Completează formularul

și Noi te vom contacta!

Transplant de păr cu vaccinare ACell + PRP

Morar M.

Romania

In total am stat in spital 11 ore. Transplantul meu se realiza in doua zile, mie mi-a fost facut doar intr-o zi. Nu m-a durut si am trecut peste prima noapte fara sa iau calmante. Va spun sincer, nu doare! Durerile transplantului de par nu au nicio legatura cu ceea ce stim noi despre durere. Operatia propriu zisa a durat 9 ore, cum as fi putut sa rezist daca ar fi durut?! Parul implantat mi-a cazut cam dupa doua saptamani de la transplant, urmând ca el sa se regenereze!

Bogdan Vădău

Romania

Am realizat un dublu implant de păr și barbă la Esteworld, una dintre puținele clinici din Europa unde se fac și intervenții în zona bărbii. Totul a durat aproximativ 7 ore. A fost vorba de implantarea a 5.000 de fire pe față și aproape 3000 pe scalp. Inițial, mi se spusese că rezultatul final va fi vizibil, în totalitate, la un an de la realizarea intervenției. În cazul meu însă, semnele au început să apară după doar câteva săptămâni.

Banner Implant Par

Despre tratament

Transplantul de păr cu vaccinare ACell + PRP, denumit și Transplant de Păr asistat, ajută la recuperarea rapidă și fără urmă a cicatricelor în urma procedurii de transplant. Vaccinarea activează celulele stem, grăbește creșterea părului existent și stimulează foliculi implantați să prindă rădăcini. Totodată, vaccinarea închide cu cel puțin o nuanță culoarea părului și consolidează pigmentarea.

Pașii și etapele în Transplantul de Păr cu vaccinare

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul fizic prin realizarea unui transplant de păr cu vaccinare prin metoda ACell + PRP se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica E.D. Wellness & Health din București.

Dacă timpul sau distanța nu permit realizarea acestei vizite, viitorul candidat va lua legătura cu reprezentantul clinicii, căruia îi va furniza fotografii.

Acestea vor fi realizate de pacient din față, din profil, de sus, de jos, pentru a se vedea scalpul din toate unghiurile sale. Pozele vor fi analizate de consilierul medical și evaluate de medicii din Turcia, specializați în transplant de păr.

Cui se adreseză procedura de transplant de păr cu vaccinare ACell + PRP

Tratamentul de vaccinare a părului poate fi aplicat indiferent de sex și este la fel de eficient atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

La bărbați – Se recomandă transplantul de păr cu vaccinarea ACell + PRP celor care prezintă alopecie timpurie. În cazul în care alopecia este prezentă, vaccinarea va remedia problemele de la rădăcină, va da consistență firelor de păr și le va face apte pentru a fi transplantate. Vaccinarea a înregistrat succese și în rândul pacienților care întâmpină probleme cu barba.

La femei – Vaccinarea părului (ACell + PRP), cu sau fără transplant de păr, oferă volum și duce la îngroșarea vizibilă a firelor de păr. Vaccinarea părului poate fi utilizată pentru tratamentul alopeciei la femei sau împreună cu transplantul de păr, indiferent de gradul de sensibilitate a firelor de păr. Rezultate de succes au fost obținute și în rândul persoanele care întâmpină probleme cu sprâncenele.

Profilul candidatului potrivit pentru transplant de păr cu vaccinare ACell + PRP

Procedurile pot fi realizate de orice persoană, de sex masculin sau feminin, care întâmpină probleme de cădere a părului. Acestea sunt moștenite pe linie genetică sau cauzate de diferite accidente, tratamente medicamentoase sau afecțiuni.

Vor înregistra rezultate excelente pacienții a căror fire de păr sunt firave și necesită un tratament special înainte de transplantare.

Pacientul prezintă:
• Porțiuni de scalp cu păr rărit,
• Semne de alopecie (cheliere) timpurie, proces pe care dorește să-l stopeze,
• Părul său este rărit, firele sunt subțiate și nu se mai așază,
• Pacient a fost diagnosticat cu alopecia metabolică,
• Deficit de fier, dar dorește să realizeze un transplant de păr,
• Alopecia apărută în urma unei medicații,
• Pacientul dorește o recuperare fără urme și foarte rapidă a cicatricelor din zona donatoare.
• Prezintă fire de păr subțiri, în zona nedonatoare și dorește să obțină o îngroșare a acestora prin vaccinare pre-operatorie,
• Nu are o cantitate suficientă de grefă pentru a acoperi zonele atinse de calviție.

Cum se realizează vaccinarea înainte de transplantul de păr

Vaccinarea are loc sub anestezie locală sau prin sedare, în cazul persoanelor care au fobii de ace și injecții.
Ea va fi realizată cu o singură anestezie. La sedare, timpul de lucru pentru această procedură este de 30 de minute, iar pentru anestezia locală de o oră.

Injectarea se va aplica la foliculii de păr cu acte minime, iar tratamentul va declanșa activarea celulelor stem.

Procesul de aplicare nu crește durata transplantului. Datorită anesteziei locale anterioare, care se aplică pentru transplantul de păr cu vaccinare, vaccinul poate fi administrat la pacient fără durere. Vaccinarea poate fi repetată și separat, la un an de la realizarea transplantului, dar acest lucru se întâmplă rar și doar dacă este necesar.

Pentru programări și alte informații despre procedura de transplant de păr cu vaccinare ACell + PRP, realizată în spitalele din Turcia prin intermediul Clinicii E. D Wellness & Health, vă rugăm să ne contactați la 0725252525 și 0740151515.

Before & After

Mihai Morar

Mihai Traistariu

Raoul

Raoul

Mihai Traistariu

Mihai Traistariu

Damian Dragici

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție si altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)