In total am stat in spital 11 ore. Transplantul meu se realiza in doua zile, mie mi-a fost facut doar intr-o zi. Nu m-a durut si am trecut peste prima noapte fara sa iau calmante. Va spun sincer, nu doare! Durerile transplantului de par nu au nicio legatura cu ceea ce stim noi despre durere. Operatia propriu zisa a durat 9 ore, cum as fi putut sa rezist daca ar fi durut?! Parul implantat mi-a cazut cam dupa doua saptamani de la transplant, urmând ca el sa se regenereze!

Morar M.

Nu am avut incredere sa fac aceasta interventie estetica pana nu i-am intalnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. Dupa operatie sunt alt om. Aspectul meu fizic s-a imbunatatit considerabil. Rezutatul este perfect si m-am intors la Esteworld si pentru un implant de silicon si pentru augmentarea buzelor. Va multumesc tuturor pentru ceea ce ati facut pentru mine.

Andreea Tonciu

Am realizat un dublu implant de par si barba la Esteworld, una dintre putinele clinici din Europa unde se fac si interventii si in zona barbii. Intotdeauna mi-am dorit sa am o barba mai deasa si am zis ca daca tot am fost anesteziat, sa rezolvam si partea de sus. Totul a durat cam 7 ore si a fost vorba de implantarea a 5.000 de fire pe fata si aproape 3000 pe scalp. E mult mai dureros in obraji comparativ cu zona scalpului, dar rezisti daca iti doresti un look modern. Rezultatul este uluitor. Initial, mi se spusese ca rezultatul final va fi vizibil in totalitate undeva la 1 an dupa realizarea interventiei insa, in cazul meu, schimbarea a fost vizibila in doar cateva saptamani.

Bogdan Vladau

Am avut complexe fizice, dar nu am avut curaj sa ma operez pana nu i-am intalnit pe Ensar Duman si pe medicii de la Esteworld. Am facut interventia la nas intrucat aveam si probeme de respiratie, iar acum sunt perfect multumita de rezultat

Ana Maria Mocanu

Sunt foarte incantata de rezultatul rinoplastiei. Nu sunt genul de om care isi arata emotiile, dar m-am uitat in oglinda, am zambit si asta pentru ca am vazut ceea ce imi doream. Asta conteaza cel mai mult, sa fiu si eu multumita. Am avut si probleme de respiratie, iar asta nu era deloc ok pentru cariera mea muzicala.

Nicoleta Nuca

Buna ziua ma numesc Iuliana N. prin intermediul domnului Ensar am ajuns la clinica Dunyagoz din Turcia, ne am confruntat foarte mulți ani cu problema fiicei mele care a avut o problema mai puțin plăcută la ochii (miopie +astigmatism), a trebuit sa facem implant de lentile pentru ca nu s a putut opera prin laser, dioptriile fiind foarte mari . Prin aceasta metoda pot spune ca sunt foarte mulțumită deoarece ea purtând ochelarii de la vârsta de 7 ani acum nu mai este nevoie deloc de purtarea ochelarilor, ca și când s ar fi petrecut o minune dioptriile au scăzut instantaneu . Mulțumim personalului pentru ospitalitatea lor , au fost niște oameni de nota 1000 la fel și domnul doctor de la care am obținut toate răspunsurile de care am avut nevoie.

Iuliana N.

Buna ziua! Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile Dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

Raluca A.

Am contactat clinica Esterworld pentru un implant dentar, mi s-a recomandat sa trimit radiografia dentara si poze cu dintii. Mi s-a comunicat pretul. Am ajuns in Istanbul, am fost asteptata la aeroport si transferata la hotel. Mi s-a pus masina la dispozitie pe toata sederea mea in Istanbul. Am fost transferata la clinica pentru implantul de os si am fost asteptata pe toata perioada operatiei pentru a fi transferata inapoi la hotel. Fata care insoteste pacientii la clinica este de nota 10. Tot timpul sederii mele am fost contactata de personalul echipei pentru a afla cate imi este starea de sanatate. Recomand cu caldura doctorii clinicii pentru ca nu am avut nici un fel de durere in timpul si dupa operatie. Mi s-a explicat cu lux de amanunte toata procedura la care voi fi supusa. Recomand aceasta clinica pentru calitatea superioara de care a dat dovada.

Catalina J.

Mulțumesc Domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației , cazării , transportului practic tot ce a ținut ca eu sa ajung in Turcia și sa nu am nici o bătaie de cap . Va mulțumesc !

Simona L.

Foarte mulțumită de serviciile acordate în Turcia la clinica de diabet, recomand cu încredere. De asemenea toate laudele domnului Ensar și echipei din Romania . Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi !!!

Oana T.

