport, translator și mașina cu șofer la dispoziție pentru fiecare drum parcurs acolo. Iar toate astea, GRATUIT!! …Nu există termen de comparație cu ceea ce se întâmplă în țară; de la aparatură, punctualitate, proceduri si cum ești tratat când ajungi acolo, în România suntem cu 100 de ani în urmă. Noi personal, familia noastră, suntem oameni cu o situație financiară decentă, nu a fost un efort financiar extraordinar pentru a merge acolo însă cu aproape aceeași suma de bani daca mergi la noi în țară, nu se vor apropia niciodată standardele de acolo cu cele de aici. Cu aceeași căldură și încredere cu care am fost primiți, va transmitem vouă, cei care poate nu știți încotro sa o apucați la aflarea unui diagnostic greu, mergeți cu credință și încredere ca acolo, va așteaptă o echipa întreagă pentru a salva vieți.

Claudiu Constantin

“Am decis să fac această intervenție și sunt bucuros pentru că am luat cea mai bună hotărâre, cu ajutorul prietenului meu, Ensar Duman, care a fost alături de mine.
Mulțumesc echipei #Esteworld pentru profesionalism!
Mulțumesc, Ensar Duman pentru tot și pentru ajutorul și sprijinul acordat pacienților din România!”

Majda Aboulumosha

De departe, Soprano Ice Platinum este cel mai bun aparat de epilare definitivă. Nu există durere, nu există arsură, nu există niciun fel de disconfort! În clinică mă simt ca acasă. Tot personalul este gata să-ți ofere ceva și este atent la nevoile tale, iar serviciile sunt la superlativ. Recomand!

Vasile B.

Domnul Vasile B. a fost supus unei intervenții complicate de transplantare a unui rinichi, prin intermediul clinicii Ensar Duman, la unul dintre spitalele noastre partenere din Turcia.
După două teste de compatibilitate eșuate, pacientul nostru și-a găsit donatorul în persoana surorii dumnealui. Transplantul a avut loc cu succes în luna noiembrie, 2019, iar în luna ianuarie, pacientul s-a reîntors în Turcia pentru primul control.
În momentul actual, vă anunțăm cu mare bucurie că atât pacientul, cât și donatorul s-au recuperat foarte bine și se simt excelent!
Domnul Vasile B: “Sunt foarte mulțumit de colaborarea avută cu echipa clinicii Ensar Duman și cu personalul spitalului din Turcia. Vă mulțumesc!”