Totul despre operația suferită de Nicoleta Luciu în Turcia: „Mi-a fost frică de rezultatul biopsiei. Eram pregătită să trăiesc și fără sâni”

A așteptat să se opereze până în ultimul moment, deși avea probleme chinuitoare de sănătate. Nicoleta Luciu s-a încumetat să se prezinte la medic abia după ce l-a cunoscut pe Ensar Duman, reprezentantul oficial al clinicii Esteworld în România.

„Nicoleta a ajuns la noi într-un stadiu critic, cu dureri îngrozitoare de spate. Nu mai putea să doarmă noaptea pe spate, nu se mai putea mișca, nu se putea apleca, nu putea să care nimic”, a declarat Ensar Duman. Medicii au fost nevoiți să îi scoată vechile implanturi, să îi facă o reconstrucție și o micșorare mamară, dar și să îi pună proteze noi: „Ea avea implanturi de 570 de mililitri, ceea ce era foarte mult. După ce au scos vechile implanturi, medicii au mai scos 210 grame de piele și de grăsime din sânul stâng și 260 de grame de piele și de grăsime din sânul drept. Ulterior, s-au pus implanturi mai mici, de 370 de mililitri. Când a ajuns în Turcia, medicii au descoperit și că protezele ei vechi erau întoarse. Din cauza greutății prea mari a bustului, sânii s-au lăsat foarte mult, iar buzunarele ce găzduiau implanturile s-au lărgit, iar protezele s-au întors”, a precizat Ensar Duman.

Pentru a-și lua absolut toate măsurile de siguranță și pentru că obișnuiesc să aibă grijă de toți pacienții lor de la A la Z, medicii de la Esteworld i-au prelevat țesut Nicoletei Luciu și pentru investigații amănunțite: „Nu a fost găsit ceva suspect, dar am preferat să i se facă biopsia”.

Nicoleta se mândrește acum cu sânii ei și e bucuroasă că a scăpat de problemele de sănătate: „Am apelat la medicii de la Esteworld tocmai pentru că știam că sunt specilizați în astfel de intervenții de reconstrucție. Eu aveam dureri foarte mari de spate din cauza greutății sânilor. Mai grav a fost că, în Turcia, mi-au scos 2 kilograme de implanturi, piele, grăsime și țesut cu probleme. Mi-a fost frică de rezultatul biopsiei, mi-am pregătit moral și familia. Eram pregatită să trăiesc fără sâni. Acum, însă, am și sâni frumoși și sunt și sănătoasă”, a declarat Nicoleta.

x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!