Ne bucurăm foarte tare de serviciile dvs..si ale celor de la spitalul din Turcia. Nota 20. O sa va recomand cu incredere! Totodată, ne bucurăm si de raspunsul primit din partea domnului profesor doctor din Turcia, un profesor cu credibilitate si stabilitate în ceea ce spune, experiența își spune cuvântul. Diagnosticul copilului meu a fost pozitiv, (copilul nu are nimic), ma bucur ca v am găsit, acest doctor ne-a schimbat total viața, am trăit o dramă 2 ani cu un diagnostic fals. Oricum ne întâlnim si la anul, sa vadă fetita. Ma bucur ca existați si ca faceti oameni fericiți.

Florentina F.

Scriu aceste rânduri pentru cei care au o problema medicală fie ea mică sau mare și încă se întreabă dacă e bine sau rău sa aleagă o varianta de tratament in afara țării ,respectiv in Turcia ; și le spun sa nu stea o clipa pe gânduri sa meargă cu încredere. Când ai mers din doctor in doctor, din spital in spital și îți mai fac încă o analiza dar nu ai un diagnostic clar și când un raport RMN te trimite la biopsie, când simți ca tot pământul îți cade in cap și ca dintr-o data te cuprinde disperarea și frica , ideea de a pleca in străinătate pentru unii poate fi o gura de aer, deși in jur veți auzi idei de genul “și la noi se tratează”,”ce-ți fac ei ?,” te duci la aia?”. Nu-i luați in seama, dacă aveți posibilitatea tratării in Turcia MERGEȚI!
Prin intermediul unor prieteni cu suflet mare am obținut nr. de tel al dl Ensar Duman. Colaborarea cu dl Ensar Duman și cu reprezentanta medicală Ensar Duman ED&MED Tour a decurs cât se poate de bine , am găsit profesioniști cărora le PASA de oameni și de problemele lor. Punctualitate, organizare, monitorizare, ajutor plus un gând bun și pozitiv le-am găsit aici, și nu sunt vorbe goale. Munca acestei echipe nu se terminase in momentul in care care au găsit o clinica și un medic pentru noi. Odata ajunsi in Turcia au ținut legătura zilnic cu noi, s-au bucurat alături de noi când diagnosticul dat in țara a fost infirmat de clinica medicală Acibadem, ne au încurajat .

Gigi M.

Bună dimineața! Doresc să mulțumesc tuturor celor din echipa domnului Ensar Duman pentru ajutorul și toate informațiile pe care mi le-au oferit pentru a lua legătura cu clinica Dünyagyöz din Istanbul unde am suferit o operație de transplant de cornee la ochiul stâng ! Menționez faptul că m-au ajutat cu tot felul de informații despre clinică,transport de la aeroport la clinică și invers. Recomand pentru seriozitate și servicii la standarde internaționale! Vederea s-a îmbunătățit considerabil și sunt foarte mulțumită!

Olimpia N.

Bună ziua! Ma numesc Mădălina, iar in luna ianuarie 2018 am mers la spitalul Acibadem din Turcia, prin intermediul d-lui Ensar Duman, pt efectuarea unei analize care stabilea rezultatul autotransplanturilor de celule stem a băiețelul meu de 2 ani, în urma diagnosticului de neuroblastom cu metastaze osoase. Datorită acestor oameni absolut minunați,am beneficiat de cea mai caldă și bună primire de până acum. Am avut la dispoziție translator, masina care ne transporta de cate ori era nevoie de la hotel la spital si invers , și răspunsuri la toate intrebarile noastre. Acești oameni chiar pun suflet in ceea ce fac! Recomand cu mare drag si încredere! Mii de mulțumiri!

Mădălina A.

Despre experienta, drumul și tot parcursul investigațiilor medicale în clinica Acibadem din Turcia, doar cuvinte de laudă, am rămas profund impresionati! Incă de la primul telefon la dl Ensar am fost ajutati cu documente, consiliere în ceea ce privește demersul spre clinică, cazare, transport, translator și mașina cu șofer la dispoziție pentru fiecare drum parcurs acolo. Iar toate astea, GRATUIT!! ...Nu există termen de comparație cu ceea ce se întâmplă în țară; de la aparatură, punctualitate, proceduri si cum ești tratat când ajungi acolo, în România suntem cu 100 de ani în urmă. Noi personal, familia noastră, suntem oameni cu o situație financiară decentă, nu a fost un efort financiar extraordinar pentru a merge acolo însă cu aproape aceeași suma de bani daca mergi la noi în țară, nu se vor apropia niciodată standardele de acolo cu cele de aici. Cu aceeași căldură și încredere cu care am fost primiți, va transmitem vouă, cei care poate nu știți încotro sa o apucați la aflarea unui diagnostic greu, mergeți cu credință și încredere ca acolo, va așteaptă o echipa întreagă pentru a salva vieți.

Ion L.