Completează formularul

și Noi te vom contacta!

Transplant de Păr Asistat Robotic

Despre tratament

Procedura de transplant de păr asistat robotic este o metodă inovativă, revoluționară în domeniul reconstrucției de păr.

Realizat în spitalele din Turcia, transplantul este efectuat de un sistem robotic computerizat, asistat de un specialist, sistem de mare precizie care va detecta firele și grefele puternice.

Acesta le va extrage din zona donatoare (zona cefei) și le va implanta ulterior în zonele lipsite de păr, de regulă în partea din față a capului sau creștet.

Pașii și etapele în Transplantul de Păr Asistat Robotic

Persoana care dorește să realizeze un transplant de păr asistat robotic va beneficia de o evaluare GRATUITĂ, la Clinica E.D. Wellness & Health din București.

Dacă timpul sau distanța nu permit realizarea acestei vizite, viitorul candidat va lua legătura cu reprezentantul clinicii. El va furniza fotografii realizate din față, din profil, de sus, de jos, pentru a se vedea scalpul din toate unghiurile sale.

Fotografiile vor fi analizate de consilierul medical și evaluate, în Turcia, de medicii specializați în transplant de păr robotic.

Avantajele procedurii de Transplant de Păr Asistat Robotic

Transplantul de păr robotic este o tehnologie state-of-the-art. Ea a fost creată pentru a se elimina îndoielile și oboseala specifice procedurilor manuale, dar și a cicatricelor, complicațiilor și pentru reducerea timpului de lucru.

În timpul fazei inițiale de transplant de păr robotic, părul este recoltat în mod selectiv și cu o precizie robotizată. Astfel, se oferă o disecție perfectă a grefei. Datorită roboticii avansate recoltarea va avea loc cu viteză și o precizie sporită, care nu era disponibilă în procedurile clasice de transplant de păr. Procedura robotizată protejează părul existent și îl menține sănătos.

Spre deosebire de metodele clasice, în urma trasplantului asistat robotic nu vor fi necesare copci, iar semnele sunt nedetectabile. După transplant aspectul va fi natural, iar timpul de recuperare va fi incomparabil mai scurt.

În plus, mulțumită tehnologiei 3D, medicul va proiecta modelul dumneavoastră personalizat de păr și vă va oferi diferite opțiuni de prindere a părului și distribuirii acestuia.

Cui se adreseză procedura de Transplant de Păr Asistat Robotic

Transplantul de păr asistat robotic poate fi aplicat indiferent de sex și este la fel de eficient pentru bărbați, cât și pentru femei.

Vor înregistra rezultate excelente pacienții a căror fire de păr sunt firave și necesită un tratament special înainte de transplantare.

Pacientul prezintă:
• Porțiuni de scalp cu păr rărit,
• Pacientul a fost diagnosticat cu alopecia metabolică,
• Are alopecia apărută în urma unei medicații,
• Semne de alopecie (cheliere) timpurie, proces pe care dorește să-l stopeze,
• Părul său este rărit, firele sunt subțiate și nu se mai așază,
• Deficit de fier, dar dorește să realizeze un transplant de păr,
• Pacientul dorește o recuperare fără urme și foarte rapidă a cicatricelor din zona donatoare.
• Pacientul dorește să reducă timpul de lucru al transplantului, cel de vindecare și să evite apariția cicatricelor.

Ce se întâmplă în timpul procedurii de Transplant de Păr Asistat Robotic

Transplant de Păr Asistat Robotic are loc sub anestezie locală. Medicul va fi asistat de sistemul robotic. Aparatura ultra-performantă va utiliza algoritmi avansați pentru a selecta cele mai bune fire de păr pentru recoltare. Astfel, se va păstra aspectul natural al zonei donatoare. După recoltare, grefele, părul extras, vor fi transplantate în zonele dorite.

După procedura de Transplant de Păr Asistat Robotic

După realizarea procedurii, pacientul nu va avea nevoie de spitalizare și va putea să plece acasă. Medicul îl va instrui cu privire la modul în care va trebui să își îngrijească părul nou transplantat.

Creșterea părului după Transplant de Păr Asistat Robotic

Urmați instrucțiunile privind modul de spălare, șamponare și de îngrijire a părului.

Părul proaspăt transplantat va crește în mod constant și în timp. După câteva luni, veți începe să sesizați efectele creșterii părului. După șase luni de la transplant, veți observa o creștere semnificativă, proces care va continua și pe viitor.


Pentru programări și alte informații despre Transplant de Păr Asistat Robotic, realizat în spitalele din Turcia prin intermediul Clinicii E. D Wellness & Health, vă rugăm să ne contactați la 0725252525 și 0740151515.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

transplant-de-par-robotic-turcia-e.d.wellness&health

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție si altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)